Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(naura14 @ 2010 06 17, 11:21)
Tavo oda labai jautri, o kad kazka darai blogai, tai nemanau  mirksiukas.gif Ivaldzius bikinio zona, kojos tik ziedeliai, tai nemanau, kad kazka darai negerai  mirksiukas.gif  Pabandyk juostelemis, jei nesigauna ranka.
Papildyta:

Gal per trumpi plaukiukai buvo?? O gal nenuriebalinai ar nenudziuve dar buvo po nuriebalinimo?

bet zinok isvare man tas kojas net kraujosruvom tokiom doh.gif nu zinai bikinis man juokas palyginus su kojom lotuliukas.gif tas cukrus man toks kietas buna visa suprakaituoju net lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir rodos sildau normaliai,jei skystas isvis kai prilimpa atkabinti nuo kojos negaliu,taip turbut ir tas melynes isitaisiau nesiminkydama as ten su juo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 06 17, 10:43)
o kaip jums su koju depiliacija cukrumi? as bandziau bet kolkas tik sau,nes prisidariau neblogu melyniu,baisu ant klientes bandyti,kazka gal ne taip darau? g.gif

na kai labai susyla cukrus jis kaip kose pasidaro ir tu tasydama matyt padarai tas melynes,jokiais budais to daryt negalma schmoll.gif jai matai kad cukrus patezes,ar ora paprakaitavo tai papudruok...o jai cukrus istizo ir neina jo nuimti,tai ir netasyk,paprasciausiai nuplesk su juostele kur vaska plesi,jis kuo graziausiai nusiplesia... mirksiukas.gif tikiuos aiskiai parasiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Placiakelne @ 2010 06 17, 15:15)
bet zinok isvare man tas kojas net kraujosruvom tokiom doh.gif  nu zinai bikinis man juokas palyginus su kojom lotuliukas.gif  tas cukrus man toks kietas buna visa suprakaituoju net  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir rodos sildau normaliai,jei skystas isvis kai prilimpa atkabinti nuo kojos negaliu,taip turbut ir tas melynes isitaisiau nesiminkydama as ten su juo  doh.gif

na man asmeniskai su bikini sunkiau,visteik ten jautriau ir kliente guli silta visa...ta jis ir tysta greiciau doh.gif tas daznai keisti reikia..va naudojau toki cukru ALEXANDRIA (is kosmedijos) biski pigesnis nei PHANDYS ,bet tai doh.gif ji dar pasaldyt reikia,kad eitu dyrbti,kazkoks tizena o ne cukrus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Placiakelne @ 2010 06 17, 15:15)
bet zinok isvare man tas kojas net kraujosruvom tokiom doh.gif  nu zinai bikinis man juokas palyginus su kojom lotuliukas.gif  tas cukrus man toks kietas buna visa suprakaituoju net  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir rodos sildau normaliai,jei skystas isvis kai prilimpa atkabinti nuo kojos negaliu,taip turbut ir tas melynes isitaisiau nesiminkydama as ten su juo  doh.gif

Tai pabandyk su juostelem.
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 16, 16:06)
sveikos 4u.gif kaip ilgai neatauga tie plaukeliai su cukrum nurovus, negaliu patiketi. man su depiliatorium pasalinus juos jie pradeda atauginet ta pacia savaite, o su cukrum dariau jau beveik pries dvi, dar neataugineja.

Vadinasi epiliatorius nupeša, o neišrauna plaukelius ax.gif. Tą ir pati jau esu pastebėjusi, deja (aikšku kalbu apie savo epiliatorių ir galbūt yra kokybiškesnių).

QUOTE(naura14 @ 2010 06 17, 11:21)
Tavo oda labai jautri, o kad kazka darai blogai, tai nemanau  mirksiukas.gif Ivaldzius bikinio zona, kojos tik ziedeliai, tai nemanau, kad kazka darai negerai  mirksiukas.gif  Pabandyk juostelemis, jei nesigauna ranka.

