Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(Simonaa_ @ 2010 06 28, 16:24)
Sveikos smile.gif  Norėčiau sulaukti iš jūsų patarimų dėl kojų plaukų. Man 19 metų. Mano visos kojos plaukuotos, ir netgi šlaunys iš išorinės ir vidinės pusės verysad.gif Visada skutu su skustuvais, bet plaukai atauga jau kitą dieną,ir labai įauginėja plaukai. Nėra kantrybės taip dažnai jų skusti. Plaukai juodi, ilgi, ir kieti.. negaliu nei šortų užsidėti. Ką jau kalbėti apie sijoną ar suknelę.. visada būnu su kelnėm verysad.gif  Kitokių depiliacijos būdų dar nebandžius.. Taigi, gal galite ką nors patarti? Gal kokį kitą plaukų šalinimo būdą, kad plaukai neataugtų jau kita dieną, ir nebūtų tokie gausūs?.  doh.gif  Tikrai labai kompleksuoju dėl savo kojų, neįsivaizduoju ką ir bedaryt.. smile.gif  blush2.gif
Labai jums ačiū smile.gif

daugelis turi tokia beda, reik bandyt viska kol atrasi kas tau priimtiniausia ir geriausia smile.gif .
Patariu pradeti nuo depiliacijos vasku ar cukrumi (pigiausias variantas). Brangesni variantai - lazeris, fotoepliacija ir ttt.. ( nevisada ir ne visoms veiksminga)
Atsakyti
Labai ačiū už patarimą. smile.gif Galvojau, kad čia man vienai tokia problema, ypač su šlaunimis, bet pasirodo ne. smile.gif
Na, reiks bandyti, gal padės, nes skustuvais jau nenoriu kankintis. doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simonaa_: 28 birželio 2010 - 16:24
QUOTE(Simonaa_ @ 2010 06 28, 16:24)
Sveikos smile.gif  Norėčiau sulaukti iš jūsų patarimų dėl kojų plaukų. Man 19 metų. Mano visos kojos plaukuotos, ir netgi šlaunys iš išorinės ir vidinės pusės verysad.gif Visada skutu su skustuvais, bet plaukai atauga jau kitą dieną,ir labai įauginėja plaukai. Nėra kantrybės taip dažnai jų skusti. Plaukai juodi, ilgi, ir kieti.. negaliu nei šortų užsidėti. Ką jau kalbėti apie sijoną ar suknelę.. visada būnu su kelnėm verysad.gif  Kitokių depiliacijos būdų dar nebandžius.. Taigi, gal galite ką nors patarti? Gal kokį kitą plaukų šalinimo būdą, kad plaukai neataugtų jau kita dieną, ir nebūtų tokie gausūs?.  doh.gif  Tikrai labai kompleksuoju dėl savo kojų, neįsivaizduoju ką ir bedaryt.. smile.gif  blush2.gif
Labai jums ačiū smile.gif

Gali depiliuotis arba pasidaryti fotoepiliacija,cia brangesne procedura, bet po jos plaukai neatauga keleta metu.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 26, 12:18)
Tai kiek laiko laiket ant odos pries nuplesdama?  4u.gif

As uztepus vasko kelis kartus patapsnojau per ta vieta su pirstai ir plesiau, tai vos kelias skeundes vadinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 06 28, 21:34)
Gali depiliuotis arba pasidaryti fotoepiliacija,cia brangesne procedura, bet po jos plaukai neatauga keleta metu.

