Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

QUOTE(*Saulyte @ 2005 12 02, 17:54)
laba vakarą, nu taip jūs čia visos gražiai mezgat  mirksiukas.gif  ir raštų gražių turit.
O man va reiktų suknelės modeliuko, žinoma megztos, galva nebesugalvoja kaip nusimegzt gražią suknelę.  Turiu siūlų pusvilnonių tamsios samaninės spalvos. Jei kas kur ką panašaus turit ar matėt, tai prašau įdėkit kokią nuorodą kur pasiieškot. blush2.gif  Ačiū iš anksto, tai tiek.

Yra tokia temelė apie nertas ir megztas sukneles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilja: 03 gruodžio 2005 - 10:35
QUOTE(ilja @ 2005 10 30, 14:41)
Tikiuosi, Misty nesupyks,kad aš čia įkeliu jos iššifruotą raštą ax.gif
user posted image
user posted image

Ar cia jau praktiskai isbandzius toks? Ar tik nuotrakyte ziurint sifruotas rastelis. Man jis labai grazus, bet kaip pradedanciai sunkokai gaunasi. Pasiteirauciau daugiau apie ta rasteli, jei zinociau kas ji mezge.
Atsakyti
QUOTE(Alba @ 2005 12 04, 20:44)
Ar cia jau praktiskai isbandzius toks? Ar tik nuotrakyte ziurint sifruotas rastelis. Man jis labai grazus, bet  kaip pradedanciai sunkokai gaunasi. Pasiteirauciau daugiau apie ta rasteli, jei zinociau kas ji mezge.

Kiek žinau, šį raštą iš paveikslėlio šifravo Misty, padandyk jos pasiteirauti mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes, o gal kuri gerai supranta rusu kalba ir man isverstu ir paaiskintu sita rasteli? 4u.gif
http://avemeri.by.ru.../izobr/sr43.jpg
ups, teksta su paaiskinimu nukando sad.gif neberandu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnisss: 06 gruodžio 2005 - 14:38
ka reiskia toks zenklas, tusciaviduris trikampiukas, o virs jo lankelis?
Atsakyti
gal zinotw,kur galeciau rasti tokio languoto rasto aprasyma?
wink.gif
Atsakyti
Sweikos mamytes perziurejau visa tema bet nelabai radau keurarascio, o man jo labai reikia verysad.gif gal galetumet5e pagelbeti ir ikelti koki keurarasti blush2.gif 4u.gif Buciau labai dekinga 4u.gif smile.gif
Su Naujais metais clap.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyter @ 2006 01 02, 02:00)
Sweikos mamytes perziurejau visa tema bet nelabai radau keurarascio, o man jo labai reikia verysad.gif  gal galetumet5e pagelbeti ir ikelti koki keurarasti  blush2.gif  4u.gif  Buciau labai dekinga 4u.gif  smile.gif 

Pirmam šios temos lape pakankmai yra kiauraraščių g.gif Teks parašyti, ko konkrečiai nori.
Atsakyti
saunu, kad tokiu geru dalykeliu idedat:)
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 12 06, 12:48)
ka reiskia toks zenklas, tusciaviduris trikampiukas, o virs jo lankelis?

Va va.. as lygiai to paties norejau paklausti...
Atsakyti
tiek daug mezgejeliu patyrusiu, o nei viena neatsako i mano ir Ugnisss klausimuka.. verysad.gif
pakartosiu dar kart.. ar zinot ka tas trikampiukas su lankeliu reiskia.. pabandysiu dar nuotraukele parodyt jeigu iseis...

user posted image
Atsakyti
Mano manymu, tai trys akys sumegztos į vieną
Atsakyti