Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

QUOTE(Neringučia 777 @ 2010 05 14, 08:18)
o jus juostele gerai prispaudet ..reikia kai uzdedi dar gerokai per ja pabraukyt ..na tarsi klijuojant ...pabandykit  4u.gif

braukiau, spaudziau... bet sakau gal reikia palaukti kol vaskas sustings ant odos ir tik tada plest?
Atsakyti
QUOTE(Ingushonak @ 2010 05 13, 23:26)
geda, bet vel rasau jums...  blush2.gif  biggrin.gif nezinau kaip cia man nesigauna su tuo kasetiniu vasku nusidepiliuot... siandien bandziau ir man vel nepavyko, si kart isvis nei vieno neisroviau  sad.gif  as visu pirma nuploviau kojas ir nusausinau ranksluosciu, pasildziau vasko kasete mikrobangej, nes kolkas neturiu sildiklio. Vaskas pasidare skystas, labai siltas, tada tepiau ant kojos. Bandziau tepti ir plonu sluoksniu viena karta perbraukiant, ir storiau kelis kart perbraukiant. Uzdejau iskart juostele ir nuplesus nieko....nusiplese tik vaskas. Vaska tepiau palei plauko augimo krypti, plesiau pries plauka.
Gal sakau vaska netinkamai pasildziau ar gal juosteles ne tokios? o gal plaukai per trumpi? depiliavau kai jie buvo apie 3 mm  g.gif

Per trumpi plaukeliai, reikia, kad būtų bent 5 mm. Taip pat vaškas galėjo būti per skystas.
Atsakyti
čia kažkas klausė, bet nebuvo atsakymo, su kokiu vašku vyrus depiliuojat ax.gif jei tai darot iš vis doh.gif domina krūtinės depiliacija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 05 14, 15:16)
čia kažkas klausė, bet nebuvo atsakymo, su kokiu vašku vyrus depiliuojat ax.gif jei tai darot iš vis doh.gif domina krūtinės depiliacija doh.gif

Maciau yra pirkti netgi specialu vaska vyrams bigsmile.gif is depileve firmos(nagavita platina),jis buna ir tokiomis granulytemis(cia toks pat vaskas,kuris pats sustingsta ir nereikia juosteliu),pati nusipirkau toki pat granulytemis(moterims),kuris skirtas intymiom vietom ir veido zonai,tai siandien kaip tik isbandziau veido zonoj ir rezultatas labai patiko,granulytes sildziau mikrobangineje,skausmas buvo labai minimalus,reikia dar siek tiek praktikos ir viskas bus dar geriau smile.gif Man kai pirkau sake,kad siuo vasku yra lengviau naudotis,nei tuo kitu,kuris yra irgi stingstantis,nes tas kur granulytemis vaskas tai nereikia labai tiksliai nustatyti laiko,kada jau plesti,nes sake,kad su anuo vasku reikia labai atitaikyti nuplesimo laiko,bet nezinau ar tai tiesa,tiesiog anas kainavo 25lt o granulytes 38lt,tai gal ir norejo ikisti brangesni,bet rezultatu esu patenkinta(beje,taip pat nusipirkau menteliu vaskui ir geli po depiliacijos irgi depileve firmos su arbatmedziu,tai sis irgi labai labai patiko)
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2010 05 14, 18:16)

Yra pirkti specialus cukraus depiliacijos rinkinys vyrams. Vėliau tereikia isigyti papildymo pakuotę. Atliekant depilaiciją cukrumi, plaukeliai turi būti apie pusės cm. ilgio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 15 gegužės 2010 - 09:22
QUOTE(MAMarija @ 2010 05 15, 07:21)
Yra pirkti specialus cukraus depiliacijos rinkinys vyrams. Vėliau tereikia isigyti papildymo pakuotę. Atliekant depilaiciją cukrumi, plaukeliai turi būti apie pusės cm. ilgio.