Na, gal reiks bandyt depiliuot. O ar dar pas ką nors iš jūsų auga plaukai ant iš kitos šlaunų pusės? jaučiu, kad čia tik man vienai taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonaa_ @ 2010 06 28, 22:10)
Na, gal reiks bandyt depiliuot. O ar dar pas ką nors iš jūsų auga plaukai ant iš kitos šlaunų pusės? jaučiu, kad čia tik man vienai taip verysad.gif

pas visas plaukai auga ant visu koju, ir is priekio ir is nugaros puses smile.gif
tikrai nesijaudink, kad turi kazkoki neiprasta plaukuotuma, pas visas jis toks, tik pas vienas mazesnis pas kitas didesnis smile.gif
Atsakyti
Kartoju savo klausimą iš kitos temukės 4u.gif
Sveikos 4u.gif
nusipirkau vaško juosteles, kurias sušildai tarp delnų blush2.gif sakykit, o plėšti jas prieš plaukelių augimo kryptį ar pagal ją? (nes ant pakuotės parašyta prieš, bet girdėjau, kad geriau pagal plėšti - gal dėl tų visokiausių įauginėjimų) doh.gif
Lauksiu atsakymo, ryt noriu jas išmėginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergikė @ 2010 06 30, 22:41)
Kartoju savo klausimą iš kitos temukės  4u.gif
Sveikos  4u.gif
nusipirkau vaško juosteles, kurias sušildai tarp delnų  blush2.gif sakykit, o plėšti jas prieš plaukelių augimo kryptį ar pagal ją? (nes ant pakuotės parašyta prieš, bet girdėjau, kad geriau pagal plėšti - gal dėl tų visokiausių įauginėjimų)  doh.gif
Lauksiu atsakymo, ryt noriu jas išmėginti  thumbup.gif

O jus pabandykit plesti pagal plauko augimo krypti ir pries - pamatysit skirtuma biggrin.gif
Kiek as zinau, tai vienintelis depiliavimas pagal plauko augimo krypti yra su cukrum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 07 01, 09:00)
O jus pabandykit plesti pagal plauko augimo krypti ir pries - pamatysit skirtuma  biggrin.gif 
Kiek as zinau, tai vienintelis depiliavimas pagal plauko augimo krypti yra su cukrum  mirksiukas.gif

Taip, visiska tiesa wink.gif
Atsakyti
Kas kiek laiko vasku depiliuojates bikini?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birutka: 01 liepos 2010 - 12:14
QUOTE(Birutka @ 2010 07 01, 11:12)
Kas kiek laiko vasku depiliuojates bikini?

Man reiktu praktiskai jau kas 3-4 sav. O plaukai pradeda atauginet mazdaug po 10-14 dienu doh.gif
Atsakyti
Gal kas nors zinote,kur butu galima nusipirkti kasetini vasko depiliatoriu pigiau,nei parduotuvese ( 130Lt .) ? ax.gif
Jau ne pirmi metai depiliuojuosi visus plaukelius iki liemens,kaip as sakau biggrin.gif ir pripratus,sunku sio svelnaus rezultato atsisakyti.Tik stai si paslaugyte ne is pigiuju,o graziai tai vis viena norisi buti rolleyes.gif .Nusprendziau pati depiliuotis bent jau kojas,nes bikinio tikrai nei pati sugebesiu,nei sesuo rysis.Gal kas turite koki priejimuka prie pigesniu,bet pakankamai kokybisku tokio tipo prekyciu.O gal kas nors parduoda naudota? smile.gif
Simonaa_ ,gali net neabejoti,daugelis musu turime sia bedele ir ryztingai su ja kovojame biggrin.gif .Nors mano plaukuotumas nera ipatingai gausus,pasak kosmetologes,taciau mano plaukas tamsus ir ,kai gerokai paauginu,kad butu lengviau ispesti,tai vaizdelis ne koks doh.gif .Man nepatinka plaukuotos moters kojos,nesutvarkytas bikinis ir t.t.Man tai nesiderina su tvarkingos moters etalonu.Vienos musu plaukelius skuta,kitos depiliuoja.Abu variantai geri,jai tik tinka moteriai ar merginai.Tavo amziaus,vyresnes moterys ir net jaunesnes merginos turi moketi save priziureti,pagal savo tvarkos suvokimo lygi.Auga visur plaukeliai visoms ir tu neisimtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykliuke: 01 liepos 2010 - 14:19