Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(davija @ 2010 06 04, 08:31)
Sveikutes,
ateinu ir as pasidziaugt savo drasa biggrin.gif kad isdrisau pas profesionala nusidepiliuot ax.gif Depiliavaus antakius, rankas ir pazastis - tai man visai neskaudejo ir vieni juokai, palyginus kaip su epiliatorium kankindavaus doh.gif Vis tik epiliatorius pats ziauriausias yra siam reikalui, tokius stresus patirdavau ir rezultatu budavau nepatenkinta (kojas tai ir dabar su jo varau, nes man koju visai neskauda).
Po depiliacijos jauciuosi puikiai, jokiu paberimu, ar raudonu pimpiu nieko ner, nes mano meistre dirba labai atsakingai ir po po proceduros pritepa daug visokiu priemoniu thumbup.gif
Ir vis del to pati nesiruosiu uzsiiminet depiliacijom su vasku, nes vistik taip pati nepasidarysiu, o susipirkt visas reikiamas medziagas ir kiekvienai sriciai vaskus, gausis net labai ne maza sumele.

Matau esat is Siauliu, kur depiliavotes? 4u.gif
Atsakyti
nu va pasizaidziau siandien normaliai su tuo cukrum smile.gif tai per valanda nudepiliavau po puse abieju blauzdu - is priekio. palyginus su vasku ir epiliatorium tai man tikrai maziau skaudejo, ir nebuvo kancia toks depiliavimas. tik kai karstas oras lb uzkniso kad ta kose greitai pradeda tysti ir reikia imti nauja gumuliuka doh.gif arba prilimpa prie koju ir nebeatsiplesia. tai truputi atsibodo, nutariau ryt pabaigti kita puse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 04, 21:29)
nu va pasizaidziau siandien normaliai su tuo cukrum smile.gif tai per valanda nudepiliavau po puse abieju blauzdu - is priekio. palyginus su vasku ir epiliatorium tai man tikrai maziau skaudejo, ir nebuvo kancia toks depiliavimas. tik kai karstas oras lb uzkniso kad ta kose greitai pradeda tysti ir reikia imti nauja gumuliuka doh.gif arba prilimpa prie koju ir nebeatsiplesia. tai truputi atsibodo, nutariau ryt pabaigti kita puse smile.gif

Va va, as ir youtube prisiziurejau, kaip su tuo cukrum dirbas, tai man pasirode per ilgas zaidimas schmoll.gif Geriau jau su depiliatorium nuvarei ir ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 04, 23:09)
Va va, as ir youtube prisiziurejau, kaip su tuo cukrum dirbas, tai man pasirode per ilgas zaidimas  schmoll.gif  Geriau jau su depiliatorium nuvarei ir ramu  smile.gif

turi omeny nuskusti ar israuti?

man tai is tikruju nervina tie rovimai, nurauni ir vel atauga per kelias dienas doh.gif o tiek laiko atima ir skauda dar. tai i salona tikrai nepavaiksciociau taip daznai, o nusiskusti aisku greiciausia, bet vasara kai kasdien reikia skusti oda sudirgsta kazkiek sad.gif vs ieskau kazkokiu alternatyvu.

o pavyzdziui jums gal ilgiau neatauga plaukeliai su depiliaciniu kremu pasalinus nei nuskutus? nelabai esu bandzius tu kremuku tai nezinau ar verta rolleyes.gif
Atsakyti
Kur nusipirkti Vilniuje depiliacinių juostelių? Siųstis nenoriu.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 06 04, 08:31)
Sveikutes,
ateinu ir as pasidziaugt savo drasa biggrin.gif kad isdrisau pas profesionala nusidepiliuot ax.gif Depiliavaus antakius, rankas ir pazastis - tai man visai neskaudejo ir vieni juokai, palyginus kaip su epiliatorium kankindavaus doh.gif Vis tik epiliatorius pats ziauriausias yra siam reikalui, tokius stresus patirdavau ir rezultatu budavau nepatenkinta (kojas tai ir dabar su jo varau, nes man koju visai neskauda).
Po depiliacijos jauciuosi puikiai, jokiu paberimu, ar raudonu pimpiu nieko ner, nes mano meistre dirba labai atsakingai ir po po proceduros pritepa daug visokiu priemoniu thumbup.gif
Ir vis del to pati nesiruosiu uzsiiminet depiliacijom su vasku, nes vistik taip pati nepasidarysiu, o susipirkt visas reikiamas medziagas ir kiekvienai sriciai vaskus, gausis net labai ne maza sumele.

