Aciu Srauniau tau labai,nes man su Como visai nepatiko,toks salikelis apipesiotas gaunasi,as maciau ji naturoj numegsta,nu visai ne taip atrodo.Eisiu i parduotuve paziuresiu Contessa siuliuku.
QUOTE(Aviva @ 2006 11 13, 07:57)
Aciu Srauniau tau labai,nes man su Como visai nepatiko,toks salikelis apipesiotas gaunasi,as maciau ji naturoj numegsta,nu visai ne taip atrodo.Eisiu i parduotuve paziuresiu Contessa siuliuku.
atsiprašau už off-topic
Apžiūrėjau ir Soft Kid siūliukus šiandien - man rodos ir ne tie siūliukai pavyzdyje. Labai jau ilgas plaukas ir "musyčių" rašto per tuos plaukus tikrai nesimatys.
O tai ten detas plaukuotas siulas? Man tai pasirode, kad ten slidus siulas
QUOTE(geneva @ 2006 11 10, 19:12)
sveikos.
nusimezgiau salika ir dbr jo krastai rieciasi i ritini. gal galetumete man pasiulyti iseiti, kad jis nesiriestu?
nusimezgiau salika ir dbr jo krastai rieciasi i ritini. gal galetumete man pasiulyti iseiti, kad jis nesiriestu?
jei ne itin stora nusimezgei, gal galetum numegzti dar viena toki is tu paciu siulu, arba net is kitos, derancios spalvos ir tuos abu salikus susiut suglaudus blogasias puses Na cia tokia improvizacija, jei cia butu iseitis
QUOTE(zaniatja @ 2006 11 13, 22:21)
jei ne itin stora nusimezgei, gal galetum numegzti dar viena toki is tu paciu siulu, arba net is kitos, derancios spalvos ir tuos abu salikus susiut suglaudus blogasias puses Na cia tokia improvizacija, jei cia butu iseitis
va čia gerai sugalvojai
Kai daug galvu galvoja, tai ir tinkama variantas surandamas
tai nemezgei krastiniu akiu (tipo gera bloga arba ripsiuku) ar kaip? gali apmegzti dabar
QUOTE(gina @ 2006 11 15, 23:52)
Noreciau patarimo, kaip graziai sujungti atskitus kvadratelius, neriant vaseliu? Nejaugi su adata ir siulu susiuti?
neriant paskutinę kvadratėlio eilę ir sujungi su kitu kvadratėliu
[quote=Sraunius,2006 11 15, 23:54]
[/quote O kaip gudriai paslepiat nunerto kvadratelio siulo gala?
[/quote O kaip gudriai paslepiat nunerto kvadratelio siulo gala?