Ar geras sis vaskas?labai idomu,nes kaip supratau jo nereikia sildyti(gal jau kalbejot apie tai,bet del laiko stokos negaliu perskaityti visu temu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievenko @ 2010 05 15, 21:08)
Ar geras sis vaskas?labai idomu,nes kaip supratau jo nereikia sildyti(gal jau kalbejot apie tai,bet del laiko stokos negaliu perskaityti visu temu)  4u.gif

Šildyti tikrai reikia (mikobanginėje, karštame vandenyje arba spec. šildytuve). Depiliuoja tikrai puikiai, esu bandžiusi veik visą rinkoje esančią cukraus depiliaciją (išskyrus pandys), tai ši geriausia iš išbandytų. Tiesa, niekad nesu bandžiusi depiliuotis karštu vašku, todėl galbūt karštas vaškas ir yra veiksmingiausia, tačiau aš tokios depiliacijos niekada nenorėjau, todėl pasirinkusi cukraus depiliaciją, pasilikau ties moom.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 05 17, 15:12)
Šildyti tikrai reikia (mikobanginėje, karštame vandenyje arba spec. šildytuve). Depiliuoja tikrai puikiai, esu bandžiusi veik visą rinkoje esančią cukraus depiliaciją (išskyrus pandys), tai ši geriausia iš išbandytų. Tiesa, niekad nesu bandžiusi depiliuotis karštu vašku, todėl galbūt karštas vaškas ir yra veiksmingiausia, tačiau aš tokios depiliacijos niekada nenorėjau, todėl pasirinkusi cukraus depiliaciją, pasilikau ties moom.

o kuo skiriasi rinkinys nuo papildymo? duranai klausiu, bet jei nusipirkus papildyma juk tas pats ar ne ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 05 15, 10:21)

QUOTE(Ievenko @ 2010 05 15, 21:08)
Ar geras sis vaskas?labai idomu,nes kaip supratau jo nereikia sildyti(gal jau kalbejot apie tai,bet del laiko stokos negaliu perskaityti visu temu)  4u.gif

Tikrai geras thumbup.gif Šildyti šiek tiek reikia, aš neturiu mikrobangės, tai šildau tiesiog vandens vonelėj. Privalumas tas, kad cukraus vaškas man nepalyginamai mažiau dirgina odą, nors plaukelių išrauna šiek tiek mažiau rauna, bet galima išraut pincetu. Bet odą tai tikrai mažiau dirgina drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2010 05 17, 20:09)
o kuo skiriasi rinkinys nuo papildymo? duranai klausiu, bet jei nusipirkus papildyma juk tas pats ar ne ? blush2.gif

Niekuo, kad tik nėra mentelių užtepimui (galima labai puikiai naudoti turimas) ir juostelių (aš užsisakiau atskirai jų, daug yra, dar turiu likusių iš ankstesnių pirkimų, jos plaunamos). Man dar labai patiko Acorelle cukraus vaškas, irgi geras drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joliee: 17 gegužės 2010 - 19:43
Sveikos 4u.gif
pas jus giriama depiliacija, o va kitame forume merginos vargsta su zaidzotom kojom...nuo iaugusiu plaukeliu..tai kaip cia iseina, nejau jums tokiu problemu nekyla?
as va ir mastau, gal tikrai mesti tas depiliacijas jei kazkada turesiu tokiu dideliu bedu??? g.gif
Atsakyti
Labas, gal kas patarsit "ant smūgio" - noriu daryti cukrų depiliacijai, neturiu citrinos, kokiu santykiu reikia skiesti citrinos rūgštelę vietoj citrinos sulčių? Niekur nerandu...
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2010 05 20, 21:13)
Labas, gal kas patarsit "ant smūgio" - noriu daryti cukrų depiliacijai, neturiu citrinos, kokiu santykiu reikia skiesti citrinos rūgštelę vietoj citrinos sulčių? Niekur nerandu...

Tai reikia tiek pat saukstu pilt,kaip ir normaliu spaustu citrinos sulciu..
Atsakyti