Del epiliatoriaus pritariu, nezinau, kas isrado sita pragaro masina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 06 05, 01:21)

Bet kurioje profesionalams skirtoje parduotuveje. Pagooglinkite, tikrai rasite. Ir pirkti geriau rulonais ir karpytis, pigiau gaunasi. Nors jei tik sau pesite, tai uzteks ir sukarpytu ipakavimo.
Atsakyti
Sveikos,

ieškau kosmetologės depiliacijai cukrumi Vilniuje, rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 05, 01:15)
turi omeny nuskusti ar israuti?

man tai is tikruju nervina tie rovimai, nurauni ir vel atauga per kelias dienas doh.gif o tiek laiko atima ir skauda dar. tai i salona tikrai nepavaiksciociau taip daznai, o nusiskusti aisku greiciausia, bet vasara kai kasdien reikia skusti oda sudirgsta kazkiek sad.gif vs ieskau kazkokiu alternatyvu.

o pavyzdziui jums gal ilgiau neatauga plaukeliai su depiliaciniu kremu pasalinus nei nuskutus? nelabai esu bandzius tu kremuku tai nezinau ar verta  rolleyes.gif

Turiu omeny su depiliatorium israuti, nes skusti irgi neskutu koju, nes greit atauga schmoll.gif O su depilitarium beveik sav neislenda nei vienas plaukelis, man su cukrum pasirode per daug zaidimo... blush2.gif

Su kremukais ar losjonais depiliaciniais nedraugauju irgi - nenuima jie man visu plaukeliu unsure.gif

Siaip noreciau cukrine depiliacija pabandyti pas profesionala g.gif Gal kas zinot gera Siauliuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 05, 12:33)
Turiu omeny su depiliatorium israuti, nes skusti irgi neskutu koju, nes greit atauga  schmoll.gif  O su depilitarium beveik sav neislenda nei vienas plaukelis, man su cukrum pasirode per daug zaidimo...  blush2.gif

Su kremukais ar losjonais depiliaciniais nedraugauju irgi - nenuima jie man visu plaukeliu  unsure.gif

Siaip noreciau cukrine depiliacija pabandyti pas profesionala  g.gif  Gal kas zinot gera Siauliuose?  4u.gif

oj man tas epiliatorus tai kaip koks kankinimo isradimas biggrin.gif dar plius tas burzgimas kazkaip privercia isitempti, nezinau ar cia man vienai taip blush2.gif kiek esu su juo depiliavusi blauzdas tai irgi gana ilgai uztrukdavo, vis su pakentejimais kas kelias minutes doh.gif bet jauciu cia labai daug priklauso nuo plaukeliu stiprumo ir tankumo, pas mane jie tikrai stiprus ir tankus, taigi net pvz su cukrumi nuplesiu ta gumuleli - pilnas plauku, o ant kojos toj pacioj vietoj atrodo kad tik praretejo kazkiek doh.gif nu grynai meska as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 06 05, 01:21)

VCUPe pirmam aukste prie knygyno 4u.gif VITRINA vadinasi parduotuve.
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 05, 13:47)
nu grynai meska as biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
prajuokinot biggrin.gif

Man pvz su depiliatorium visai normaliai, nors ir plaukeliai reti is tikro... rolleyes.gif Neerzina nei garsas, nei skaumo baisaus nera, tik vat vienintelis minusas, jog mano oda kautri, tai itin reaguoja i depiliavima, paraudusi buna beveik para unsure.gif
Atsakyti
Gal gali pasidalinti patirtimi tos, kurios pacios daresi cukraus mase?
As bandziau ja gaminti, bet man jinai paemus i ranka tokia vos ne beganti, o kai uzdedu ant odos, tai "neprilimpa" Nezinau, net kaip paaiskinti blush2.gif Nezinau, ar as cia ta mase ne taip isviriau, ar kas negerai?
Ar tos, kurios darete pacios, jums viskas gavosi?
Atsakyti