Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

Ar jus depiliuojates pilva, nugara? blush2.gif
Pas mane labai daug kur( ant ranku, pilvo apacios, nugaros apacios) yra baltu plaukeliu. Jie labai matosi ant rudo idegusio kuno. doh.gif Tai vat galvoju ar prasidet su siu vietu depiliavimu ar ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 30 gegužės 2010 - 16:27
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 30, 18:27)
Pas mane labai daug kur( ant ranku, pilvo apacios, nugaros apacios) yra  baltu plaukeliu. Jie labai matosi ant rudo idegusio kuno. doh.gif  Tai vat galvoju ar prasidet su siu vietu depiliavimu ar ne g.gif

jei jums tai kelia diskomforta depiliuokit smile.gif
Atsakyti
[quote=Šilauogė*,2010 05 30, 16:27]
Sveikutes smile.gif

perskaiciau siandien 2 temas apie depilaicija, as irgi turiu problemu del plaukuotumo, pas mane jie stiprus ir tamsus, o nuskutus vakare jau kaip eziukas doh.gif auga ziauriu greiciu.. tai vasara vis diskomfortas ir nepatogumai. turiu gera epiliatoriu, bet nu jau atsiprasau koks skausmas, o kai man po savaites jau vel is naujo reikia su juo kankintis tai aciu ne schmoll.gif uselius su juo salinu, dar pazastis kai prisiruosiu, bet tokiu vietu kaip slaunu ar bikini neisivaizduoju.. kiek bandziau tai kancia, plius paskui lb iaugineja.

bandziau elastini vaska, kazkaip ispudzio irgi nepaliko. gal del to kad nuo skutimo plaukeliai lb stiprus atauge pas mane, tai tikrai labai skauda juos raunant verysad.gif o dar tas iauginejimas doh.gif

dabar cia prisiskaicius apie cukraus depiliacija nubegau cukraus virt biggrin.gif prisismalizavau visu pirma ne pagal savo dieta blush2.gif

is pirmo karto perviriau, bet is antro karto idealiai gavosi, nes ziurejau per youtube pavyzdi kaip turi atrodyti kai jau isverda smile.gif kai pradeda burbuliuoti ir dar baltoka ta mase atrodo, paimi biskuti ant sauksto, pakisi po saltu vandeniu (ciaupu) ir palieti, patampai ta gumuliuka su pirstais. jei tamposi, tai reiskia isvire.

dariau pagal sita video, lb aisku ir neisivaizduoju kaip gali neiseit smile.gif http://www.youtube.c...u/1/r2BLZgIKuXI

receptas ten parasytas:
2 stiklines cukraus, 1/4 stiklines citrinu sulciu, 1/4 stiklines vandens. man pasirode per daug kaip pirmam pasizaidimui tai dariau is puses normos.

problema ta, kad siuo metu pas mane plaukeliai lb trumpi, tai negalejau normaliai to cukraus isbandyti, bet nuo vienos slaunies kur ilgesni plaukeliai buvo nudepiliavau ploteli gal 10x10 cm tai tikrai patiko pasizaisti, nera tokio didelio skausmo kaip su vasku ar epiliatorium (is pirmo zvilgsnio). aisku zaidimo daugiau nei su peiliukais, bet atostogos prasidejo tai laiko turiu biggrin.gif ir seip kai neskauda per stipriai ne tokia didele kancia tuo is uzsiimti smile.gif atsisedau ant lovos, pasitiesiau paklode, isijungiau tv ir zaidziu smile.gif

kas man patiko sitam reikale kad plaukeliai raunami palei ju augimo krypti, priesingai nei su epiliatorium ar vasku, tai susimasciau, kad gal tokiu atveju jie maziau iaugines g.gif sunku pasakyti dabar. dabar laukiu nesulaukiu kol labiau kojos apzels biggrin.gif kad galeciau rimciau ta cukriene isbandyti
Papildyta:
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 30, 16:27)
Pas mane labai daug kur( ant ranku, pilvo apacios, nugaros apacios) yra  baltu plaukeliu. Jie labai matosi ant rudo idegusio kuno. doh.gif  Tai vat galvoju ar prasidet su siu vietu depiliavimu ar ne g.gif

suprantu tave, bet nepatarciau prasideti su nugara, jau ir taip kiek vargo su ta depiliacija doh.gif netikiu kad ten viskas taip blogai, juolab kad pati sakai jog tie plaukeliai sviesus yra.. atrodo ar tai 90% zmogaus kuno yra padengta plaukeliais, aisku kai kurioms jie nesimato taip akivaizdziai.

as depiliuodavau rankas us epiliatorium, bet jau taip uzkniso, juk vien susitvarkyti kojas kiek laiko atima, bikini, pazastys doh.gif tai dabar naudoju spec kremuka plaukeliam sviesinti, tai kai nusisviesinu is tikruju nelabai ir matosi jie smile.gif taigi esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 06 03, 02:04)
as depiliuodavau rankas us epiliatorium, bet jau taip uzkniso, juk vien susitvarkyti kojas kiek laiko atima, bikini, pazastys doh.gif tai dabar naudoju spec kremuka plaukeliam sviesinti, tai kai nusisviesinu is tikruju nelabai ir matosi jie smile.gif taigi esu patenkinta.

