Įkraunama...
Įkraunama...

Barsuko taukai

Kad sugedo jūsų taukučiai tai faktas, o kas dėl priemaišų tai manau, kad niekas į šį klausimą negalės atsakyti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 28 gruodžio 2010 - 22:10
QUOTE(ateresa @ 2010 12 28, 20:34)
Turiu klausimuka. Pirkau barsuko taukus, 250 gramu, buvo puslitriniame stiklainiuke, kaip nieko ypatingo nepastebejau. Bet poto liko ant sieneliu ir gal koks sukstelis ant stiklainiuko dugno, na tiesiog visu nesuvartojom. Praejo, maximum kokios 3 savaites, o gal net ir maziau, atidariau as ji, o ten kvapas toks, kad ojojoi ir pelesis atsirades. Laikiau saldytuve uzdaryta. Kodel taip atsitiko, juk turetu but viskas ok. Ar taukai buvo su kokiom priemaisom?

Ar iš stiklainiuko visada kabinote švariu šaukšteliu? Yra buvo jog nuo aplaižyto šaukštelio taukai sugenda. Lygiai taip pat kaip ir su medum....

Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2011 01 05, 11:05)
Ar iš stiklainiuko visada kabinote švariu šaukšteliu? Yra buvo jog nuo aplaižyto šaukštelio taukai sugenda. Lygiai taip pat kaip ir su medum....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Taip tikrai galėjo būti g.gif
Atsakyti
Barsukuo taukuose itin daug žmogaus organizmui būtinų medžiagų: riebiųjų rūgščių Omega 3 ir Omega 6, vitaminų A,B2- B6, B12, PP, mikro- ir makroelementų. Barsuko taukai padidina organizmo baltymų alykaitą, didina imunitetą, reguliuoja kraujo gamybos sistemos darbą; itin didelis baktericidinis ir valantis barsuko taukų poveikis plaučiams.

Barsuko taukai rekomenduojami vartojant antibiotikus ir kitus cheminius preparatus, taip pat ir onkologinių susirgimų atvejais, kaip kepenis nuo pažeidimų sauganti priemonė.
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 01 17, 16:24)
Taip, barsuko taukai - gėris smile.gif  thumbup.gif

Reikėtų išbandyti g.gif tik nežinau kur gauti blush2.gif , mačiau pardavinėjant tik rusiškus kapsulėm, bet kaip jūs rašėt - geriau natūralūs, beto ir vaikas nepraris kapsulių.
Atsakyti
QUOTE(eitvydukas @ 2011 01 18, 10:16)
Reikėtų išbandyti  g.gif  tik nežinau kur gauti  blush2.gif , mačiau pardavinėjant tik rusiškus kapsulėm, bet kaip jūs rašėt - geriau natūralūs, beto ir vaikas nepraris kapsulių.

Natūralių nėra net ko lyginti su visokiom kapsulėm schmoll.gif Jei jau vartoti tai tik natūralius. Aš prisilydžiau visai šeimai visai žiemai ir visam pavasariui biggrin.gif
Atsakyti
Patariu visom pabandyti.Mano sunui padeda,kai pradejom vartoti dar nei karto nesirgo thumbup.gif .O taip tai budavo per menesi tik savaite sveikas.
Atsakyti
Mamytės, gal galėtumėt pasakyti, kiek reiktų duoti barsuko taukų 2.9 metų vaikui? Kažkokiame straipsnyje radau tik tokį pasakymą: "Vaikams, atsižvelgiant į jų amžių, siūloma vartoti po vieną arbatinį ar valgomąjį šaukštą kartą per dieną" . 2.9 metų vaikui 1 šauktelis ar 1 šaukštas geriau? Po kiek Jūs savo vaikučiams duodat?
Rugsėjį pradėjom lankyti darželį, tai niekaip neišlendam iš kosulių. Labiausiai kenčia mažasis 9 mėn. sūnus, nes taip pat nuolat kosti. Be to, pas jį žemas hemaglobinas (dėl antrinės mažakraujystės, įtakotos ne geležies trūkumo, o infekcijų)..Galvoju pabandyti ir jam duoti po pusę šaukštelio į dieną. Ar kas nors bandėt duoti tokiems mažiukams?
Noriu paskelbti kovą kosuliams, bet bijau persistengti smile.gif
Ir kas žinot, kur galima gauti gerų barsuko taukų Vilniuje, brūkštelkite į AŽ. Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(LINI @ 2011 03 12, 21:55)
Mamytės, gal galėtumėt pasakyti, kiek reiktų duoti barsuko taukų 2.9 metų vaikui?

Po arbatinį šaukštelį 2-3 kartus per dieną prieš valgį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolle @ 2011 03 22, 16:21)
Laba diena, perskaičiau visa temą apie barsuko taukus ir nusprendžiau pabandyti jų paieškoti mano suneliui, kad pastiprtinti jo imunitetą. Jisai per puse metų gerė jau 6 kartus antibiotikus  verysad.gif Jau daugiau neįmanoma. Esu pasimetusi.  Daktarė diagnozavo bronch. astma. Gal kas gali pasiūlyti? Prašau i AŽ.

nenusiminkit, ateina pavasaris . man viena bitininkė pasiūlė bičių pienelį pavartot . ji taip savo vaiką nuo bronch. astmos išgydė. Aš laukiu gegužės galo, kai jau bus naturalaus bičių pienelio , o tada žiūrėsim !!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes as tai nusipirkau rusiskus barsuko taukus kur is rusijos parveza. Bandysiu duoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2011 03 22, 18:46)
Sveikutes as tai nusipirkau rusiskus barsuko taukus kur is rusijos parveza. Bandysiu duoti smile.gif

Galite duoti, blogiau nebus, tačiau tai tikrai nėra tas pats kaip natūralūs schmoll.gif Reikiamo poveikio galit ir nesulaukti, na, bet gal geriau negu nieko smile.gif 4u.gif
Atsakyti