Įkraunama...
Įkraunama...

Barsuko taukai

girdėjau,kad jie labai gerai prie bronchitų,plaučių uždegimų.puseserė pirko iš medžiotojo,mokėjo berods už 100gr apie 80lt.
tuo metu sirgo plaučiu uždegimu,tai tikrai labai padėjo
Atsakyti
Nu jau cia kosmine kaina..... doh.gif
Atsakyti
Tai va, mergytės, pasikartosiu, bet barsuko taukų reikia ieškot rudenį smile.gif Tuomet galima gauti šviežių, negulėjusių šaldiklyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 08 gegužės 2011 - 15:07
Na, o kas gi jiems neapdirbtiems gali atsitikti saldiklyje? Esu isitikinusi kad nieko.
Atsakyti
Noreciau pabandyti vaikams duoti barsuko taukus 4u.gif
tik nesuprantu kodel 0,5l kaina svyruoja nuo 50 iki 150lt unsure.gif kur ta normali kaina? kaip atsirinkti doh.gif
Atsakyti
O nebandet tu tauku ieskoti ten kur prekiauja rusiskais papildais? pvz. Vilniuj Kalvariju turguj? Kodel man sviecias, kad turetu ten but g.gif
Atsakyti
man ir atrodo riekia jeskoti ten kur rus papildai ir visa kita g.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 07 02, 20:22)
O nebandet tu tauku ieskoti ten kur prekiauja rusiskais papildais?

QUOTE(julcikas @ 2011 07 02, 20:28)
man ir atrodo riekia jeskoti ten kur rus papildai ir visa kita  g.gif

Šitie papildai, mano asmenine nuomone net nesulyginami su natūraliais, neapdirbtais pramoniniu būdu. Jau vien pirktinių spalva byloja, kad jie ko gero perkaitinti. Perkandus kapsulę skonis šlykštus doh.gif Jei jau duot žadat vaikui tai jau tikrai paieškokit natūralių, neperkaitintų be priedų mirksiukas.gif Tokių tarp rusiškų prekių tikrai nerasit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 02 liepos 2011 - 20:28
Nesupratau, o jus tuos taukus naudojat vidiniam vartojimui? As zinau, kad labai gerai imasazuoti krutine, nugara, padukus, apie gerima nieko nezinau. Bet siaip...vidiniam vartojimui as tik apdirbtus pramoniniu budu naudociau
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 07 02, 21:53)
Nesupratau, o jus tuos taukus naudojat vidiniam vartojimui? As zinau, kad labai gerai imasazuoti krutine, nugara, padukus, apie gerima nieko nezinau. Bet siaip...vidiniam vartojimui as tik apdirbtus pramoniniu budu naudociau

Jei vaikui yra temperatūros, jokie trynimai negalimi mirksiukas.gif

Žinoma, jūsų pasirinkimas, bet jei plačiau pasidomėtumėte apie barsuko taukus, tai suprastumėte, kodėl aš sakau, kad pramoniniu būdu apdirbti neduos norimo rezultato schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 07 02, 22:21)
Jei vaikui yra temperatūros, jokie trynimai negalimi mirksiukas.gif

Žinoma, jūsų pasirinkimas, bet jei plačiau pasidomėtumėte apie barsuko taukus, tai suprastumėte, kodėl aš sakau, kad pramoniniu būdu apdirbti neduos norimo rezultato schmoll.gif

Gali buti, pamenu kitoj temoj mamos sekmingai gyde taukais vaikus nuo kosuliu ir bronchitu itrinimais, dar as pagalvojau, jei butu didesnis reikalas, ieskociau ir as ju. Cia turbut kiekvienos isitikinimai-as ko pati negerciau tai ir vaikui neduodu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 07 02, 22:32)
as ko pati negerciau tai ir vaikui neduodu  smile.gif  4u.gif

smile.gif tai taip smile.gif
Atsakyti