Prasom rodyti sviesinamaji kremuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 30, 17:27)

Ka jus, tik nelieskit tu puku, po to visa gyvenima turesit nugara depiliuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 03, 07:33)
Prasom rodyti sviesinamaji kremuka  4u.gif

as UK gyvenu, tai cia ju gana didelis pasirinkimas, bet manau veet Lietuvoj turetu irgi buti, kaip ir kitu veet priemoniu smile.gif
vadinasi atrodo ''Veet Hair Lightening/Bleaching Kit''

O atrodo taip:

user posted image

Man tai jis labai patinka, per 10-15min taip graziai nubalina, kad atrodo jog tie plaukeliai netgi susilpnejo smile.gif ir paskui ramu koki menesi, tik veliau jie is naujo pradeda tamseti ir tenka kartoti procedura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupse: 03 birželio 2010 - 11:34
QUOTE(Pupse @ 2010 06 03, 12:33)
as UK gyvenu, tai cia ju gana didelis pasirinkimas, bet manau veet Lietuvoj turetu irgi buti, kaip ir kitu veet priemoniu smile.gif
vadinasi atrodo ''Veet Hair Lightening/Bleaching Kit''

O atrodo taip:

user posted image

Man tai jis labai patinka, per 10-15min taip graziai nubalina, kad atrodo jog tie plaukeliai netgi susilpnejo smile.gif ir paskui ramu koki menesi, tik veliau jie is naujo pradeda tamseti ir tenka kartoti procedura.

Reiks paieskoti parduotuvese 4u.gif Nors nuo saules ir taip laukeliai pabala vasara smile.gif
Atsakyti
Na pasiziurek smile.gif seip jo kaina iki 25lt, bet kai as panaudoju kas 3-4 savaites, tikrai ilgai uztenka, gal 4 menesiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 06 03, 12:09)
Ka jus, tik nelieskit tu puku, po to visa gyvenima turesit nugara depiliuot  doh.gif

Dekui uz patarima 4u.gif Aciu D. kad nors balti, jei butu juodi, tada isproteciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 06 03, 13:13)
Reiks paieskoti parduotuvese  4u.gif  Nors nuo saules ir taip laukeliai pabala vasara  smile.gif

o sakykit tas kremas kai nusviesina plauka,pasku ji israunat ir jis vel atauga sviesus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(qgne @ 2010 06 03, 13:41)
o sakykit tas kremas kai nusviesina plauka,pasku ji israunat ir jis vel atauga sviesus? g.gif

o tai kam ji sviesint jei vistiek ruosiesi raut?

as seniau su epiliatorium raudavau, paskui nutariau nebesalint tai pradejau sviesint. juos nusviesini ir jie patamseja vel po keliu savaiciu g.gif juk rasiau kad reikia kartoti procedura.

manau isrovus tuo labiau jie tamsus ataugut, juk tik plauka sviesini o ne svoguneli kazkaip pazeidi.
Atsakyti
Sveikutes,
ateinu ir as pasidziaugt savo drasa biggrin.gif kad isdrisau pas profesionala nusidepiliuot ax.gif Depiliavaus antakius, rankas ir pazastis - tai man visai neskaudejo ir vieni juokai, palyginus kaip su epiliatorium kankindavaus doh.gif Vis tik epiliatorius pats ziauriausias yra siam reikalui, tokius stresus patirdavau ir rezultatu budavau nepatenkinta (kojas tai ir dabar su jo varau, nes man koju visai neskauda).
Po depiliacijos jauciuosi puikiai, jokiu paberimu, ar raudonu pimpiu nieko ner, nes mano meistre dirba labai atsakingai ir po po proceduros pritepa daug visokiu priemoniu thumbup.gif
Ir vis del to pati nesiruosiu uzsiiminet depiliacijom su vasku, nes vistik taip pati nepasidarysiu, o susipirkt visas reikiamas medziagas ir kiekvienai sriciai vaskus, gausis net labai ne maza sumele.
Atsakyti