tai ir parasiau, kad nesupykit, tai ir visos uzsipuole. Cia yra mano nuomone, o jus kaip norit taip darykit. Atsiprasau, jei ka izeidziau.
QUOTE(estela @ 2006 08 29, 17:34)
tai ir parasiau, kad nesupykit, tai ir visos uzsipuole. Cia yra mano nuomone, o jus kaip norit taip darykit. Atsiprasau, jei ka izeidziau.
o mes neįsižeidėm mes atsakėm į repliką žinant kiek daug yra mezgimo raštų, ir kiek dar daugiau yra mezgėjėlių - neįmanoma ištaikyt - kad būtum absoliučiai originali
Mielos mezgejeles, gal zinot kaip reikia megzti, jeigu schemoje nupaisyta Z raide ant sono paversta? pirma karta virbalais servetele gaminu ir niekaip negaliu issifruoti sito zenklo reiksmes
Gal kas galetu aprasyt, kaip megst rasteli, kaip melsvojo megstuko
QUOTE(Inetux @ 2006 09 08, 15:25)
Labai gražus raštelis! Ir aš norėčiau, jei kas rasite!
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 09 15, 16:07)
Dabar mačiau labai daug įvairių mezginių megztų raštu su paleista akim. Kaip tai reikia padaryti? gal kas padės?
nžn ar teisingai supratau klausimą, bet ko gero tu klausi apie ištemptas akis? t.y. dideles, ilgas kilpeles... tokiu atveju pvz. mezgant išvirkščiom akim reikia prie kiekvienos akies pridėt po užmetimą arba 2 užmetimus, arba 3 (priklausomai nuo to, kokio dydžio akių nori - kuo didesnių nori, tuo užmetimų daugiau) taip numezgi visą eilę, o kitoj eilėj tų užmetimų neišmezginėji, o tiesiog nuleidi nuo virbalo - taip išsitempia didelė akis nžn ar čia aiškiai parašiau... svarbu tik prie kiekvienos akies daryt vienodą skaičių užmetimų
QUOTE(liepa50 @ 2006 08 18, 18:36)
Jau norejau aiskint,kaip gelyte mezgama,bet Endendu aplenke mane.Tokias geles mezgiau savo mazajai sukneles papuosimui.Ta suknele yra pagyru puode.
O kaip mezgei lapelius ?
QUOTE(Peperoni @ 2006 10 12, 08:19)
nžn ar teisingai supratau klausimą, bet ko gero tu klausi apie ištemptas akis? t.y. dideles, ilgas kilpeles... tokiu atveju pvz. mezgant išvirkščiom akim reikia prie kiekvienos akies pridėt po užmetimą arba 2 užmetimus, arba 3 (priklausomai nuo to, kokio dydžio akių nori - kuo didesnių nori, tuo užmetimų daugiau) taip numezgi visą eilę, o kitoj eilėj tų užmetimų neišmezginėji, o tiesiog nuleidi nuo virbalo - taip išsitempia didelė akis nžn ar čia aiškiai parašiau... svarbu tik prie kiekvienos akies daryt vienodą skaičių užmetimų
Ne apie ištemptas, o apie paleistų akių raštą klausiu.Aš mačiau daug šalikų numegztų lyg paleista akis būtų.Man labai gražiai atrodė.
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 10 17, 12:43)
Ne apie ištemptas, o apie paleistų akių raštą klausiu.Aš mačiau daug šalikų numegztų lyg paleista akis būtų.Man labai gražiai atrodė.
Būtų gerai pamatyt jį - nes dabar tai tikrai neįsivaizduoju, apie ką kalba eina...
QUOTE(Inetux @ 2006 09 08, 16:25)