yra atskira tema būtent virbalais megztos servetėlės
QUOTE(JuodaVarna @ 2007 01 16, 19:59)
Didelis ačiū, gal kada susikaupsiu pamėginti,nes neatrodo lengva ,o ir penkiais virbalais nemoku megzt, bet ką gali zinot,gal ir išmoksiu,dėkui
O man tai įdomu kaip ten toliau daryt kai mezginys išplatėja - ar imti daugiau virbalų ar megzti su virbalais, sujungtais vielute
Jaučiu kad ne mano nosiai toks sudėtingas grožis
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 12:56)
O man tai įdomu kaip ten toliau daryt kai mezginys išplatėja - ar imti daugiau virbalų ar megzti su virbalais, sujungtais vielute
Platėja pridedant akių.Mezgam 5virbalais kaip kojines,vis pridedant akių,pagal raštą.Kažkada mezgiau tokiu būdu servetėles,nėra sunku,tik reikia priprasti,nes prdžioje,kol vos kelios akys nelabai smagu,bet po to,kai pradeda matytis kas bus
Nu teip, šitą tai aš supratau, bet va ką daryti kai tas mezginys labai didelis pasidaro ir ant tų penkių virbalų jau nebetelpa
Papildyta:
xi xi xi parašiau ir pati pagalvojau - juk reikia pasiimti ilgesnius virbalus
Papildyta:
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 13:56)
Nu teip, šitą tai aš supratau, bet va ką daryti kai tas mezginys labai didelis pasidaro ir ant tų penkių virbalų jau nebetelpa
Papildyta:
Papildyta:
Nu nu,jei turi ilgus 5 vienodus virbalus ir dar atvirais galais tai liux,bet bais nepatogu megzt su ilgais,aš rtintuko gabaliuką uždėdavau gale,kad "nepabėgtų"akys
Ačiū už vertingą patarimą
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 13:56)
...ką daryti kai tas mezginys labai didelis pasidaro ir ant tų penkių virbalų jau nebetelpa
Patikėk, telpa. Žinoma, jei mezgi ne tais, kur kojines ar pirštines (pačiais trumpiausiais ir ploniausiais), bet šiek tiek ilgesniais ir storesniais, pvz. tokiais kaip ČIA Juk siūlas plonas... Tokių virbalų užtekdavo net 60 cm skersmens servetėlei
Papildyta:
Ups...kažkodėl nerodo...
Gal taip
Nezinau, ar buvo idetas sis adresas, bet geriau du kartus ideti, nei nei vieno
http://zela.ru/root/patterns/
http://zela.ru/root/patterns/
parsigetbotinau toki zurnaliuka bluzki, sweterki s chinskej, va toks
viduj radau toki modeliuka, bet nerandu mezgimo schemos gal galite pagelbeti
viduj radau toki modeliuka, bet nerandu mezgimo schemos gal galite pagelbeti
sveikos,
turiu klausima-prasyma:
1. ka reiskia tuscias ir pilnas trikampis? ka reiskia strelyte i virsu nukreipta?
2. gal kuri galite parasyti visu zenklu reiksmes?
susipainiojau, nes vienoj knygutej naudoja vienus rastu paaiskinimus ir zenklus, kitoje, kitokius.
Is anksto dekoju ir atsiprasau jei kartojuosi
turiu klausima-prasyma:
1. ka reiskia tuscias ir pilnas trikampis? ka reiskia strelyte i virsu nukreipta?
2. gal kuri galite parasyti visu zenklu reiksmes?
susipainiojau, nes vienoj knygutej naudoja vienus rastu paaiskinimus ir zenklus, kitoje, kitokius.
Is anksto dekoju ir atsiprasau jei kartojuosi
caulyte, jei įdėtum patį raštelį, kurio ženklus reikia išsiaiškint, tai viskas būtų kur kas paprasčiau
Nes dabar net neparašei, kam skirti sutartiniai ženklai - mezgimui ar nėrimui Panašu, kad mezgimui, čia trikampis dažniausiai reiškia dvi sumegztas akis...
Nes dabar net neparašei, kam skirti sutartiniai ženklai - mezgimui ar nėrimui Panašu, kad mezgimui, čia trikampis dažniausiai reiškia dvi sumegztas akis...