Įkraunama...
Įkraunama...

Barsuko taukai

Bent jau mūsų mieste barsuko taukų galima nuspirkti turguje - rusai arba baltarusai atveža...
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2010 11 22, 12:17)
Bent jau mūsų mieste barsuko taukų galima nuspirkti turguje - rusai arba baltarusai atveža...

Kaip atveža? Natūralių lydytų, ar kapsulėse tų geltonos spalvos?
Atsakyti
Gal galit pasidalinti gudrybėm kaip sugirdot barsuko takus savo vaikams smile.gif .
Mano 2,5m. vaikas savaite pagerė (maišiau su uogiene) ir dabar niekaip negaliu įsiūlyt doh.gif Tikriausiai pajautė,kad neskanu. Bandžiau įlašint citrinos, bet net ir ji nepermuša to kvapo ir skonio.
Atsakyti
QUOTE(linasiniX @ 2010 11 22, 21:10)
Gal galit pasidalinti gudrybėm kaip sugirdot barsuko takus savo vaikams  smile.gif .
Mano 2,5m. vaikas savaite pagerė (maišiau su uogiene) ir dabar niekaip negaliu įsiūlyt  doh.gif  Tikriausiai pajautė,kad neskanu. Bandžiau įlašint citrinos, bet net ir ji nepermuša to kvapo ir skonio.

Jei gerai išlydyti taukai ir švieži tai nėra jokio bjauraus kvapo ar skonio g.gif schmoll.gif Kaip lydėte? Gal keptuvėje? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linasiniX @ 2010 11 22, 19:10)
Gal galit pasidalinti gudrybėm kaip sugirdot barsuko takus savo vaikams  smile.gif .
Mano 2,5m. vaikas savaite pagerė (maišiau su uogiene) ir dabar niekaip negaliu įsiūlyt  doh.gif  Tikriausiai pajautė,kad neskanu. Bandžiau įlašint citrinos, bet net ir ji nepermuša to kvapo ir skonio.

as kaip tik norejau klausti ar galima juos sumaisyti su maistu ir duoti vaikams, pati juos naudoju tai as nejauciu jokio kvapo ir dukrytei duodu, bet sumaisau su vakarine kose, vienu nelabai isiulau,nes neseniai sunkiai persirgo brochitu tai po tiek vaistu suvartojimo nieko neimanoma isiulyti graziuoju ar apgaule biggrin.gif tai sumaisau su maistu,bet jo skonio ir kvapo nepakeicia, nes kitaip ji nevalgytu tos koses.
o nuo kokio vaikuciu amziaus galima juos duoti, as daviau savo 8 men. maziukui pradzioje palaizyti sauksteli, ir nieko: nei supykino, nei isbere kita diena.
Atsakyti
QUOTE(mia29 @ 2010 11 22, 20:30)
Jei gerai išlydyti  taukai ir švieži tai nėra jokio bjauraus  kvapo ar skonio g.gif schmoll.gif  Kaip lydėte? Gal keptuvėje? g.gif  lotuliukas.gif

Pati nedariau, pirkau iš vienos šio forumo dalyvės, ji patikino kad švieži, nors juos laikė šaldiklyje, o kvapą tai tikrai jaučiu arčiau prie nosies prinešus (tokį laukinio žvėries kailio), ypatingai kai ištirpsta ir jokios uogienės, citrinos "nepermuša" jo.
Tai norite pasakyti, kad ši mama man pakišo senus taukus?
Ar iš ties neturi būti visiškai jokio kvapo net ir jiems iš tirpus?
Atsakyti
QUOTE(linasiniX @ 2010 11 23, 07:30)

turi buti tas kvapas,juk gyvuno taukai,na nevisiem patinka tas kvapas ir neisimtis tavo vaikutis blush2.gif
\as perku turguje atveztinius is rusijos,kapsules perkasdavo ir pasigardziuodamas valgydavo ,o dabar pirkau skystus ,irgi geria normaliai
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2010 11 23, 00:16)
1.as kaip tik norejau klausti ar galima juos sumaisyti su maistu ir duoti vaikams,

2. o nuo kokio vaikuciu amziaus galima juos duoti, as daviau savo 8 men. maziukui pradzioje palaizyti sauksteli, ir nieko: nei supykino, nei isbere kita diena.