Jautri oda čia ne prie ko. Tiesiog neatidirbta cukraus, masė ir tiek. Ne kartą viriausi cukrų namuose ir lyg jau pasiekiau reikiamą konsitenciją, tačiau terlionės super daug, o blogai atidirbta masė vis tiek sukeldavo netinkamą masės plėšimą, kas įtakojo mėlynių ir kraujosrūvų atsiradimą. O po jų sekdavo plaukelių įaugimas į odą ir toks, kokio niekam nelinkėčiau - savaitę skaudėjo ir niežtėjo kojas, žodžiu jutau visą plaukelių įauginėjimo procesą doh.gif.
Vėliau, kaip jau esu kažkada minėjusi, atradau MOOM ir visos nesąmonės baigėsi. Depliuoja namų sąlygomis kuo puikiausiai, o jeigu taip nebūna, žinau, jog per daug peršildžiau masę ir tada bandau dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 06 19, 10:37)
Vadinasi epiliatorius nupeša, o neišrauna plaukelius ax.gif. Tą ir pati jau esu pastebėjusi, deja (aikšku kalbu apie savo epiliatorių ir galbūt yra kokybiškesnių).
Jautri oda čia ne prie ko. Tiesiog neatidirbta cukraus, masė ir tiek. Ne kartą viriausi cukrų namuose ir lyg jau pasiekiau reikiamą konsitenciją, tačiau terlionės super daug, o blogai atidirbta masė vis tiek sukeldavo netinkamą masės plėšimą, kas įtakojo mėlynių ir kraujosrūvų atsiradimą. O po jų sekdavo plaukelių įaugimas į odą ir toks, kokio niekam nelinkėčiau - savaitę skaudėjo ir niežtėjo kojas, žodžiu jutau visą plaukelių įauginėjimo procesą doh.gif.
Vėliau, kaip jau esu kažkada minėjusi, atradau MOOM ir visos nesąmonės baigėsi. Depliuoja namų sąlygomis kuo puikiausiai, o jeigu taip nebūna, žinau, jog per daug peršildžiau masę ir tada bandau dar kartą.

Turejau gana gera ir kokybiska epiliatoriu, bet jis vis tiek nupesdavo, o ne israudavo, jei ne visus , tai bent dali.
O kas liecia melynes depiliuojant cukrumi,ta mergina ne vire cukru, o pirko gatava, tai si teorija atpuola. As pati jai depiliavau ir maciau, kad oda pas ja labai jautri. Ne cukruje esme. Beja del MOOM, tai as irgi ji parsisiunciau, labai daug is jo tikejausi, bet nusivyliau, nes tikrai neisrauna tiek,kiek noretusi, neikabina gana daug plaukeliu, ko su vasku jokiu problemu nebudavo, o ir skausmas nei kiek nemazesnis. Gal tik del sualergizavimo, buvo siek tiek mazesnis
Atsakyti
Sugalvojau nusidepiliuoti rankas, nes pas mane ant rankų tokie gana vešlūs plaukai. Tai tik bedos prisidariau (depiliavau ne pati - pas kosmetologe), bet jau ant rytojaus taip spuogeliais visos rankos nuėjo, ir jau antra savaitė vis beria, kojas depiliuojant taip nebūna (išskyrus sudirgimą pirmą dieną po depiliacijos).
pas mane jautri oda, bet kad taip baigsis norėjimas pasigražint, tai negalvojau. išvis dabar negaliu trumpom rankovėm vaikščioti.
Nežinau, ar čia tepti priemonėms nuo spuogų (kad truputi dezinfekuotų), ar nupylinguoti ir drėkinti odą? bijau ir pagalvot, jei dar įauginėt pradės plaukai ataugantys.
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 16, 17:06)
sveikos 4u.gif kaip ilgai neatauga tie plaukeliai su cukrum nurovus, negaliu patiketi. man su depiliatorium pasalinus juos jie pradeda atauginet ta pacia savaite, o su cukrum dariau jau beveik pries dvi, dar neataugineja. jauciu reikes siandien su bikiniu bandyt kankintis blush-anim-cl.gif:

maciau kai kurioms nelabai iseina ta cukru issivirti, as pati tiek pat patyrus. is viso viriau 3 kartus, tai viena karta idealiai gavus o du kartus sugadinau. turbut viskas su praktika ismokstama smile.gif

