Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(mr nobody @ 2010 05 20, 20:15)
Tai reikia tiek pat saukstu pilt,kaip ir normaliu spaustu citrinos sulciu..

bet kiek reikia pačios rūgšties dėti, ta prasme, koks vandens ir rūgšties santykis tada? 1:1?
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2010 05 20, 21:23)
bet kiek reikia pačios rūgšties dėti, ta prasme, koks vandens ir rūgšties santykis tada? 1:1?

sake kad 8 saukstus wandens.puse citrinos ir 3 saukstus wandens,na tai tos puse citrinos iseina kokie 2 saukstai..Tai ir tos rugsties 2 saukstus det reiketu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 20 gegužės 2010 - 19:41
Sveikos, mamos, prisiregistravau čia nes jau esu taip nusivylus. verysad.gif Žodžiu, artėja vasara. Visos panos su palaidinėmis ant šleikučių vaikšto ir taip toliau, ir visą laiką klausia, ar nekaršta man su megztuku, kodėl aš su juo... verysad.gif Ogi bėda tame, jog depiliuojamos kojos nusidepiliuoja puikiai, tačiau bikini zona ir pažastys ne. Nudepiliavus lieka maždaug 0,5mm plaukeliai, daigeliai tokie. Ir niekaip jų nepašalinu... Vaškas apskritai mano plaukus sunkiai ima, tad nenaudoju, skustuku - nenuima, depiliaciniu kremu - irgi palieka tie plaukeliai!! doh.gif Ką siūlot daryt, gal kas susidūrėt? Taip noriu gerai jaustis iškėlus rankas ar su maudymosi kostiumėliu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zolynai @ 2010 05 22, 15:42)
Sveikos, mamos, prisiregistravau čia nes jau esu taip nusivylus. verysad.gif Žodžiu, artėja vasara. Visos panos su palaidinėmis ant šleikučių vaikšto ir taip toliau, ir visą laiką klausia, ar nekaršta man su megztuku, kodėl aš su juo...  verysad.gif Ogi bėda tame, jog depiliuojamos kojos nusidepiliuoja puikiai, tačiau bikini zona ir pažastys ne. Nudepiliavus lieka maždaug 0,5mm plaukeliai, daigeliai tokie. Ir niekaip jų nepašalinu... Vaškas apskritai mano plaukus sunkiai ima, tad nenaudoju, skustuku - nenuima, depiliaciniu kremu - irgi palieka tie plaukeliai!! doh.gif Ką siūlot daryt, gal kas susidūrėt? Taip noriu gerai jaustis iškėlus rankas ar su maudymosi kostiumėliu. unsure.gif

Na man visi depiliaciniai kremai ir putos irgi neima mano plaukeliu, vistiek kazkiek lieka, bet va vaskas tai nuima viska, gal kazka ne taip darot, kad jums nenuima? g.gif
Atsakyti
Na kad viskas lyg ir taip. Man depiliacinis kremas viską nuima, tik tie daigiukai lieka. O gal skustuvą kokį gerą reikia rinktis? Nors irgi jau begales išbandžiau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zolynai @ 2010 05 22, 15:21)
Na kad viskas lyg ir taip. Man depiliacinis kremas viską nuima, tik tie daigiukai lieka. O gal skustuvą kokį gerą reikia rinktis? Nors irgi jau begales išbandžiau. verysad.gif

man irgi taip buvo, nenuskusdavo net geriausi skustuvai, kremai ir pan. Likdavo trumpi šeriukai, nors ir kątik depiliuota buvo. Irgi kompleksavau dėl to, jei maikutę rengdavaus su atvirom pažastim, tai bijojau nors kiek rankas pakelt doh.gif Bet jau keli metai kaip tos problemos neturiu, nes pradėjau vašku pažastis epiliuot. Nuima viską švariai ir lieka lygi lygi oda thumbup.gif Tik pirmus kartus patarčiau pas kosmetologę nueit, nes pačiai sunku pradžioj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zolynai @ 2010 05 22, 17:21)

Su skustuvais as nedraugauju schmoll.gif O depiliatoriu bandet? g.gif

QUOTE(bamba @ 2010 05 22, 20:04)
Bet jau keli metai kaip tos problemos neturiu, nes pradėjau vašku pažastis epiliuot. Nuima viską švariai ir lieka lygi lygi oda thumbup.gif Tik pirmus kartus patarčiau pas kosmetologę nueit, nes pačiai sunku pradžioj 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2010 05 22, 20:04)
man irgi taip buvo, nenuskusdavo net geriausi skustuvai, kremai ir pan. Likdavo trumpi šeriukai, nors ir  kątik depiliuota buvo. Irgi kompleksavau dėl to, jei maikutę rengdavaus su atvirom pažastim, tai bijojau nors kiek rankas pakelt doh.gif Bet jau keli metai kaip tos problemos neturiu, nes pradėjau vašku pažastis epiliuot. Nuima viską švariai ir lieka lygi lygi oda thumbup.gif Tik pirmus kartus patarčiau pas kosmetologę nueit, nes pačiai sunku pradžioj 4u.gif

tai teks vėl bandyti vašką. o kokį patartumėt rinktis? kuris geras? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zolynai: 23 gegužės 2010 - 08:42
QUOTE(zolynai @ 2010 05 23, 10:40)

pazastim ir bikiniui depiliuoti siulyciau elastini Depiliave firmos vaska
user posted image

KARITE (Karite Wax)
Visų tipų odai, net ir jautriai

Pats elastingiausias iš visų tradicinių vaškų. Turi stiprią plaukelių rovimo jėgą, tačiau tinka netgi jautriai odai.

Bet tikrai siulyciau nueiti pas kosmetologe ,nes paciai daug sunkiau nusidepiliuot pazastis.
As pati dirbu su sia produkcija ..dar nebuvo ,kad nenusirautu plaukeliai ...o buta tikrai stipriu plaukuciu.
Atsakyti
QUOTE(zolynai @ 2010 05 23, 09:40)

As tai nueinu i Droga, nusiperku BYLY vasko juosteliu ir psio, man jos labai geros drinks_cheers.gif

QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 05 23, 10:06)
pazastim ir bikiniui depiliuoti siulyciau elastini Depiliave firmos vaska
user posted image

KARITE (Karite Wax)
Visų tipų odai, net ir jautriai

Pats elastingiausias iš visų tradicinių vaškų. Turi stiprią plaukelių rovimo jėgą, tačiau tinka netgi jautriai odai.
Bet tikrai siulyciau nueiti pas kosmetologe ,nes paciai daug sunkiau nusidepiliuot pazastis.
As pati dirbu su sia produkcija ..dar nebuvo ,kad nenusirautu plaukeliai ...o buta tikrai stipriu plaukuciu.

O kur yra pirkti KARITE? Ar ju irgi yra juostelem? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 23, 13:30)
As tai nueinu i Droga, nusiperku BYLY vasko juosteliu ir psio, man jos labai geros  drinks_cheers.gif
O kur yra pirkti KARITE? Ar ju irgi yra juostelem?  4u.gif

As perku Kaune "Nagavitoje"...sitas vaskas plesiamas rankomis ..skirtas bikiniui ,pazastims ,usiukams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 05 23, 13:47)
As perku Kaune "Nagavitoje"...sitas vaskas plesiamas rankomis ..skirtas bikiniui ,pazastims ,usiukams  smile.gif

Gaila, as is Siauliu... unsure.gif
Atsakyti