taip ir yra dvi sumegztos akys dekui
QUOTE(caulyte @ 2007 01 21, 12:20)
taip ir yra dvi sumegztos akys dekui
gal galit pasakyt ka sie zenklai reiskia \ ir trikampis su bruksneliu i desine puse
padekit!!! gal kas zinot nuorodu , kaip megzt raides, skaicius, ivairius zenkliukus?
QUOTE(Jacobs @ 2007 01 24, 11:26)
padekit!!! gal kas zinot nuorodu , kaip megzt raides, skaicius, ivairius zenkliukus?
Aš nuorodų neturiu, nes raides ir skaičius išsisaugojau savo kompiuteryje - jei nori, galiu atsiųsti, tik pasakyk, kokių raidžių, skaičių reikia...Hm... O tau schemų reikia ar pačio mezgimo principo? Nes aš turiu schemas.Papildyta:
Daug siuvinėjimo schemų, kurias aš dažnai taikau ir mezgimui yra čia, pvz.
QUOTE(ruci @ 2007 01 24, 12:59)
Aš nuorodų neturiu, nes raides ir skaičius išsisaugojau savo kompiuteryje - jei nori, galiu atsiųsti, tik pasakyk, kokių raidžių, skaičių reikia...Hm... O tau schemų reikia ar pačio mezgimo principo? Nes aš turiu schemas.
Papildyta:
Papildyta:
ko tai man tu schemu neatidaro , siaip tai gal as ir ne taip issireiskiau , pvz, man reiktu kokiu tai masinu markiu(audi, bmw...) atvaizdu, zvaigzdziu... nu kazko panasaus
Papildyta:
o uz raides
QUOTE(Jacobs @ 2007 01 24, 12:35)
ko tai man tu schemu neatidaro Papildyta:o uz raides
Na, jei kam reikės raidžių, tai gal ši nuoroda nuoroda veiks...Nėr už ką, kad tik kam tiktų...
QUOTE(ruci @ 2007 01 24, 14:58)
Na, jei kam reikės raidžių, tai gal ši nuoroda nuoroda veiks...
Nėr už ką, kad tik kam tiktų...
Nėr už ką, kad tik kam tiktų...
Sveikos,
gal kuri zinote kaip mezgamas angliskas rastas? Visur jieskau ir niekur nerandu
QUOTE(magmina @ 2007 01 23, 22:26)
gal galit pasakyt ka sie zenklai reiskia \ ir trikampis su bruksneliu i desine puse
trikampis tai sumegstos akys, i kuria puse pasvires i ta sumegsti. o sitas \ ka reiskia neradau
kazkada mezgiau, o dabar visiskai neprisimenu pinutes rasto zadu vel pradeti megzti po 8 metu pertraukos
Sveiki, neriu tokį megztinį, čia kažkur buvau radus, toks pilkas, moteris jį užsidėjusi ant baltų marškinių, kurie susisega prie pat kaklo, yra be jokių atvartų, megztukas trijų ketvirčių rankovėmis, nertas iš dalių, vieni ratilai mažesni, o ant šonų dideli. Tai va, jei kas prisimena tokį ir jei turi schemą panašią ar tokią pat kaip tų didžiųjų ratilų ant šono, gal galėtumėt įdėti schemą. Labai dėkinga.
O gal kas turi rastus ant serveteliu medziaginiu apnerti? imeskit jei nesunku