Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai, l/d "Žingsnelis"

is tikruju labai dziugu, kad rakina- neprieis svetimu zmoniu, paaugliu su alaus buteliais...
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2011 06 16, 07:41)
is tikruju labai dziugu, kad rakina- neprieis svetimu zmoniu, paaugliu su alaus buteliais...

tu galvoji paaugliams su alum kliutis ta tvora?????? baikit jus cia tik mama su mazu vaiku kokiu dviraciu ar vezimu neperlips doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2011 06 16, 07:41)

nejuokaukit. paaugliu su buteliais tikrai buna, perlipa per tvora be problemu. Pro langa puikiai matau
Atsakyti
o jums neatrodo normalu, kad įstaiga ne darbo metu rakina savo teritoriją? g.gif
Atsakyti
visiškai normalu, kad teritorija rakinama, nes pastatytos labai brangiai kainuojančios karstyklės. Šiais metais Švietimo skyrius pažadėjo pakeisti tvorą (jei tik sugebės savo pažadus pildyt) - tuomet gal nors kiek sumažės problemų dėl paauglių...
Atsakyti
QUOTE(Špokencija @ 2011 06 13, 14:00)
Ne, sarasu as nemaciau, bet jau buvau gavus kvietima i susirinkima, taip pat susipazinome su aukletoja ir apziurejome grupe smile.gif  tai as tiesiog nusprendziau, kad jau yra sarasai.

O siaip, kad nebutu jokiu durnu nuojautu, geriausiai paskambinti i darzeli ir susizinoti tiksliai.

na visgi turbut ta nuojauta manes neapgauna. atsiverciu siandien sarasus ir matau, kad ties mano vaiku pakeista pageidaujama data i 2012 03 01. ir tipo prasymas is dalies patenkintas. eisiu rytoj aiskintis i darzeli. man persasi tokia mintis, kad jie nusprende mano vaika nuo kovo 1 d ne i lopseli priimti, bet tiesiai i darzelio grupe blink.gif nu dabar kaip islaukti iki rytdienos, nes nervuojuosi baisiausiai.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2011 06 16, 10:17)
visiškai normalu, kad teritorija rakinama, nes pastatytos labai brangiai kainuojančios karstyklės. Šiais metais Švietimo skyrius pažadėjo pakeisti tvorą (jei tik sugebės savo pažadus pildyt) - tuomet gal nors kiek sumažės problemų dėl paauglių...

Mes taip pat bandem pabegt nuo visur suniuku nukakotu takeliu aiksteliu ir pievuciui i zingsnely, bet pabuciavom spyna pamojavom paaugliam ir ejom i rasytes kiema.
Kazkaip be jokiu problemu mes davem darzelio rinklevai pinigeliu kad galetu si ta nupirkti, o gaunas kad nuo musu paciu saugo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaukse: 19 birželio 2011 - 15:44
QUOTE(Gidli @ 2011 06 16, 08:28)
tu galvoji paaugliams su alum kliutis ta tvora?????? baikit jus cia tik mama su mazu vaiku kokiu dviraciu ar vezimu neperlips  doh.gif

Sveiki, teko matyti kaip mamos su vaikais sekmingai perlipa per tvora - tai kad joms kliuciu nėra taip pat lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(koalaa @ 2011 06 19, 16:56)
Sveiki, teko matyti kaip mamos su vaikais sekmingai perlipa per tvora - tai kad joms kliuciu nėra taip pat lotuliukas.gif

Tai ką manote, kad parėmus darželyje, jau ji ir nusipirkote?? g.gif. Jau viskas galima?? schmoll.gif
pritariu tam rakinimui. Ant varteliu parašyta - pašaliniams eiti draužiama. Pažiūrėkit kokie kiemai, nes niekam nerūpi, tegul nors darželyje buna tvarkinga.
Atsakyti
QUOTE(koalaa @ 2011 06 19, 17:01)

Papildyta:
Tai ką manote, kad parėmus darželyje, jau ji ir nusipirkote?? g.gif. Jau viskas galima?? schmoll.gif
pritariu tam rakinimui. Ant varteliu parašyta - pašaliniams eiti draužiama. Pažiūrėkit kokie kiemai, nes niekam nerūpi, tegul nors darželyje buna tvarkinga.

Na neisverskite mano zodziu. As sakiau kas su malonumu daviau pinigeliu kad darzelis graziau atrodytu. O siuo metu mes i ji eitiu negalim o paaugliai ir kiti vaikai ten laksto, juk ne mes o jie kanors gali padaryti...gaila kad ne visi zmones samoningi, galetu eit i tuos darzelius tik lankantys vaikai, o dar juk ir kameros yra.Kelis kartus lauke sunui bande ikasti belekokie bobuciu suniukai, aikstelese krepsini zaidzia vaikai. tai ka mums siulote daryti?
Atsakyti
QUOTE(zaukse @ 2011 06 19, 20:04)
Na neisverskite mano zodziu. As sakiau kas su malonumu daviau pinigeliu kad darzelis graziau atrodytu. O siuo metu mes i ji eitiu negalim o paaugliai ir kiti vaikai ten laksto, juk ne mes o jie kanors gali padaryti...gaila kad  ne visi zmones samoningi, galetu eit i tuos darzelius tik  lankantys vaikai, o dar juk ir kameros yra.Kelis kartus lauke sunui bande ikasti belekokie bobuciu suniukai, aikstelese krepsini zaidzia vaikai. tai ka mums siulote daryti?

Prajuokinot. Visa tai ką surašėt dar tikrai nereiškia, kad galite daryti ką norite ten kur kelis litus davėte.
Aš už rakinimą, ir už tai, kad darželis saugotų savo inventorių. Gaila, kad neišeina tų paauglių išvaikyti, na bet viltis yra, gal duos tvorai pinigų.
Atsakyti
Siulau sutvarkyti savo namo kiemą, nereikės eiti į darželius smile.gif
Kiek jūsų name yra mažylių? Sueikit visi tėveliai ir kazka padarykit
Papildyta:
QUOTE(mergina05 @ 2011 06 19, 20:07)
Prajuokinot. Visa tai ką surašėt dar tikrai nereiškia, kad galite daryti ką norite ten kur kelis litus davėte.
Aš už rakinimą, ir už tai, kad darželis saugotų savo inventorių. Gaila, kad neišeina tų paauglių išvaikyti, na bet viltis yra, gal duos tvorai pinigų.

Skaičiau "Kauno dienoj" - neduos, gal 2012 m. doh.gif
Atsakyti
Tai tada ta tvora turi buti 2 metru aukscio kad paaugliai per ja neperliptu, bet ir rimtai ko jus jau tuos zodziua tai tiesiogiai priimta, gi nesako zaukse kad cia jau jos darzelis ir ji gali daryt ten ka nori, beabejo ir mes per ta tvora galim perlipti smile.gif sudetingiau gal tik tom kurios dar ir mazesni vaika turi su vezimu. Man tik idomu o cia tik rakins ar ir nelesi ten niekam buti?
Liepacka na idomu kaip jie gali be jusu sutikimo data pakeisti, nesamone,bent jau tada pranest turet kad va i lopseli nepatekot turim varianta toki, na pranesk ryt ka pasakys, idomu man cia pasidare
Atsakyti