Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(Sunreja @ 2010 06 05, 15:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
prajuokinot  biggrin.gif

Man pvz su depiliatorium visai normaliai, nors ir plaukeliai reti is tikro...  rolleyes.gif  Neerzina nei garsas, nei skaumo baisaus nera, tik vat vienintelis minusas, jog mano oda kautri, tai itin reaguoja i depiliavima, paraudusi buna beveik para  unsure.gif

blush2.gif biggrin.gif

na del paraudimo manau kad daugumai buna taip po epiliacijos, va smagu kai gali kenteti, gal ir as priprasciau jei parovineciau juos be skutimo kuri laika g.gif

QUOTE(intentar @ 2010 06 05, 15:44)
Gal gali pasidalinti patirtimi tos, kurios pacios daresi cukraus mase?
As bandziau ja gaminti, bet man jinai paemus i ranka tokia vos ne beganti, o kai uzdedu ant odos, tai "neprilimpa" Nezinau, net kaip paaiskinti  blush2.gif  Nezinau, ar as cia ta mase ne taip isviriau, ar kas negerai?
Ar tos, kurios darete pacios, jums viskas gavosi?

o tu pagal tuos filmukus youtube darei kur buvau idejusi linka? smile.gif man tai pagal juos idealiai gavosi, seip jei tokia beganti tai manau per skysta gavosi ar per trumpai virei. ja isvirus beja reikai atvesinti kad apstingtu, tada geriau iseina. as tai pasiemiau ta toki plokscia peili sena kur sviestui tepti skirtas, su juo tepu ta kosyte, paskui ji patempiu atgal ir issirauna plaukeliai smile.gif nzn ar aiskiai issireiskiau. nes su rankom man rodos daug maliavones, nors gal ir greiciau g.gif
Atsakyti
o su kuo jus rankas patepat su cukraus pasta depiliuojant, kad rankos taip neliptu? ar nieko netepat?
Atsakyti
Sveikos, mergaitės. Noriu prieš atostogas pasidaryti kojų depiliaciją. Niekad nesidariau, vis skustuvu "brūžindavau", tai norėčiau išbandyti depiliaciją cukrumi (sako, mažiau skauda rolleyes.gif ). Gal žinote, kur Kaune atlieka šią procedūrą, nes kiek mačiau, dažniau cukrumi depiliuoja veido, pažastų ir bikini sritis unsure.gif Pati darytis nenoriu, nes rankos nekyla biggrin.gif Beje, gal yra bandžiusių? Įdomu, man bent 2 savaites atlaikytų? Vis tik prie jūros norisi neužgožt saulės plaukeliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seselė: 05 birželio 2010 - 22:48
QUOTE(juli_ma_ni @ 2010 06 05, 21:09)
o su kuo jus rankas patepat su cukraus pasta depiliuojant, kad rankos taip neliptu? ar nieko netepat?

galima su krakmolu arba vaikiska pudra pabarstyti depiliuojams vietas kad prie odos neliptu cukrus tik prie plaukeliu. su rankom man tai neiseina to cukraus lipdyti, as su buku sviestiniu peiliu tepu ir plesiu. jei rankas apsibarstysi ta pudra tai susivels tas cukrus labai greitai. seip jis prie odos nelabai limpa jei teisingai paruostas o prie plaukeliu labiau.

QUOTE(seselė @ 2010 06 05, 22:47)
Beje, gal yra bandžiusių? Įdomu, man bent 2 savaites atlaikytų? Vis tik prie jūros norisi neužgožt saulės plaukeliais biggrin.gif

