Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija.Visos paslaptys.4 dalis, Tęsiam

Jeigu kurią nors domina ekologiška cukraus depiliacija, atliekama namų salygomis, o ne grožio salonuose, tai galbūt sudomins štai tokia cukraus depiliacijos procedūra.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 05 04, 10:42)
Jeigu kurią nors domina ekologiška cukraus depiliacija, atliekama namų salygomis, o ne grožio salonuose, tai galbūt sudomins štai tokia cukraus depiliacijos procedūra.

O kas bandete? Kaip nusipesa?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 11:51)
O kas bandete? Kaip nusipesa?

Tikrai bandžiau, nupeša nepriekaištingai.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2010 05 04, 15:37)
Tikrai bandžiau, nupeša nepriekaištingai.

bikini irgi su juostelemis? ar sis cukrus netinka bikiniui?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niren: 04 gegužės 2010 - 15:03
QUOTE(Niren @ 2010 05 04, 16:03)
bikini irgi su juostelemis? ar sis cukrus netinka bikiniui??  g.gif

Parasyta, kad tinka visoms kuno dalims. As uzsisakiau, kai gausiu, galesiu pasidalinti ispudziais mirksiukas.gif Beja, nusipirkau RICO firmos brazilian wax, gal bandete kuri? Girdejau atsiliepimu, kad geras, bet kaip is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 19:48)
Parasyta, kad tinka visoms kuno dalims. As uzsisakiau, kai gausiu, galesiu pasidalinti ispudziais  mirksiukas.gif  Beja, nusipirkau RICO firmos brazilian wax, gal bandete kuri? Girdejau atsiliepimu, kad geras, bet kaip is tikruju?

Aš irgi pirksiu šiuos abu pabandymui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 10:38)
Tai vat, as irgi norejau pkalusti, o vyrus kokiu depiliuojate?? Perkate specialu?

nedepiliuoju aš vyrų, tik save ir drauges. Nedirbu šioj srity, čia savom reikmėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 05 04, 21:50)
Aš irgi pirksiu šiuos abu pabandymui.  ax.gif

As ryt prabandysiu, galesiu pasidalinti ispudziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 04, 19:48)
Parasyta, kad tinka visoms kuno dalims. As uzsisakiau, kai gausiu, galesiu pasidalinti ispudziais  mirksiukas.gif  Beja, nusipirkau RICO firmos brazilian wax, gal bandete kuri? Girdejau atsiliepimu, kad geras, bet kaip is tikruju?

Rico man patiko labai smile.gif
Atsakyti
as ir galvoju pabandyti RICO vaska..seip dazniausiai naudoju germani de capuccini elastini vaska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niren @ 2010 05 05, 08:36)
Rico man patiko labai smile.gif

Prabandziau ir as siandien. Kvapas nerealus , elastingumas nerealus,stingta greitai,bet del nupesimo,nezinau nezinau..
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 05 05, 21:34)
Prabandziau ir as siandien. Kvapas nerealus , elastingumas nerealus,stingta greitai,bet del nupesimo,nezinau nezinau..

Nenupeša? g.gif
Atsakyti