[quote=Šilauogė*,2010 05 30, 16:27]
Sveikutes
perskaiciau siandien 2 temas apie depilaicija, as irgi turiu problemu del plaukuotumo, pas mane jie stiprus ir tamsus, o nuskutus vakare jau kaip eziukas

auga ziauriu greiciu.. tai vasara vis diskomfortas ir nepatogumai. turiu gera epiliatoriu, bet nu jau atsiprasau koks skausmas, o kai man po savaites jau vel is naujo reikia su juo kankintis tai aciu ne

uselius su juo salinu, dar pazastis kai prisiruosiu, bet tokiu vietu kaip slaunu ar bikini neisivaizduoju.. kiek bandziau tai kancia, plius paskui lb iaugineja.
bandziau elastini vaska, kazkaip ispudzio irgi nepaliko. gal del to kad nuo skutimo plaukeliai lb stiprus atauge pas mane, tai tikrai labai skauda juos raunant

o dar tas iauginejimas
dabar cia prisiskaicius apie cukraus depiliacija nubegau cukraus virt

prisismalizavau visu pirma ne pagal savo dieta
is pirmo karto perviriau, bet is antro karto idealiai gavosi, nes ziurejau per youtube pavyzdi kaip turi atrodyti kai jau isverda

kai pradeda burbuliuoti ir dar baltoka ta mase atrodo, paimi biskuti ant sauksto, pakisi po saltu vandeniu (ciaupu) ir palieti, patampai ta gumuliuka su pirstais. jei tamposi, tai reiskia isvire.
dariau pagal sita video, lb aisku ir neisivaizduoju kaip gali neiseit
http://www.youtube.c...u/1/r2BLZgIKuXI
receptas ten parasytas:
2 stiklines cukraus, 1/4 stiklines citrinu sulciu, 1/4 stiklines vandens. man pasirode per daug kaip pirmam pasizaidimui tai dariau is puses normos.
problema ta, kad siuo metu pas mane plaukeliai lb trumpi, tai negalejau normaliai to cukraus isbandyti, bet nuo vienos slaunies kur ilgesni plaukeliai buvo nudepiliavau ploteli gal 10x10 cm tai tikrai patiko pasizaisti, nera tokio didelio skausmo kaip su vasku ar epiliatorium (is pirmo zvilgsnio). aisku zaidimo daugiau nei su peiliukais, bet atostogos prasidejo tai laiko turiu

ir seip kai neskauda per stipriai ne tokia didele kancia tuo is uzsiimti

atsisedau ant lovos, pasitiesiau paklode, isijungiau tv ir zaidziu
kas man patiko sitam reikale kad plaukeliai raunami palei ju augimo krypti, priesingai nei su epiliatorium ar vasku, tai susimasciau, kad gal tokiu atveju jie maziau iaugines

sunku pasakyti dabar. dabar laukiu nesulaukiu kol labiau kojos apzels

kad galeciau rimciau ta cukriene isbandyti
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 30, 16:27)
Ar jus depiliuojates pilva, nugara?
Pas mane labai daug kur( ant ranku, pilvo apacios, nugaros apacios) yra baltu plaukeliu. Jie labai matosi ant rudo idegusio kuno.

Tai vat galvoju ar prasidet su siu vietu depiliavimu ar ne
suprantu tave, bet nepatarciau prasideti su nugara, jau ir taip kiek vargo su ta depiliacija

netikiu kad ten viskas taip blogai, juolab kad pati sakai jog tie plaukeliai sviesus yra.. atrodo ar tai 90% zmogaus kuno yra padengta plaukeliais, aisku kai kurioms jie nesimato taip akivaizdziai.
as depiliuodavau rankas us epiliatorium, bet jau taip uzkniso, juk vien susitvarkyti kojas kiek laiko atima, bikini, pazastys

tai dabar naudoju spec kremuka plaukeliam sviesinti, tai kai nusisviesinu is tikruju nelabai ir matosi jie

taigi esu patenkinta.
The only thing that you are guaranteed at birth is death.. The rest is earned..
Startas vasario 22d. Ugis 158cm