Po paskutinės nuorodos galima uždaryti šitą temą, net ten visko pilna
O gal getbotai tos knygos kur yra Būtų labai gerai
QUOTE(Susiena @ 2006 02 14, 16:32)
Sveikos mezgejeles
Labai grazus rastai, bet gal kas nors galetu pasakyt, kur rast sutartinius zenklus? Man kaip neprofesionalei, tai nelabai iskaitomi sitie rastai, nes iki siol mezgiau is mamos knygu ar kitokiu zurnalu, kur visai ne toks zymejimas...
QUOTE(Užsispyrusi @ 2006 02 22, 08:57)
Labai grazus rastai, bet gal kas nors galetu pasakyt, kur rast sutartinius zenklus? Man kaip neprofesionalei, tai nelabai iskaitomi sitie rastai, nes iki siol mezgiau is mamos knygu ar kitokiu zurnalu, kur visai ne toks zymejimas...
Žiūrėk šitos temos 1 ir 3 puslapiuose.
QUOTE(Susiena @ 2006 02 22, 10:02)
Žiūrėk šitos temos 1 ir 3 puslapiuose.
Aciu, Susiena !
QUOTE(bite maja @ 2006 02 23, 15:21)
gal kas galėtų paaiškinti, kaip megzti paskutinį simbolį
Verčiu pažodžiui:
" 3 akis sumegzti kartu gerąja akimi\ ir/=9-oje eilėje/19-oje eilėje įkišti virbalą į atitinkamą 4-os eilės žemiau akį ir ištraukti siūlą"
Aš maždaug supratau, nežinau, kaip Tu...
Papildyta:
Dar mezgimo raštų.
QUOTE(Susiena @ 2006 02 24, 11:07)
Verčiu pažodžiui:
" 3 akis sumegzti kartu gerąja akimi\ ir/=9-oje eilėje/19-oje eilėje įkišti virbalą į atitinkamą 4-os eilės žemiau akį ir ištraukti siūlą"
aš ir taip supratau. bet dabar klausimas - iš kur tas siūlas? tipo iš tos akies keturiom eilėm žemiau. bandžiau megzt ir vis tiek kažkaip ne taip išeina
QUOTE(Susiena @ 2006 02 15, 18:17)
Ačiu,radou ko reike