girdėjau,kad jie labai gerai prie bronchitų,plaučių uždegimų.puseserė pirko iš medžiotojo,mokėjo berods už 100gr apie 80lt.
tuo metu sirgo plaučiu uždegimu,tai tikrai labai padėjo
Nu jau cia kosmine kaina.....
Tai va, mergytės, pasikartosiu, bet barsuko taukų reikia ieškot rudenį Tuomet galima gauti šviežių, negulėjusių šaldiklyje
Na, o kas gi jiems neapdirbtiems gali atsitikti saldiklyje? Esu isitikinusi kad nieko.
Noreciau pabandyti vaikams duoti barsuko taukus
tik nesuprantu kodel 0,5l kaina svyruoja nuo 50 iki 150lt kur ta normali kaina? kaip atsirinkti
tik nesuprantu kodel 0,5l kaina svyruoja nuo 50 iki 150lt kur ta normali kaina? kaip atsirinkti
man ir atrodo riekia jeskoti ten kur rus papildai ir visa kita
QUOTE(Azija @ 2011 07 02, 20:22)
O nebandet tu tauku ieskoti ten kur prekiauja rusiskais papildais?
QUOTE(julcikas @ 2011 07 02, 20:28)
man ir atrodo riekia jeskoti ten kur rus papildai ir visa kita
Šitie papildai, mano asmenine nuomone net nesulyginami su natūraliais, neapdirbtais pramoniniu būdu. Jau vien pirktinių spalva byloja, kad jie ko gero perkaitinti. Perkandus kapsulę skonis šlykštus Jei jau duot žadat vaikui tai jau tikrai paieškokit natūralių, neperkaitintų be priedų Tokių tarp rusiškų prekių tikrai nerasit.
QUOTE(Azija @ 2011 07 02, 21:53)
Nesupratau, o jus tuos taukus naudojat vidiniam vartojimui? As zinau, kad labai gerai imasazuoti krutine, nugara, padukus, apie gerima nieko nezinau. Bet siaip...vidiniam vartojimui as tik apdirbtus pramoniniu budu naudociau
Jei vaikui yra temperatūros, jokie trynimai negalimi
Žinoma, jūsų pasirinkimas, bet jei plačiau pasidomėtumėte apie barsuko taukus, tai suprastumėte, kodėl aš sakau, kad pramoniniu būdu apdirbti neduos norimo rezultato
QUOTE(raimuxe @ 2011 07 02, 22:21)
Jei vaikui yra temperatūros, jokie trynimai negalimi
Žinoma, jūsų pasirinkimas, bet jei plačiau pasidomėtumėte apie barsuko taukus, tai suprastumėte, kodėl aš sakau, kad pramoniniu būdu apdirbti neduos norimo rezultato
Gali buti, pamenu kitoj temoj mamos sekmingai gyde taukais vaikus nuo kosuliu ir bronchitu itrinimais, dar as pagalvojau, jei butu didesnis reikalas, ieskociau ir as ju. Cia turbut kiekvienos isitikinimai-as ko pati negerciau tai ir vaikui neduodu
QUOTE(Azija @ 2011 07 02, 22:32)
as ko pati negerciau tai ir vaikui neduodu
tai taip