Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo raštai

yra atskira tema būtent virbalais megztos servetėlės
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2007 01 16, 19:59)
yra atskira tema būtent virbalais megztos servetėlės

Didelis ačiū, gal kada susikaupsiu pamėginti,nes neatrodo lengva g.gif ,o ir penkiais virbalais nemoku megzt, bet ką gali zinot,gal ir išmoksiu,dėkui
Atsakyti
O man tai įdomu kaip ten toliau daryt kai mezginys išplatėja - ar imti daugiau virbalų ar megzti su virbalais, sujungtais vielute g.gif
Jaučiu kad ne mano nosiai toks sudėtingas grožis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 12:56)
O man tai įdomu kaip ten toliau daryt kai mezginys išplatėja  - ar imti daugiau virbalų ar megzti su virbalais, sujungtais vielute g.gif 
Jaučiu kad ne mano nosiai toks sudėtingas grožis  schmoll.gif

Platėja pridedant akių.Mezgam 5virbalais kaip kojines,vis pridedant akių,pagal raštą.Kažkada mezgiau tokiu būdu servetėles,nėra sunku,tik reikia priprasti,nes prdžioje,kol vos kelios akys nelabai smagu,bet po to,kai pradeda matytis kas bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 17 sausio 2007 - 13:45
Nu teip, šitą tai aš supratau, bet va ką daryti kai tas mezginys labai didelis pasidaro ir ant tų penkių virbalų jau nebetelpa blink.gif
Papildyta:
xi xi xi lotuliukas.gif parašiau ir pati pagalvojau - juk reikia pasiimti ilgesnius virbalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 13:56)
Nu teip, šitą tai aš supratau, bet va ką daryti kai tas mezginys labai didelis pasidaro ir ant tų penkių virbalų jau nebetelpa  blink.gif
Papildyta:
xi xi xi  lotuliukas.gif  parašiau ir pati pagalvojau - juk reikia pasiimti ilgesnius virbalus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nu,jei turi ilgus 5 vienodus virbalus ir dar atvirais galais tai liux,bet bais nepatogu megzt su ilgais,aš rtintuko gabaliuką uždėdavau gale,kad "nepabėgtų"akys ax.gif
Atsakyti
Ačiū už vertingą patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 13:56)
...ką daryti kai tas mezginys labai didelis pasidaro ir ant tų penkių virbalų jau nebetelpa 

Patikėk, telpa. Žinoma, jei mezgi ne tais, kur kojines ar pirštines (pačiais trumpiausiais ir ploniausiais), bet šiek tiek ilgesniais ir storesniais, pvz. tokiais kaip ČIA Juk siūlas plonas... Tokių virbalų užtekdavo net 60 cm skersmens servetėlei user posted image
Papildyta:
Ups...kažkodėl nerodo...
Gal taip user posted image
Atsakyti
Nezinau, ar buvo idetas sis adresas, bet geriau du kartus ideti, nei nei vieno biggrin.gif
http://zela.ru/root/patterns/
Atsakyti
parsigetbotinau toki zurnaliuka bluzki, sweterki s chinskej, va toks
user posted image

viduj radau toki modeliuka, bet nerandu mezgimo schemos g.gif gal galite pagelbeti
user posted image surrender.gif
Atsakyti
sveikos,

turiu klausima-prasyma:

1. ka reiskia tuscias ir pilnas trikampis? ka reiskia strelyte i virsu nukreipta?

2. gal kuri galite parasyti visu zenklu reiksmes?

susipainiojau, nes vienoj knygutej naudoja vienus rastu paaiskinimus ir zenklus, kitoje, kitokius.

Is anksto dekoju ir atsiprasau jei kartojuosi

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caulyte: 20 sausio 2007 - 20:05
caulyte, jei įdėtum patį raštelį, kurio ženklus reikia išsiaiškint, tai viskas būtų kur kas paprasčiau rolleyes.gif
Nes dabar net neparašei, kam skirti sutartiniai ženklai - mezgimui ar nėrimui g.gif Panašu, kad mezgimui, čia trikampis dažniausiai reiškia dvi sumegztas akis... blink.gif
Atsakyti