Įkraunama...
Įkraunama...

Barsuko taukai

QUOTE(andrearoma @ 2010 11 24, 13:14)
Pas kiekvieną skirtingas skonio ir kvapo suvokimas , juk skirtingi uoslės ir skonio peceptoriai.
Iš savo patirties galiu pasakyt , kad vyresnėlis 9m. 2-3 šaukštelius maloniai išgeria ,gali nieko neužsigert ( jam visai skanu ),o jau jaunesnis 7m. britkijasi visko, duok jam užsigert pieno , kitaip nė įburną. Mažoji 3m.  2 šaukštelius  ir nieko negeria... rolleyes.gif
O mano pirmokėlis net šaltalankio ar kitokio kokio skanaus aliejaus negeria be užsigėrimo, viskas jam šlykštu... schmoll.gif
Dabar pati negeriu ( per brangu man , auginant 3 vaikus ) , bet man nelabai patiko... Labai sirgau spalį, tai  vienus sugerdavau iš ryto ir po kokių  40 min.  gerdavau šiltą pieną su barsuko  taukais ir medum  ir padėjo, nenaudojau jokių vaistų...  (bet gerdavau sulaikius kvėpavimą  lotuliukas.gif )
Nuvežiau  uošvienei ,kai sirgo,  bet ji negėrė, pasirinko šaltalankį su medum, pieną su svogūnu...

tai va kad nevisi vienodai pernesa kvapa ir skoni,sunelis kramto kapsules kaip saldainius ,zuvu taukus geria naturalius ir jam skanu ,o mane is tolo jau pykina zuvu tauku kvapas ,bandziau kapsulem pirkti ,tai kai jos skrandyje istirpsta jau jauciu ta skoni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2010 11 25, 14:54)
tai va kad nevisi vienodai pernesa kvapa ir skoni,sunelis kramto kapsules kaip saldainius ,zuvu taukus geria naturalius ir jam skanu ,o mane is tolo jau pykina zuvu tauku kvapas ,bandziau kapsulem pirkti ,tai kai jos skrandyje istirpsta jau jauciu ta skoni  doh.gif

Kapsulės yra kapsulės drinks_cheers.gif
Atsakyti
O aš manau kad kapsulės nevertos dėmesio, nu kiek ten to tauko gali buti.... ir įdomu išviso ar ten taukas.....
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 11 26, 10:21)
O aš manau kad kapsulės nevertos dėmesio, nu kiek ten to tauko gali buti.... ir įdomu išviso ar ten taukas.....

gal taukas ,kazkuri mamyte rase kad irgi turi kvapa kai prakandi
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 11 26, 11:21)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(grazina37 @ 2010 11 26, 13:42)
gal taukas ,kazkuri mamyte rase kad irgi turi kvapa kai prakandi

Natūralūs taukai neturi tokio kvapo kaip tos kapsulės schmoll.gif Ir kaip sako Drugeliukas, daug abejonių, kad ten iš viso yra taukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimuxe: 26 lapkričio 2010 - 15:26
Mamytes, gal kuri galit papasakoti kaip konkreciai tas lydymo procesas vyksta? Tik nesijuokit, bet bandau isivaizduot: nulupamas kailis, atskiriami taukai, tada i puoda, kuri statot i kita puoda su vandeniu ir lydot? O tai kokiu kraujo priemaisu ten nebuna? blush2.gif Ar ju nereikia isgryninti pilant i verdanti vandeni kaip pvz sviesta ghi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 27 lapkričio 2010 - 13:51
QUOTE(ausru @ 2010 11 27, 14:49)
Mamytes, gal kuri galit papasakoti kaip konkreciai tas lydymo procesas vyksta? Tik nesijuokit, bet bandau isivaizduot: nulupamas kailis, atskiriami taukai, tada i puoda, kuri statot i kita puoda su vandeniu ir lydot? O tai kokiu kraujo priemaisu ten nebuna?  blush2.gif Ar ju nereikia isgryninti pilant i verdanti vandeni kaip pvz sviesta ghi?

Kailio aš nelupu, tai vyro darbas. Jis man parneša tik pačius taukus. Kaip teisingai lydyti jūs jau parašėte. Nebūna jokio kraujo schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
Gal kuri mamytė bandė eksperimentuoti barsuko taukus maišydama su bičių piko užpilu?
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 11 30, 10:25)
Gal kuri mamytė bandė eksperimentuoti barsuko taukus maišydama su bičių piko užpilu?

O čia šitą mišinį kokiu tikslu naudoti? g.gif
Atsakyti
Įtrinimui, ir vienas ir kitas malšina ir gydo sąnarių skausmus, tai pamaniau gal kas bandė ir gali papasakoti kaip ir kas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliukas @ 2010 11 30, 21:10)
Įtrinimui, ir vienas ir kitas malšina ir gydo sąnarių skausmus, tai pamaniau gal kas bandė ir gali papasakoti kaip ir kas.  g.gif

Aš bandžiau MB, jam alkūnės epikondilitas, tai sakė, kad nežymus pagerėjimas buvo. Ištepdavau skaudamą sąnarį, apvyniodavau plėvele ir laisvai užrišdavai elastiniu bintu.
Atsakyti
Turiu klausimuka. Pirkau barsuko taukus, 250 gramu, buvo puslitriniame stiklainiuke, kaip nieko ypatingo nepastebejau. Bet poto liko ant sieneliu ir gal koks sukstelis ant stiklainiuko dugno, na tiesiog visu nesuvartojom. Praejo, maximum kokios 3 savaites, o gal net ir maziau, atidariau as ji, o ten kvapas toks, kad ojojoi ir pelesis atsirades. Laikiau saldytuve uzdaryta. Kodel taip atsitiko, juk turetu but viskas ok. Ar taukai buvo su kokiom priemaisom?
Atsakyti