Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

biriusa, efauto- dėkui.Bandysiu sutvarkyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 24, 12:01)
ačiū.
bandysiu pirkt gruntą.
dar norėjau paklaust  blush2.gif
kaip su sendinimu. ką tėpant ant sendinimo priemonės? akrilinius dažus? aquaemalę? juos galima sumaišyt?

aliejinius dazus tepu. nepirkit zut but kuo pigesniu priemoniu! visiem sendintojam tinka aliejiniai dazai, nusipirkit maza rinkinuka ir maisykit spalvas! nesistenkit atrasti kuo pigesniu budu, nes sitaip ne tik bus bereikalo ismesti pinigeliai, bet ir darbai bus sugadinti... o tada vel begale klausimu.. kodel nepavyko, kas negerai..

QUOTE(dajne @ 2009 11 24, 12:04)
Efauto, gal gali išduoti paslaptį, kas per gruntas mašinoms smile.gif

jo iekok autodaliu parduotuvese, buna ir purskiamo, ir tepamo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 24, 15:05)
aliejinius dazus tepu. nepirkit zut but kuo pigesniu priemoniu! visiem sendintojam tinka aliejiniai dazai, nusipirkit maza rinkinuka ir maisykit spalvas! nesistenkit atrasti kuo pigesniu budu, nes sitaip ne tik bus bereikalo ismesti pinigeliai, bet ir darbai bus sugadinti... o tada vel begale klausimu.. kodel nepavyko, kas negerai..

ačiū.
tada bandysiu savaitgalį užsukt į kanceliarines prekes pasižiūrėt ką turi.
Atsakyti
Jau senokai skaitineju sioje temoje, taciau dekupazu uzsiimt rimciau vis laiko pritruksta. ax.gif Sventinei nuotaikai pagavus sumaniau dekoruoti kaledinius burbulus, betgi niekaip nesigauna uztept sendintojo ant plastikinio burbulo (is blogosios puses) verysad.gif Ka as blogai darau?? Kur randu aprasymus - tai visur parasyta, jog nieko kitaip daryt nereikia, tiesiog atvirkstinis dekupazas, tai vat ir pradedu nuo Step 1 dvikomponencio sendintojo. Naudoju Antika. Galit uzmetyt akmenim, bet padekit!
Atsakyti
akmenu nemetysim biggrin.gif bet patarima duosim wink.gif pirmiausia uztepk kliju ant burbulo, o tada kai nudzius, dek sendinima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 24, 16:33)
akmenu nemetysim biggrin.gif bet patarima duosim wink.gif pirmiausia uztepk kliju ant burbulo, o tada kai nudzius, dek sendinima wink.gif

Aciukas uz patarima 4u.gif
O kokius klijus naudot? Tuos, kur serveteles klijuoju (naudoju Artmanijos klijus-laka) ar paprastus PVA? ar dar kazka?
Atsakyti
QUOTE(tylavakare @ 2009 11 24, 17:06)
Aciukas uz patarima  4u.gif
O kokius klijus naudot? Tuos, kur serveteles klijuoju (naudoju Artmanijos klijus-laka) ar paprastus PVA? ar dar kazka?

tuos, kur serveteles klijuoji, nes nuo pva pageltonuos darbelis wink.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus del anoje temje, an o as vis dar bandau vsiak ir ant visko kol perprasiu smile.gif
dekupazinau peiliu stova liuks ant medzio man labai patiko, ant plastmases ne gal kad nesigavo blush2.gif
dabar isvi bandau ant kamscio nu zinot tuos padekliukus, paziuresiu aks ar kas gausis g.gif
o dar norejau paklausti koki laka galima naudoti kad butu galima deti maisto produktus i dezute ar lekste 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Milinga @ 2009 11 23, 18:06)
Sveikos,
kadangi atostogauju, šiandien apsirūpinau priemonėm "senukuose"  blush2.gif ir kibsiu į darbus ... pirmas bus suoliukas dukrai  ax.gif Ant indų jau išbandžiau, norisi ant medienos  smile.gif

o indus naudoji ar tik kaip detale namu interjerui naudoji, man labai idomu as mat noriu pasidaryti ir naudoti 4u.gif
Atsakyti
Prasau patarimo: nesigauna niekaip isgauti zalios alyvuoges spalvos doh.gif turiu zalia spalva tokia sviezios zoles...ka man i ja imaisyti g.gif bandziau ir juodos ir melynos...
aisku iseitis nupirkt kokios reikia parduotuveje, bet neistruksiu kol mano kinderiukai nepasveiks, o laikas si Kalediniu dovanu gamyba spaudzia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 11 24, 18:50)
Prasau patarimo: nesigauna niekaip isgauti zalios alyvuoges spalvos  doh.gif turiu zalia spalva tokia sviezios zoles...ka man i ja imaisyti  g.gif  bandziau ir juodos ir melynos...
aisku iseitis nupirkt kokios reikia parduotuveje, bet neistruksiu kol mano kinderiukai nepasveiks, o laikas si Kalediniu dovanu gamyba spaudzia  rolleyes.gif

nzn ar labai padesiun as spalvas maisau pgl cia spalvos
Papildyta:
o dazant plastmasini daikta man subega dazai, tai jauciu jei per skysti g.gif
ar reikia kaip nors "pasausti" pavirsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myrus: 24 lapkričio 2009 - 18:02
Daiktadeze dekoruota su meskiuku, kuris buvo iskirptas is storo kartono..
user posted image
user posted image
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2009 11 24, 20:18)
Daiktadeze dekoruota su meskiuku, kuris buvo iskirptas is storo kartono..

thumbup.gif labai grazu
Atsakyti