mamos kurios naudojate, parasykite is ko perkate naturalius. radau keleta skelbimu kad parduoda, bet man baisu kad neikistu kokio Š.
QUOTE(sindirela @ 2011 09 11, 15:16)
nu ka ir vel atejo ruduo, abu mano vaikai kosintis, jau baigiu iproteti beieskodama ko juos pagydyti zodziu reik ir man tu tauku, esu is Klaipedos jei kas turit parduoti i AZ jei turit Vilnietes gal kaip nors butu galima atsisiusti tiesa dar klausimas kiek tarkim 0,5 l uztenka tu tauku, ar cia uzteks jo ligu sezonui ar reik daugiau pirkti
Šviežių taukų sezonas prasideda po lapkričio 1
QUOTE(waidoshele @ 2011 09 11, 15:23)
mamos kurios naudojate, parasykite is ko perkate naturalius. radau keleta skelbimu kad parduoda, bet man baisu kad neikistu kokio Š.
Aš neperku, mano MB sumedžioja
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 11, 21:04)
Šviežių taukų sezonas prasideda po lapkričio 1
dekui zinosiu, tai ar 0,5 l uztenka metams?
QUOTE(sindirela @ 2011 09 12, 08:19)
ar 0,5 l uztenka metams?
Jei vartoti reguliariai tai tikrai neužtenka
Sveiki. norėjau pasitikslinti, kaip čia su tais taukučiais. radau internete kad 0,5 ltr. kainuoja 90Lt. o 120 kapsulių apie 15 lt. tai Jūs man pasakykit, ar tos kapsulės taip jau nieko nevrtos kad kaina taip skiriasi nuo natūralių paprastai farmacininkai "nenusiskriaudžia savęs" ar čia kažką neteisingai suprantu?
jeigu nuspręstume visdėlto naudoti kapsules, ar iš jų nebūtų visiškai naudos? gal kas bandę, ir kapsules ir natūraliai?
jeigu nuspręstume visdėlto naudoti kapsules, ar iš jų nebūtų visiškai naudos? gal kas bandę, ir kapsules ir natūraliai?
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 17, 20:02)
TEmoje yra įvairių atsiliepimų, prašom paskaityti
tikrai paskaičiau. Man įdomi kaina, ar netiesą radau, ar taip ir yra nes čia skaičiau kad kaina svyruoja nuo 50 iki150.. o po kiek jūs perkat/parduodat? manau moderatorės nesupyks jei tik kainą parašysit, nepardavinėsit čia
Apie 100lt. Kaip jau ir minėjau natūralių net neverta lyginti su kapsulytėmis, natūralių, teisingai išlydytų net spalva visiškai kitokia. Natūraliems taukučiams tapus tokios spalvos kaip kapsulėse,juos jau iš karto galima išmesti, nes tokie skaitosi perkaitinti ir nebeveiksmingi.
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 11, 20:04)
Laukiam sezono atidarymo
Nes man tai labai labai reikia, anksčiau iš Rusijos veždavo man ir barsuko, ir žasų, ir meškos... o dabar nėra kam
Noreciau paklaust gal kas zinote. Ar medziotojai tikrina savo pagautus barskus, ar nesergantys pvz. pasiutlige? Ar galima pakaitint barsuko taukus norint apsisaugot?
QUOTE(LiloSun @ 2011 10 30, 10:43)
Ir mum reiktu barsuko tauku, praeitais metais tepemes kai sirgom, visai patiko. Parasykit i Az
Noreciau paklaust gal kas zinote. Ar medziotojai tikrina savo pagautus barskus, ar nesergantys pvz. pasiutlige? Ar galima pakaitint barsuko taukus norint apsisaugot?
Jei pakaitinsit, tai taukai bus sugadinti Veterinarijoj sakė, kad pasiutligės sukėlėjų taukuose nėra
QUOTE(raimuxe @ 2011 10 30, 10:28)
Jei pakaitinsit, tai taukai bus sugadinti Veterinarijoj sakė, kad pasiutligės sukėlėjų taukuose nėra
Aciu uz info, dabar lauksim gal kas pasiulys svieziu tauku
http://www.delfi.lt/...e.d?id=38830955
o geriant taukus neuzsikreciama
o geriant taukus neuzsikreciama