Kaip pavydžiu blush2.gif papasakokit kaip Jūs darėt smile.gif
Atsakyti
4u.gif Merginos o jai tarkim rinktis pigesni warianta uz pirkta cukraus ta mase,jau gatawa,ir paciai pasigaminti,nusipirkti juosteliu ir bandyt plest,ar kas gautusi?Nes man neitink kas gaunasi su wirimu,bet galwoju gal su tokia neitin gawusia mase galima butu uztept su kokia mentele ir bandyt plest su juostelem..Beja kur Vln ju galima isigyt?ir ar parduoda daukartinio nauduojimo?
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 06 22, 00:09)
4u.gif Merginos o jai tarkim rinktis pigesni warianta uz pirkta cukraus ta mase,jau gatawa,ir paciai pasigaminti,nusipirkti juosteliu ir bandyt plest,ar kas gautusi?Nes man neitink kas gaunasi su wirimu,bet galwoju gal su tokia neitin gawusia mase galima butu uztept su kokia mentele ir bandyt plest su juostelem..Beja kur Vln ju galima isigyt?ir ar parduoda daukartinio nauduojimo?

Kol nepabandysi, tol nesuzinosi mirksiukas.gif O juosteliu yra visur, kur parduodamos kitos depiliacijos priemones, profesionalios kosmetikos parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 06 19, 12:28)
Beja del MOOM, tai as irgi ji parsisiunciau, labai daug is jo tikejausi, bet nusivyliau, nes tikrai neisrauna tiek,kiek noretusi, neikabina gana daug plaukeliu, ko su vasku jokiu problemu nebudavo, o ir skausmas nei kiek nemazesnis. Gal tik del sualergizavimo, buvo siek tiek mazesnis

MOOM tikrai depiliuoja gerai ir peša net storiausius plaukelius. Ir tikrai ne kas antrą ar trečią. Tereikia neperšildyti masės. Jei plaukeliai išties yra apie pusė cm., o peša blogai, vadinasi kažkur darote klaidą ir ne kitaip.
Paskutinį kartą kai depiliavausi, tai net išsigandau kai neišpešė didesnės dalies plaukelių, nes jau šią depiliaciją bandžiau n kartų ir maniau žinanti kiek reikia šildyti cukraus masę. Tuomet įdėjau cukrų į šaldytuvą kelioms sekundėms ir problema buvo baigta. Grožio salonai dirba su MOOM, tai kaip jie dirbtų jei ji peštų tik kas antrą plauką g.gif ...
Atsakyti
O man bikini zona labai problematiska.
Kiek budu isbandziau, kiek priemoniu, vistiek oda susialergizuoja, rausta doh.gif
Is jusu patirties - koks budas visgi pats svelniausias is visu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 06 22, 18:54)
MOOM tikrai depiliuoja gerai ir peša net storiausius plaukelius. Ir tikrai ne kas antrą ar trečią. Tereikia neperšildyti masės. Jei plaukeliai išties yra apie pusė cm., o peša blogai, vadinasi kažkur darote klaidą ir ne kitaip.
Paskutinį kartą kai depiliavausi, tai net išsigandau kai neišpešė didesnės dalies plaukelių, nes jau šią depiliaciją bandžiau n kartų ir maniau žinanti kiek reikia šildyti cukraus masę. Tuomet įdėjau cukrų į šaldytuvą kelioms sekundėms ir problema buvo baigta. Grožio salonai dirba su MOOM, tai kaip jie dirbtų jei ji peštų tik kas antrą plauką g.gif ...

Net ir vaskai ne visi nupesa visus plaukelius, bet tam galima papildomai uztepri ir nupesti. Be to, kaip gali viska nupesti, kai plaukai auga i skirtingas puses, o pesti reikia pries plauka? Pati dirbu su depiliacijomis jau keletas metu ir zinau , kas yra kaip.. Niu,nezinau, bet man tas cukrus nelabai vertas demesio pasirode... Pabandysiu dar kada prie progos, gal netycia ivyks stebuklas ir as ji isimylesiu ???
Atsakyti