Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

QUOTE(Misty @ 2007 09 10, 14:54)
Man atrodo, kad čia paprasčiausios kasos, tik juostos skirtingų pločių. g.gif Ir siauresnės juostos blogom akim (o gal ripsu) mezgamos... Reiktų pabandyti, kas gaunasi...

Na jo, aš tą suprantu, bet poroj vietų yra neaiškumų, tai gerai būtų schema...
Atsakyti
gal kas turit schemute, kaip megzti lapelius, kad jie eitu i sonus, o ne tiesiai?
Atsakyti
sveikutes gal turit kuri sio grozio rasta, a bent jau minti kaip daryti
user posted image

as suprantu kad cia nerta g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2007 09 12, 14:02)
sveikutes gal turit kuri sio grozio rasta, a bent jau minti kaip daryti
user posted image

as suprantu kad cia nerta g.gif

O aš manau, kad megsta g.gif
Atsakyti
Bandau pafantazuoti kaip čia megzta:
1. Kelios eilutės ripsu (o gal blogosiomis?)
2. 2 - 3-arba 4 akys ripsu (sunku įžiūrėti) po to 1 arba 2 gerosios (iš tos vietos platinama pridedant akių ir gaunasi lapelis).
3. Kai lapelis gaunasi iš kokių 10 akių, tada visos jo akys nuleidžiamos,o kitoje eilutėje mezgant ripsu vietoj jų uždedama viena akis (kad nepasikeistų akių skaičius) ir vėl kelios eilutės ripsu.

Reiktų pabandyti ir tada būtų aiškiau. Dabar tik prielaidas darau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse7: 12 rugsėjo 2007 - 15:23
help.gif vakar nusipirkau baltos mocheros su liureksu, noriu didelio salio, tik va jokio rastelio tinkancio nerandu cray.gif o labai noriu megsti verysad.gif pasiulykit koki nors kiaurarasti, prasau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 11 03, 21:17)
Įdedu, bet čia yra tik vienas iš daugelio variantų ir ne visoms schemoms tinka šifruoti ax.gif

laba, niekaip neikertu kaip ta ismegzti ""5 akys suimamos is apacios nukeliamos... " kur tas kvadratas perbrauktas X 4u.gif gal gali smulkiau paaiskinti kaip "nukelt iur kur " ir paskui kaip is ju ismegzti/ labai labai prasau,,, belenkoki rasta zurnale grazu radau su sita schema ir negaliu kaip nesigauna... prasau prasau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolduniukazz @ 2007 09 14, 11:32)
laba, niekaip neikertu kaip ta ismegzti ""5 akys suimamos is apacios nukeliamos... " kur tas kvadratas perbrauktas X  4u.gif  gal gali smulkiau paaiskinti kaip "nukelt iur kur " ir paskui kaip is ju ismegzti/ labai labai prasau,,, belenkoki rasta zurnale grazu radau su sita schema ir negaliu kaip nesigauna... prasau prasau  verysad.gif

Pameginsiu paaiskinti kaip as tokiu rastu mezgiau salikiuka...
Desiniuoju virbalu prakisu per 5 akis esncias ant kairiojo virbalo, tada nenuimant akiu ismezgu 5 akis (po viena aki, bet penkis kartus), o tada kai jau ismezgi tas 5 akis perkeli ant desiniojo virbalo... Nezinau ar as cia aiskia surasiau, bet kiek prisimenu tai taip darosi... Galesiu gryzusi pameginti vaizdziai parodyti kaip tas daroma, bet tik vakare arba rytoj is ryto...
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 09 14, 10:53)
help.gif vakar nusipirkau baltos mocheros su liureksu, noriu didelio salio, tik va jokio rastelio tinkancio nerandu cray.gif o labai noriu megsti verysad.gif pasiulykit koki nors kiaurarasti, prasau ax.gif

Aš mezgiau šalį iš mocheros "Kryžmutėm". Labai lengvas raščiukas ir iš abiejų pusių vienodas. Bet paprastas.

Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2007 09 14, 14:42)
Aš mezgiau šalį iš mocheros "Kryžmutėm". Labai lengvas raščiukas ir iš abiejų pusių vienodas. Bet paprastas.

o kaip tos "Kryžmutės"atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2007 09 14, 15:59)
o kaip tos  "Kryžmutės"atrodo g.gif

Neturiu nuotraukos kaip parodyt. Tai jei netingėsi pabandyk pavyzduką nusimegzti.
1eil. kraštinė akis;užmetimas;2kartu sumegztos akys gera akim; kartoti. (tik pabaigoje nedėk užmetimo paskutinio, nes kita eilė juo prasidės)
2eilė. kraštinė; užmetimas; 2kartu sumegztos akys gerąja akim; kartoti.
Akių skaičius lyginis. 4u.gif
Atsakyti
Radau labai grazu sali kazkada isisaugojau vienos mamos forumietes, bet nemoku cia ideti blush2.gif
Atsakyti