indregu - jei teisingai atsimenu - šitas raštas iš rusiškos ažūrinių raštų knygos - paieškok - kiekvienoje knygoje yra simbolių išsiškinimas - būna kad simboliai skiriasi arba naudojami nevienodi - daugyvę metų mezgu - bet tikrai ne visus simbolius atsimenu - o šifruoti tingiu - na nebent nerastum išaiškinimo - tada rašyk
QUOTE(editamm @ 2007 10 02, 19:15)
indregu - jei teisingai atsimenu - šitas raštas iš rusiškos ažūrinių raštų knygos - paieškok - kiekvienoje knygoje yra simbolių išsiškinimas - būna kad simboliai skiriasi arba naudojami nevienodi - daugyvę metų mezgu - bet tikrai ne visus simbolius atsimenu - o šifruoti tingiu - na nebent nerastum išaiškinimo - tada rašyk
Taip sita radau is rusisku pavyzdziu. Bet kazkaip neatejo i galva ten pasiieskot ir simboliu, kazkaip pagalvojau, kad ten tik pavyzdziai. Bandysiu ieskot
QUOTE(*finy* @ 2007 10 02, 16:03)
tai kad matosi jog dešiniam kampe yra tų ženkliukų paaiškinimas, jei būtų didesnė nuotrauka tai būtų galima ir išverst iš rusų kalbos
Kiek sugebu įžiūrėt, tai:
+ kraštinė akis
- išvirkščioji akis
| geroji akis
QUOTE(*finy* @ 2007 10 02, 21:13)
Tai va,aš irgi niekaip neižiūrėjau Štai šičia tas puslapis gal bus aiškiau kiek.Nors bandžiau pasididint-liejasi
Noriu kepurytę megzt.Nei rašto,nei raidžių
Noriu kepurytę megzt.Nei rašto,nei raidžių
Atsidaryk Šitą puslapį, apačioj po nuotrauka paspausk ant full size - tada atsidaro didesnė nuotrauka. Papaišyti tų ženkliukų nemoku, tai išversiu pagal eilę:
1. kraštinė akis
2. geroji akis
3. blogoji (išvirkščioji) akis
4. užmetimas
5. sumegzti dvi akis kartu gera akimi
6. sumegzti dvi akis kartu - nukelti vieną akį, sekančią pramegzti gerąja akimi ir pertraukti ją per nukeltąją (tikiuosi ką nors suprasi ?)
7. sumegzti tris akis - nukelti vieną gerą akį, sekančias dvi sumegzti gerąja akimi ir pertraukti tą išmegztą akį per nukeltą
Gal nors kiek bus aiškiau
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 02, 22:45)
Atsidaryk Šitą puslapį, apačioj po nuotrauka paspausk ant full size - tada atsidaro didesnė nuotrauka. Papaišyti tų ženkliukų nemoku, tai išversiu pagal eilę:
1. kraštinė akis
2. geroji akis
4. užmetimas
6. sumegzti dvi akis kartu - nukelti vieną akį, sekančią pramegzti gerąja akimi ir pertraukti ją per nukeltąją (tikiuosi ką nors suprasi ?)
7. sumegzti tris akis - nukelti vieną gerą akį, sekančias dvi sumegzti gerąja akimi ir pertraukti tą išmegztą akį per nukeltą
1. kraštinė akis
2. geroji akis
4. užmetimas
Niu,koks dyyyydžiulis ačiūkas Bandysiu gamint kažką
Sveikos mazgejos.
Ka tik uzbaigiau zegztuka gal kam patik ir mano panaudotas rastas, man tai jis net laaabai patiko, stai taip atrodo megztukas
Ka tik uzbaigiau zegztuka gal kam patik ir mano panaudotas rastas, man tai jis net laaabai patiko, stai taip atrodo megztukas
Labai gražus megztukas.
Raštas tikrai gražus, gal galit čia įdėti rašto schemą
Raštas tikrai gražus, gal galit čia įdėti rašto schemą
labai grazu
Tikrai labai gražu Būtinai įdėkit schemutę