QUOTE(davija @ 2010 06 04, 08:31)
Sveikutes,
ateinu ir as pasidziaugt savo drasa
kad isdrisau pas profesionala nusidepiliuot
Depiliavaus antakius, rankas ir pazastis - tai man visai neskaudejo ir vieni juokai, palyginus kaip su epiliatorium kankindavaus
Vis tik epiliatorius pats ziauriausias yra siam reikalui, tokius stresus patirdavau ir rezultatu budavau nepatenkinta (kojas tai ir dabar su jo varau, nes man koju visai neskauda).
Po depiliacijos jauciuosi puikiai, jokiu paberimu, ar raudonu pimpiu nieko ner, nes mano meistre dirba labai atsakingai ir po po proceduros pritepa daug visokiu priemoniu
Ir vis del to pati nesiruosiu uzsiiminet depiliacijom su vasku, nes vistik taip pati nepasidarysiu, o susipirkt visas reikiamas medziagas ir kiekvienai sriciai vaskus, gausis net labai ne maza sumele.
ateinu ir as pasidziaugt savo drasa

Po depiliacijos jauciuosi puikiai, jokiu paberimu, ar raudonu pimpiu nieko ner, nes mano meistre dirba labai atsakingai ir po po proceduros pritepa daug visokiu priemoniu

Ir vis del to pati nesiruosiu uzsiiminet depiliacijom su vasku, nes vistik taip pati nepasidarysiu, o susipirkt visas reikiamas medziagas ir kiekvienai sriciai vaskus, gausis net labai ne maza sumele.
Matau esat is Siauliu, kur depiliavotes?