na as dariausi namie su cukrumi, nebesikartosiu, paskaityk mano ankstesnius pasisakymus sitam ir praeitam puslapiuose mirksiukas.gif o del 2 savaiciu tai nzn, man tai atlaiko tie isrovimai kokias 4 dienas, paskui pradeda bo biskiuka lysti plaukeliai. priklauso nuo to kaip greitai pas tave atauga. yra kam ir 3 savaites neatauga nuepiliavus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 05, 17:48)
o tu pagal tuos filmukus youtube darei kur buvau idejusi linka? smile.gif man tai pagal juos idealiai gavosi, seip jei tokia beganti tai manau per skysta gavosi ar per trumpai virei. ja isvirus beja reikai atvesinti kad apstingtu, tada geriau iseina. as tai pasiemiau ta toki plokscia peili sena kur sviestui tepti skirtas, su juo tepu ta kosyte, paskui ji patempiu atgal ir issirauna plaukeliai smile.gif nzn ar aiskiai issireiskiau. nes su rankom man rodos daug maliavones, nors gal ir greiciau  g.gif

taip, dariau pagal tuos filmukus. Na reikes dar karta pabandyti, tik ilgiau pavirti blush2.gif
Atsakyti
Pabandžiau bikinį su epiliatoriumi - košmaras doh.gif Vaizdas po visko ir dar 2 dienas apgailėtinas - pūlinukai, paraudę ir tai kas kelintą tik išroviau. Daugiau nebandysiu, dar paauginsiu kojų plaukelius, jei vėl tokia pat reakcija, griebsim cukrų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 05 27, 13:21)
As tai bandziau tik Acorelle vaska, man jis super, tik svarbiausia kad ji kuo ploniau tepti tuomet labai gerai nudepiliuoja ir trumpesnius plaukelius

Jei patiko rytietiškas cukraus vaškas, gal patiktų ir toks. Arba kažkurios iš jūsų išbandytas MOOM cukrus. Įdomu kokie atsiliepimai apie pastarąjį cukrų, gal parašys kažkuri išbandžiusi ax.gif.
Atsakyti
Gal kas galetu parekomenduoti, kas gerai atlieka depiliacija Vilniuje (geriau butu, kad atliktu cukraus depiliacija) 4u.gif
Atsakyti
Išbandžiau Youtube'inį cukraus receptuką ir puikiai pavyko thumbup.gif Aišku, terlionės nemažai, bet rezultatas patiko ir bent man visai neskausminga. Tik pavirti iki medaus spalvos teko gerokai ilgiau nei 5 min. ax.gif Merginos, o citrinos sultis, tai spaudžiat citrinas ar kokius koncentratus naudojat? Aš citriną spaudžiau, bet galvoju gal galima su mažiau terlionės apsieit. Ir ar jum irgi greitai stingsta ta masė, nes laksčiau ir laksčiau į mikrobanginę šildyt? doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal galit patart koki geriau naudot depiliacijai koju vaska (na kur buna pirkt juostelem, pasildyt tarp ranku). 4u.gif
Atsakyti
Man reikia pasitarti g.gif jau 3 karta darausi depiliacija cukrumi pas viena mergina namuose, tai va bikini ir koju virsutine dalim esu patenkinta 100 proc thumbup.gif bet koju apatine dalis nelabai mane tenkina g.gif kai pravedu ranka koja nera svelni schmoll.gif tarytum plaukeliai nulauzti o ne isplesti g.gif ar turi taip buti? na mano plaukeliai gan stori gal del to taip yra? ar tai kosmetologe blogai padaro? kaip jums jausmas po depiliacijos? ir dar kai kur lieka mazyciai sviesus plaukeliai, ar pas jus nelieka nieko? net nzn... gal jau per daug noriu rolleyes.gif pasakykit kaip jums po depiliacijos pas profa?
Atsakyti
Sveikos, merginos. Nusipirkau naują epiliatorių Brauna silk-epil Xpressive. Instrukcija tik angliška. Nesuprantu angliškai. Aišku, gi moku elgtis. Bet va yra trys antgaliai. Va čia ir bėda. Nežinau, kuris kam skirtas. Gal kas pagelbėtumėt? Su kuriuo depiliuojat kojas? Bikini? Pažastis?
Atsakyti