Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

QUOTE(bugytė @ 2007 03 01, 12:35)
2002 metais, bet knygynuose tikrai dar yra  mirksiukas.gif

Tai ką, prie progos tikrai reikės paieškot ax.gif
Atsakyti
doh.gif nepastebėjau, kad čia šiuo metu neparduodama doh.gif
Bet galima nusipirkti ir iš čia dar čia mirksiukas.gif
Papildyta:
Čia dar pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiktues,
Gal kas sito rastelio zino schemute kur galeciau rasti, arba dar sauniau - turite aprasyma... 4u.gif Buciau baisia dekinga, nes sedziu su virbalais ir siulais rankose ir negaliu pradeti nes rasta kokio noreciau saliui radau, lotuliukas.gif o jo aprasymo nea blink.gif
http://public.fotki....ai/img0790.html
Buciau baisiai dekinga wub.gif
Atsakyti
Motinėlė prašo pagalbos padėti iššifruoti šį raštelį mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
1 e. - gera, išvirkščia, užmetimas, 2 sumegztos pertraukiant, 6 geros, 2 sumegztos gerąja akimi, užmetimas, išvirkščia, gera.
3 e. - gera, 2 išvirkščios, užmetimas, 2 sumegztos pertraukiant, 4 geros, 2 sumegztos gerąja akimi, užmetimas, 2 išvirkščios, gera.
5 e. - gera, 3 išvirkščios, užmetimas, 2 sumegztos pertraukiant, 2 geros, 2 sumegztos gerąja akimi, užmetimas, 3 išvirkščios, gera.
7 e. - gera, užmetimas, 2 sumegztos pertraukiant, 3 išvirkščios, 2 geros, 3 išvirkščios, 2 sumegztos gerąja akimi, užmetimas, gera.
9 e. - 2 geros, užmetimas, 2 sumegztos pertraukiant, 2 išvirkščios, 2 geros, 2 išvirkščios, 2 sumegztos gerąja akimi, užmetimas, 2 geros.
11 e. - 3 geros, užmetimas, 2 sumegztos pertraukiant, išvirkščia, 2 geros, išvirkščia, 2 sumegztos gerąja akimi, užmetimas, 3 geros.
13 e. - 4 geros, 6 akių pynė, 4 geros.
Atsakyti
Kažkas aplenkė mane lotuliukas.gif
Papildyta:
Tik va man iškilo klausimas dėl gerosios ir išvirkščios akies mastau.gif
Nes man atrodo ten kur parašyta geroji, tai turi būti išvirkščioji ir atvirkščiai mastau.gif Ar aš klystu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugytė: 06 kovo 2007 - 11:48
clap.gif assa.gif Dabar tik laukiu, kada baigsis darbo laikas. Grįšiu ir bandysiu megzti. Tikiuosi, kad gausis. aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 03 06, 12:52)
Kažkas aplenkė mane  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tik va man iškilo klausimas dėl gerosios ir išvirkščios akies mastau.gif
Nes man atrodo ten kur parašyta geroji, tai turi būti išvirkščioji ir atvirkščiai mastau.gif Ar aš klystu?

wacko.gif Taigi tiksliai. Ot tai būčiau "paslaugą" padarius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 06, 16:43)
wacko.gif Taigi tiksliai. Ot tai būčiau "paslaugą" padarius doh.gif

O gal dar gražiau būtų išėję mirksiukas.gif
Atsakyti
nu mamytės nerealiai naudingai pavorot.maladėc

gal kuri turit DIANOS 2005m,NR 5?
ten turėtų būti toks baltas kiauraraščiu megztas megztukas.toks labai sexi wub.gif
imeskit jo nuotrauką ir mezgimo shemą.
iš anksto dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(ausrella @ 2007 03 06, 17:03)
nu mamytės nerealiai naudingai pavorot.maladėc

gal kuri turit DIANOS 2005m,NR 5?
ten turėtų būti toks baltas kiauraraščiu megztas megztukas.toks labai sexi wub.gif
imeskit jo nuotrauką ir mezgimo shemą.
iš anksto dėkoju.

Arba metai ne tie, arba žurnalo Nr. ne tas, pažiūrėk čia , nėra jokio balto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 06 kovo 2007 - 17:13
oi sorry, rimtai susimaisiau blink.gif
susinesiau savo zurnalus pasitikrinti, o ten SANDRA parasyta.
taigi reikia SANDRA 2005m, NR.5.
toks baltas megztukas lygtai vaseliu ir virbalais megztas.jis anonsuojamas, kad Nr.5 bus.
Atsakyti