Įkraunama...
Įkraunama...

Barsuko taukai

mamos kurios naudojate, parasykite is ko perkate naturalius. radau keleta skelbimu kad parduoda, bet man baisu kad neikistu kokio Š.
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 09 11, 15:16)
nu ka ir vel atejo ruduo, abu mano vaikai kosintis, jau baigiu iproteti beieskodama ko juos pagydyti ax.gif zodziu reik ir man tu tauku, esu is Klaipedos jei kas turit parduoti i AZ 4u.gif jei turit Vilnietes gal kaip nors butu galima atsisiusti g.gif tiesa dar klausimas kiek tarkim 0,5 l uztenka tu tauku, ar cia uzteks jo ligu sezonui ar reik daugiau pirkti g.gif

Šviežių taukų sezonas prasideda po lapkričio 1 mirksiukas.gif

QUOTE(waidoshele @ 2011 09 11, 15:23)
mamos kurios naudojate, parasykite is ko perkate naturalius. radau keleta skelbimu kad parduoda, bet man baisu kad neikistu kokio Š.

Aš neperku, mano MB sumedžioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 11, 21:04)
Šviežių taukų sezonas prasideda po lapkričio 1

dekui zinosiu, tai ar 0,5 l uztenka metams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 09 12, 08:19)
ar 0,5 l uztenka metams? g.gif

Jei vartoti reguliariai tai tikrai neužtenka schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki. norėjau pasitikslinti, kaip čia su tais taukučiais. radau internete kad 0,5 ltr. kainuoja 90Lt. o 120 kapsulių apie 15 lt. tai Jūs man pasakykit, ar tos kapsulės taip jau nieko nevrtos kad kaina taip skiriasi nuo natūralių g.gif paprastai farmacininkai "nenusiskriaudžia savęs" smile.gif ar čia kažką neteisingai suprantu?
jeigu nuspręstume visdėlto naudoti kapsules, ar iš jų nebūtų visiškai naudos? gal kas bandę, ir kapsules ir natūraliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 17, 20:02)
TEmoje yra įvairių atsiliepimų, prašom paskaityti mirksiukas.gif

tikrai paskaičiau. Man įdomi kaina, ar netiesą radau, ar taip ir yra g.gif nes čia skaičiau kad kaina svyruoja nuo 50 iki150.. o po kiek jūs perkat/parduodat? manau moderatorės nesupyks jei tik kainą parašysit, nepardavinėsit čia ax.gif
Atsakyti
Apie 100lt. smile.gif Kaip jau ir minėjau natūralių net neverta lyginti su kapsulytėmis, natūralių, teisingai išlydytų net spalva visiškai kitokia. Natūraliems taukučiams tapus tokios spalvos kaip kapsulėse,juos jau iš karto galima išmesti, nes tokie skaitosi perkaitinti ir nebeveiksmingi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 19 rugsėjo 2011 - 18:11
QUOTE(raimuxe @ 2011 09 11, 20:04)
Šviežių taukų sezonas prasideda po lapkričio 1 mirksiukas.gif
Aš neperku, mano MB sumedžioja biggrin.gif

Laukiam sezono atidarymo bigsmile.gif
Nes man tai labai labai reikia, anksčiau iš Rusijos veždavo man ir barsuko, ir žasų, ir meškos... o dabar nėra kam verysad.gif
Atsakyti
Noreciau paklaust gal kas zinote. Ar medziotojai tikrina savo pagautus barskus, ar nesergantys pvz. pasiutlige? g.gif Ar galima pakaitint barsuko taukus norint apsisaugot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 06 lapkričio 2011 - 10:46
QUOTE(LiloSun @ 2011 10 30, 10:43)
Ir mum reiktu barsuko tauku, praeitais metais tepemes kai sirgom, visai patiko. Parasykit i Az  mirksiukas.gif

Noreciau paklaust gal kas zinote. Ar medziotojai tikrina savo pagautus barskus, ar nesergantys pvz. pasiutlige?  g.gif Ar galima pakaitint barsuko taukus norint apsisaugot?

Jei pakaitinsit, tai taukai bus sugadinti mirksiukas.gif Veterinarijoj sakė, kad pasiutligės sukėlėjų taukuose nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 10 30, 10:28)
Jei pakaitinsit, tai taukai bus sugadinti mirksiukas.gif Veterinarijoj sakė, kad pasiutligės sukėlėjų taukuose nėra  schmoll.gif

Aciu uz info, dabar lauksim gal kas pasiulys svieziu tauku ax.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...e.d?id=38830955
o geriant taukus neuzsikreciama g.gif
Atsakyti