1. Negarantuoju 100 proc., bet manau, kad galima, nes šiaip ar taip tai yra natūralus produktas, maisto papildas.
2. Svarbiausiai viskas su saiku mirksiukas.gif

QUOTE(linasiniX @ 2010 11 23, 08:30)
nors juos laikė šaldiklyje, o kvapą tai tikrai jaučiu arčiau prie nosies prinešus (tokį laukinio žvėries kailio), ypatingai kai ištirpsta ir jokios uogienės, citrinos "nepermuša" jo.

blink.gif blink.gif
Na jau ne, tokio, kvapo, kad niekas nepermuštų,ir dar kažkokio kailio, barsuko taukai tikrai neturi schmoll.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir skonis ir kvapas normalūs g.gif Ir kam juos kišt į tą šaldiklį? Juk antrą kartą nerekomenduojama užšaldyti nieko schmoll.gif Tai ar paklausėte koks dabar galiojimo laikas, nes jie jau atšildyti g.gif
QUOTE(grazina37 @ 2010 11 23, 09:19)
turi buti tas kvapas,juk gyvuno taukai,na nevisiem patinka tas kvapas ir neisimtis tavo vaikutis blush2.gif
\as perku turguje atveztinius is rusijos,kapsules perkasdavo ir pasigardziuodamas valgydavo ,o dabar pirkau skystus ,irgi geria normaliai

Perkąstos kapsulės ir kvapas ir skonis nerealiai baisūs, pati esu ragavusi doh.gif 100proc. skiriasi nuo natūralių, šviežių taukučių, kurie visiškai beskoniai (taukas kaip taukas) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linasiniX @ 2010 11 23, 09:30)
Pati nedariau, pirkau iš vienos šio forumo dalyvės, ji patikino kad švieži, nors juos laikė šaldiklyje, o kvapą tai tikrai jaučiu arčiau prie nosies prinešus (tokį laukinio žvėries kailio), ypatingai kai ištirpsta ir jokios uogienės, citrinos "nepermuša" jo.

Jei švieži ir sąžiningai išlydyti, taip smirdėti i kaip jūs pasakojate, tikrai negali. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mia29: 23 lapkričio 2010 - 23:22
QUOTE(raimuxe @ 2010 11 23, 11:44)

Perkąstos kapsulės ir kvapas ir skonis nerealiai baisūs, pati esu ragavusi doh.gif  100proc. skiriasi nuo natūralių, šviežių taukučių, kurie visiškai beskoniai (taukas kaip taukas) schmoll.gif

Pas kiekvieną skirtingas skonio ir kvapo suvokimas , juk skirtingi uoslės ir skonio peceptoriai.
Iš savo patirties galiu pasakyt , kad vyresnėlis 9m. 2-3 šaukštelius maloniai išgeria ,gali nieko neužsigert ( jam visai skanu ),o jau jaunesnis 7m. britkijasi visko, duok jam užsigert pieno , kitaip nė įburną. Mažoji 3m. 2 šaukštelius ir nieko negeria... rolleyes.gif
O mano pirmokėlis net šaltalankio ar kitokio kokio skanaus aliejaus negeria be užsigėrimo, viskas jam šlykštu... schmoll.gif
Dabar pati negeriu ( per brangu man , auginant 3 vaikus ) , bet man nelabai patiko... Labai sirgau spalį, tai vienus sugerdavau iš ryto ir po kokių 40 min. gerdavau šiltą pieną su barsuko taukais ir medum ir padėjo, nenaudojau jokių vaistų... (bet gerdavau sulaikius kvėpavimą lotuliukas.gif )
Nuvežiau uošvienei ,kai sirgo, bet ji negėrė, pasirinko šaltalankį su medum, pieną su svogūnu...
Atsakyti
Mūsų šeima geria taukus ir niekam nėra labai neskanu biggrin.gif Aš mėgstu užkąst mažu gabalėliu duonos, mano mama su tėveliu iš viso ant duonos tepasi biggrin.gif

LinasiniX, kas dėl kvapo tai jei tikrai baisus nepermušamas kvapas, geriau nerizikuot ir neduot vaikiukui, nes norint naudos galima ir žalos padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2010 11 24, 15:39)
LinasiniX, kas dėl kvapo tai jei tikrai baisus nepermušamas kvapas, geriau nerizikuot ir neduot vaikiukui, nes norint naudos galima ir žalos padaryt mirksiukas.gif

Na, ne, čia jau mamytės per daug "išpūtė burbulą", nėra jis toks baisus, tik sakau, kad turi kažkokį riebalo, laukinio žvėries kvapą ir skonį (gal mano uoslė jautresnė smile.gif ).
Nelabai noriu tikėt, kad jie gali būti visiškai be jokio kvapo ir skonio, juk tai iš gyvūno gautas produktas.
Atsakyti