Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 15:30)
Gaila, as is Siauliu...  unsure.gif

gal Siauliuose yra parduotuve skirta profesionalams ta prasme manikiuristams ,kosmetologams ir ttt.O jei ne ziurekit internetinese parduotuvese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 05 23, 15:34)
gal Siauliuose yra parduotuve skirta profesionalams ta prasme manikiuristams ,kosmetologams ir ttt.O jei ne ziurekit internetinese parduotuvese  smile.gif

Jau uzsirasiau pavadinima, prie progos eisiu ieskoti smile.gif

Tiesa, o kas kiek laiko jus pazastis depiliuojat vasku? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 23 gegužės 2010 - 14:47
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 16:46)
Jau uzsirasiau pavadinima, prie progos eisiu ieskoti  smile.gif

Tiesa, o kas kiek laiko jus pazastis depiliuojat vasku?  4u.gif

dazniausiai i menesi karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 05 23, 15:56)
dazniausiai i menesi karta  smile.gif

Tai sakyciau pakankamai retai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 05 23, 08:06)
Bet tikrai siulyciau nueiti pas kosmetologe ,nes paciai daug sunkiau nusidepiliuot pazastis.
As pati dirbu su sia produkcija ..dar nebuvo ,kad nenusirautu plaukeliai ...o buta tikrai stipriu plaukuciu.

drinks_cheers.gif tikrai geriau nueit, bent pirmus kartus, nes jei tamsus ir storas plaukas (toks kaip pas mane kai net nuskust švariai neeina) tai tikrai sunku pačiai iškart doh.gif
aš bandžiau kelis kart, tik odą sudirgindavau, skausmas atrodydavo nerealus, ir vistiek nenusidepiliuodavau schmoll.gif
po kosmetologės, na po kokių 2-3 kartų, plaukas susilpnėjo, oda priprato prie procedūros ir jau pačiai pavyko. O dar po poros metų išvis suplonėjo, išretėjo, dabar su epiliatorium galiu perbraukt ir po 2min švaru viskas, jau nei skauda nei ką biggrin.gif

QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 10:30)
As tai nueinu i Droga, nusiperku BYLY vasko juosteliu ir psio, man jos labai geros  drinks_cheers.gif
O kur yra pirkti KARITE? Ar ju irgi yra juostelem?  4u.gif

man tai juostelės neima nieko doh.gif kažkaip tik elastiniu sugebu pažastis ir bikini depiliuotis, kitais tik išsiteplioju visa, ir kas trečią plauką teištraukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 23, 19:05)
drinks_cheers.gif tikrai geriau nueit, bent pirmus kartus, nes jei tamsus ir storas plaukas (toks kaip pas mane kai net nuskust švariai neeina) tai tikrai sunku pačiai iškart doh.gif
aš bandžiau kelis kart, tik odą sudirgindavau, skausmas atrodydavo nerealus, ir vistiek nenusidepiliuodavau schmoll.gif
po kosmetologės, na po kokių 2-3 kartų, plaukas susilpnėjo, oda priprato prie procedūros ir jau pačiai pavyko. O dar po poros metų išvis suplonėjo, išretėjo, dabar su epiliatorium galiu perbraukt ir po 2min švaru viskas, jau nei skauda nei ką biggrin.gif
man tai juostelės neima nieko doh.gif kažkaip tik elastiniu sugebu pažastis ir bikini depiliuotis, kitais tik išsiteplioju visa, ir kas trečią plauką teištraukia doh.gif

O jum su depiliatorium depiliuojant plaukeliai neiauga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 17:48)
O jum su depiliatorium depiliuojant plaukeliai neiauga?  g.gif

pažastyse neįauga visiškai schmoll.gif
o su bikini ir kojom tai vargstu doh.gif ir jokio skirtumo ar vašku ar epiliatorium ar kuom, vistiek įauga, beria ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 23, 20:20)
pažastyse neįauga visiškai schmoll.gif
o su bikini ir kojom tai vargstu doh.gif ir jokio skirtumo ar vašku ar epiliatorium ar kuom, vistiek įauga, beria ir t.t. verysad.gif

O man atvirksciai, pazastyse iauga, jei su depiliatorium, jei be jo - viskas thumbup.gif Ir kas pasakys, nuo ko cia priklauso?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 18:32)
O man atvirksciai, pazastyse iauga, jei su depiliatorium, jei be jo - viskas  thumbup.gif  Ir kas pasakys, nuo ko cia priklauso?..  g.gif

matyt kiekvienai kitaip, aš pažastims išvis jokio dėmesio neskiriu, nei teplioju kuo nei ką ir viskas gerai. O vat kojas bikini, tai visas iš eilės priemones tepu, pilinguoju, bet įauga, nesvarbu ar vašku ar epiliatorium raviu, tas pats visada verysad.gif
Atsakyti
Aš irgi vargstu su įaugimu ir man atrodo tai nepriklauso nuo depiliavimo budo, cia turbut daugiau nuo pacios odos sandaros, plaukeliu augimo ar kazko panasaus...
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 14:30)
Gaila, as is Siauliu...  unsure.gif

šiauliuose yra "medinėse šukose" šildytuvų ir vaškų, o medinės šukos randasi bulvare, ten panašiai toj vietoj kur picerija italija, tik toliau nuo centro, na ne šiaulietė esu, negaliu tiksliai paaiškint mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 05 24, 16:02)
šiauliuose yra "medinėse šukose" šildytuvų ir vaškų, o medinės šukos randasi bulvare, ten panašiai toj vietoj kur picerija italija, tik toliau nuo centro, na ne šiaulietė esu, negaliu tiksliai paaiškint  mirksiukas.gif  blush2.gif

Siauliuose yra trys Mediniu suku pardes 4u.gif Reiks uzsukti pasidometi mirksiukas.gif
Atsakyti