nu ir grozis sio rasto, bet jau kaip as vakar kankinausi su juom megzdama plona kid machera ir dar rudos spalvos bijau jau net vel i rankas imtis
Labai prašau, patarkit, kokį elementarų, be mąstymų ir skaičiavimų, su didelėm skylėm, 6 nr virbalais raštą aš galėčiau pasirinkti šalio mezgimui? Siūlai - mochera su sintetika (siūliukas kitos spalvos)
Labai prašau, patarkit, kokį elementarų, be mąstymų ir skaičiavimų, su didelėm skylėm, 6 nr virbalais raštą aš galėčiau pasirinkti šalio mezgimui? Siūlai - mochera su sintetika (siūliukas kitos spalvos)
Tai užeik į forumą Šalikėliai, šalikai, šaliai, ten net 30psl. tikrai išsirinksi
Tai užeik į forumą Šalikėliai, šalikai, šaliai, ten net 30psl. tikrai išsirinksi
QUOTE(vvile @ 2006 02 14, 14:56)
Čia gi mezgimo raštų forumas, o man ir reikia mezgimo rašto
QUOTE(vi_ka @ 2006 02 14, 15:21)
Čia gi mezgimo raštų forumas, o man ir reikia mezgimo rašto
Išsirink pati čia.
labai grazus rastai
QUOTE(Susiena @ 2006 02 14, 15:32)
Ačiū, šiuos raštus mačiau, turiu. Bet man reikia elementaraus skylėto mocherai, kaip kad tas įžymusis "užmetimas, 2 geros sumegztos'". Ar daugiau nieko panašaus nebūna?
Elementaresnio kiauraraščio, kaip Tavo įvardintas, tikrai nežinau.
Gal galite, kas ideti nuoroda, turejau nusikopijavusi nuotraukas, bet issitryne , o labai idomu butu kada pasidaryti is siulu likuciu
Buvo tokie tarsi kilimeliai, lyg tais nerti juos reikia pavirsius gaunasi kaip siulu galiukai, na nemoku paaiskinti , bet gal kas suprasit, zinau, kad kazkur buvo, bet neatsimenu nei kokioj temoj, nei kur buvau radus
Buvo tokie tarsi kilimeliai, lyg tais nerti juos reikia pavirsius gaunasi kaip siulu galiukai, na nemoku paaiskinti , bet gal kas suprasit, zinau, kad kazkur buvo, bet neatsimenu nei kokioj temoj, nei kur buvau radus
QUOTE(Susiena @ 2006 02 20, 11:06)
lobynas tik kada viską spėti