Įkraunama...
Įkraunama...

Barsuko taukai

QUOTE(rasiux- @ 2011 10 30, 12:32)
Esu ir aš iš tokios tešlos bandžiusi- tikrai super tortas gavosi  thumbup.gif  Ech raimuxe, pavydžiu aš tau šiandien  biggrin.gif

Mes patikrinam visada, kad būtų ramu g.gif
Atsakyti
Kokiu budu trimeciui sugirdyti barsuko taukus unsure.gif nebenumanau schmoll.gif jam jie brrrr....ir niekaip doh.gif
Atsakyti

i 
Skelbimams- tiek pirkimo, tiek pardavimo- yra atskiras puslapis, be to vaistais, maisto papildais, maisto prekėmis forume prekiauti draudžiama. Visos skelbimų pobūdžio žinutės bus šalinamos, o jų autoriams skirami įspėjimai
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 10 16, 17:26)
Laukiam sezono atidarymo  bigsmile.gif
Nes man tai labai labai reikia, anksčiau iš Rusijos veždavo man ir barsuko, ir žasų, ir meškos... o dabar nėra kam  verysad.gif

mes perkame kalvariju turguje "fitosila" barsuko taukus is Rusijos
Atsakyti
Gavom ir mes svieziu tauku, vaikui sudaviau tai suvimde, nezinau kaip bus toliau doh.gif
Atsakyti
mum tas pats klausimas kyla..kaip maziems vaikams juos sigridyti g.gif
Atsakyti
Merginos, pabandykit gal į maistą įmaišyti g.gif Na pvz kai duodat košę vienas šaukštelis gali būti pagerintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2011 11 10, 19:10)
mes perkame kalvariju turguje "fitosila" barsuko taukus is Rusijos

rytoj k.t. važiuosiu, tai pažiūrėsiu

QUOTE(sindirela @ 2011 11 10, 20:29)
Gavom ir mes svieziu tauku, vaikui sudaviau tai suvimde, nezinau kaip bus toliau doh.gif

sumaišykit su medumi
Atsakyti
su kuo maisau...tik maista sugadinu...ir gaunu viska i sauja lotuliukas.gif ir tik fuuuuuuuuuuuuuuuu doh.gif
Papildyta:
buvau idejus i viena sriubos sauksta...nuo to laiko jis tos sriubos ne is tolo i burna neima..fuu tavo sriuba pati valgyk doh.gif
Atsakyti
suprantu vaikus, pati paragavau tai suvimde siaubingai doh.gif dickiui daviau labai nedideli kieki, tai puse velnio, o maziukas iskart ziaukcioti pradejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuxe @ 2011 11 11, 18:45)
Merginos, pabandykit gal  į maistą įmaišyti g.gif  Na pvz kai duodat košę vienas šaukštelis gali būti pagerintas biggrin.gif

drinks_cheers.gif Padeda įmaišymas,mažus dar galima apgaut smile.gif .
Atsakyti
Gal kas bandėt vartoti rusiškas barsuko taukų kapsulytes ar tepaliuką ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipute1: 18 lapkričio 2011 - 07:27