Įdedu savo pirmąjį savo darbelį jūsų teismui
Sveikos,
padekit prasau
Padariau as skrynute, nudaziau as ja rudais dazais. Buvo jinai tokia visai grazi matine. Bet nulakavau ja ir ji pasidare tokia kaip sena sena paprasta skrynia. Aisku dekupazas yra toks dalykas kai to ir siekiama. Bet kaip sugrazint ta matine spalva? Gal patrint su svytriniu popierium?
padekit prasau
Padariau as skrynute, nudaziau as ja rudais dazais. Buvo jinai tokia visai grazi matine. Bet nulakavau ja ir ji pasidare tokia kaip sena sena paprasta skrynia. Aisku dekupazas yra toks dalykas kai to ir siekiama. Bet kaip sugrazint ta matine spalva? Gal patrint su svytriniu popierium?
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 24, 10:24)
[i]tai va.
pirmą sluoksni dažiau šitais
pirmą karta dažiau jais grynais. nemaišytais su kita spalva. pasirodė jie man nemaloniai tiršrti. gal reikia juos skiesti?
pirmą sluoksni dažiau šitais
pirmą karta dažiau jais grynais. nemaišytais su kita spalva. pasirodė jie man nemaloniai tiršrti. gal reikia juos skiesti?
kažkaip keista, kad dažai pasirodė nemalonūs darbui, man šios firmos produkcija , o ypač dažai yra patys geriausi iš visų, kiek esu bandžiusi specialių dažų. O spalvos iš viso tobulos!!!!!!!
QUOTE(Milinga @ 2009 11 24, 20:59)
Įdedu savo pirmąjį savo darbelį jūsų teismui
labai mielas siuoliukas bet temoje Dekupazo darbeliai sulauksi ir daugiau atsiliepimu sioje tumekeje aptarinejame problemas iskylusias darbo metu
QUOTE(konfetee @ 2009 11 24, 22:26)
Sveikos,
padekit prasau
padekit prasau
O lakavai su blizgiu laku? Gal vertetu pabandyti matini laka, ji neturetu/ tada blizgeti
QUOTE(Lachesė @ 2009 11 24, 21:34)
kažkaip keista, kad dažai pasirodė nemalonūs darbui, man šios firmos produkcija , o ypač dažai yra patys geriausi iš visų, kiek esu bandžiusi specialių dažų. O spalvos iš viso tobulos!!!!!!!
man šitie http://decoupage.lt/...-verdigris.html labiau patiko
aha , skonio, reikalas.
QUOTE(konfetee @ 2009 11 24, 21:26)
Sveikos,
padekit prasau
padekit prasau
gali pasveisti siek tiek ir nulakuoti kelis sluoksnius matiniu laku.
QUOTE(Eglu @ 2009 11 24, 20:18)
Daiktadeze dekoruota su meskiuku, kuris buvo iskirptas is storo kartono..
Taip paprasta ir grazu , tik kaip pavyko nepazeisti piesinuko???? Ka ten suburei?
O as , prisiskaiciau jusu patarimu ir..... atsispausdinau pati paveiksleliu is kompo tiesiai ant serveteles. Liuks gavosi
Nieko vuper super nepadariau, tik primarginau vonios lentynele vaiku akytems Mes nuomuojames namus, keisti daug neapsimoka, o lentynele buvo tikrai nebekokia , dabar grazu
QUOTE(1juraciukas @ 2009 11 24, 23:10)
Taip paprasta ir grazu , tik kaip pavyko nepazeisti piesinuko???? Ka ten suburei?
O as , prisiskaiciau jusu patarimu ir..... atsispausdinau pati paveiksleliu is kompo tiesiai ant serveteles. Liuks gavosi
Nieko vuper super nepadariau, tik primarginau vonios lentynele vaiku akytems Mes nuomuojames namus, keisti daug neapsimoka, o lentynele buvo tikrai nebekokia , dabar grazu
niu tai prasome pasirdyti su darbeliu
o kaip printeris nesuglamzo serveteles, as bijociau rizikuot
labas rytas. Norėjau paklaust kodėl man kai tepu skilinėjimo tą sluoksnį, man suskilinėja viskas labai labai smulkiai. Kaip padaryti kad suskilinetų dideliais tokiais tarpais? gal priklauso nuo to kiek skiest vandeniu, nes as beveik neskiedžiu kažkaip man tada atrodo, kad išvis nesigaus..