Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

Sveikos,
kadangi atostogauju, šiandien apsirūpinau priemonėm "senukuose" blush2.gif ir kibsiu į darbus ... pirmas bus suoliukas dukrai ax.gif Ant indų jau išbandžiau, norisi ant medienos smile.gif
Atsakyti
mergaites dar turiu klausimeli,jei as nusipirkciau didesni indeli baltu dazu ir maziukus kelis spalvotus,ar galima taip spalvas maisyti.Ar reikia geriau pigmentu spalvu?Ar neapsimoka taip zaisti,kalbu apie akrilinius dazus.Paziurejau ju kainytes nemazos ,o nusipirkciau tamsesnius spalvotus,ir maisant galima isgauti ivairiu spalvu sviesumo.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 11 23, 18:09)
mergaites dar turiu klausimeli,jei as nusipirkciau didesni indeli baltu dazu ir maziukus kelis spalvotus,ar galima taip spalvas maisyti.Ar reikia geriau pigmentu spalvu?Ar neapsimoka taip zaisti,kalbu apie akrilinius dazus.Paziurejau ju kainytes nemazos ,o nusipirkciau tamsesnius spalvotus,ir maisant galima isgauti ivairiu spalvu sviesumo.

aš bandžiau maišyt 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 23, 18:22)
aš bandžiau maišyt 4u.gif  ax.gif

ir kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 11 23, 19:09)

Tai aisku galima maisyti bet kokius vienos rusies (akrilinius) dazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 11 23, 18:22)
ir kaip sekesi  smile.gif

labai gerai.
spalvytė gavosi šviesesnė, o daugiau nepastebėjau jokių pokyčių.visas darbas ir su maišytais vyko skalndžiai
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 11 23, 19:09)

nu tai taip ir daro visi. Nusiperka arba pigmentus arba kelias grynas spalvas ir tada tarpusavyje makaluoja. Nu pvz kam pirkt violetinę, jei turi mėlyną ir raudoną. Pamakaluoji tarpusavyje, jei reikia pašviesint - įdedi baltos spalvos ir pirmyn....... svarbiausia gi kad dažai būtų vienos rūšies. Akriliniai tik su akriliniais maišos. Aliejiniai su aliejiniais. Nes va aš įtrūkimus kai įtrinu tai labai dažnai maišau aliejinius tarpusavyje, nes kainos jų nėra mažos, tai kam ten prisipirkt jų....
Atsakyti
Aciu visoms,tiesiog norejau pasitikslinti 4u.gif .Dar tik po truputi viska susipirkineju.

Minciu begales,noriu labai greiciau isbandyti.Ir man labai labai grazus iskilusis dekupazas.Ar kuri uzsiimat juo,gal bandet ar labai sudetingas darbas?
Atsakyti
http://www.drewlandi....php?idprod=762

lekstes po 9lt, pigiau nei lenkijoje smile.gif
Atsakyti
as siandien ant batu dezes su spalvomis eksperimentuojuosi, tai maisau balta akrila ir spalva dedu aliejiniu ir viskas gaunasi irgi lotuliukas.gif aisku kai viska teks ant realiu darbeliu perkelt jau nezinau ar gausis ir ar bus tiek juoko ax.gif
Atsakyti
mmm... dekupazas, mano aistra ir kankyne biggrin.gif thumbup.gif dovanu paprsatu jau niekam nedovanoju, tik dekupazinius savo gamybos thumbup.gif patinka man, apsiraminti galima, laika prastumti ir kitus pradziuginti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2009 11 23, 12:51)
Sveikutes, reikia pagalbos
Čia rašo, kad jis vandens pagrindu, bet lakuoti būtinai reikia sintetiniu laku g.gif Akriliniui negalima, man kažkaip jau susipainiojo viskas doh.gif
user posted image

Noriu stambių įtrūkimų, bet kad užbaigt galima būtų akriliniu laku, ar yra tokia priemonė mirksiukas.gif

patarkite aciuks.gif

šitas daiktas savo įtrynimu ir lakavimu yra analogiškas sotilei , applicraftui, retro, viskas itrinama aliejumi, porporinomis ir terpentininemis pasomis ir lakuojama aliejumeniais arba sintetiniais arba spiritiniais lakais.
Atsakyti