QUOTE(klopedija @ 2010 01 05, 15:58)
1. Čia lygiai toks pats "karas", kaip nerūkančiųjų su rūkančiais dėl smarvės ir
koncarų laiptinėje, kaip šuniukų mylėtojų ir švaruolių dėl šun
šūdžių pievelėse ir t.t., ir pan.
2. Manau, šiuo atveju labiausia nusižengia neatsakingi tėvai tiek prieš kitus, tiek prieš savo pačių vaikus, nes tas "snarglys iki kelių" dažnai virsta pūliuojančiomis anginomis, ausų uždegimais, net meningitais...
3. Antra vertus, laikui bėgant vaikai įgyja imunitetą ir vis rečiau serga.
Burbuliuks tą jau pastebėjo. Ar ne?
4. Aš, tausodama savo nervus ir vaiko sveikatą, stengiuosi stiprint imunitetą liaudiškomis priemonėmis: medumi, imbieru, ežiuolės preparatais.
Mačiau, gripo karantino metu vaikai vaikščiojo su česnakų karoliais

. Ir šmaikštu, ir sveika!
1. Prieš rūkalius jau yra priemonės, galit jei pašnekėjus nesupranta, tiesiog skambinkit savo namo įgaliotiniui į policiją. gaus baudą vieną, antrą kartą, gal apsiramins... mes su savai be skambinimo susitvarkėm, aš juos tik po 5 karto prašymo nerūkyti perspėjau, kad skambinsiu įgaliotiniu ir galės baudas mokėti. Ta atėjo atsiprašyti ir kol kas nustojo rūkyti

o va dė š.. tai neįsivaizduoju kaip kovoti

aš vos ne kiekvieną kartą su vežimu pavažinėjus turėdavau plauti žiaukčiodama ratus.. o jei kurią (-į) mokyklos stadione su šuniuką paprašai, kad išeitų, tai dar apšaukia, kad ne mano reikalas

negi toks nesuprantingumas... juk ten vaikai sportuoja, kiti ir su mažiukais pasivaikščioti ateina, ar vaiką su dviračiu paleidi pasivažinėti... ale tai amžina problema, čia reiktų, kad mūsų pareigūnai griežčiau į tai žiūrėtų ...
2. tai dėl tų slogų yra problema, bet iš kitos pusės tai teisybė, jei tėvai nežiūri vaiko, tai jis po to stipriau serga ir tos kelios nedarbo savaitės gali ir mėnesiais pavirsti... tai geriau jau nerizikuoti savo vaiko sveikata, bent jau aš taip manau
3. Taip vaikas šiemet jau mažiau serga

verta tikrai atkentėti, mes jau ir praeitą pavasarį tuo atžvilgiu pagerėjimą pajutom

taip, kad tikrai vaiko sveikata visų pirma mamytės
4. Dėl stiprinimo pilnai sutinku. Mes irgi visom išgalėm tai darom
o dėl česnako, tai prajuokinot