Ačiū ačiū ačiū
Ką gi aš be Jūsų daryčiau
Visoms gero savaitgalio ir, žinoma, gražių darbelių
QUOTE(Sraunius @ 2007 02 20, 16:50)
o koks raštas vadinamas švedišku? Sudomino
nzn, mama mano salika nori megzt ir sake nepamena, as irgi nezinau, uztat galvoju protingu zmoniu paklausiu, ji minejo, jog kazkaip viena akis nukeliama, kitoj eilej ji ismezgama ar kazkas tokio... ar zinot?
QUOTE(laguna @ 2007 02 22, 11:28)
Sveikutes, gelbekit, tuoj nukvaksiu . Mezgu kiaurarasciu ir kazkodel visas mezginys tam tikru kampu pradejo skersuoti. Akiu skaicius nekinta, tik slenka sonan ir viskas. Net nemoku paaiskinti. Gal zinot kame cia paslaptis.
gelbekit
gelbekit
aha, cia kiaurarasciu beda, po to ir drabuzis taip nutysta. zodziu, esme ta, kad sumezgamos akys viena kryptimi ir tempia ta rasta. as tai po to dariau taip-vienoj eilej sumezgineju akis i viena puse, pries kiaurarascio aki, o kitoj eilej atvirksciai, t.y. po kiaurarascio akies. arba toj pacioj eilej-viena taip, kita priesingai. tada mezginys laikosi tiesiai.
QUOTE(Salne @ 2007 02 23, 15:52)
Jie nieko nereiškia...Jie tik dėl schemos aiškumo..kad aiškiau būtų..
Viskas gavosi
ech, tiek vilciu dejau, o vat niekas nezinot to svedisko rasto... na ka daryt, beksim kazkaip kitaip mastyt...
QUOTE(Agnyte... @ 2007 03 01, 03:04)
ech, tiek vilciu dejau, o vat niekas nezinot to svedisko rasto... na ka daryt, beksim kazkaip kitaip mastyt...
Einu pafotografuosiu tau juos is knygos. Jei dar nevelu.
Laguna, gal dar gali parašyti, iš kokios knygos viską įkėlei
O galiu aš atsakyti?
Iš "Mezgimo menas" Labai liuks knyga niekaip ja negaliu atsidžiaugti
QUOTE(bugytė @ 2007 03 01, 12:07)
O galiu aš atsakyti?
Aišku. O ar seniai ji išleista?