Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(gloss @ 2009 12 20, 14:01)
Labas merginos,
na jai nesunku gal galit atsakyti man  ax.gif

esu tik pradedanti, nieko rimciau nzn apie dekupaza  blush2.gif  bet noriu savo mazylei kedute pagrazint

gal galit pasakyti kaip ka daryti, nuo ko pradeti?

ji dabar yra nudazyta spalvotais (gal aliejiniais g.gif ) dazais ...
kaip juos nuimt, kokia priemone?

iskart labai dekoju  4u.gif

Manau su svitriniu popierium pasveist reiketu... teko ir man kedes dekoruoti...(lakuotas) tai bruzinau kaip reikiant 4u.gif o su dazais manau tai pat daryti reiktu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
bigsmile.gif lotuliukas.gif )))

Kaskart kai tik naujokes pradeda apie baldu dekupazinima kalbeti, vos pirma karta apie dekupaza isvis ka isgirde - mane toks juokas suima, nes prisimenu save lotuliukas.gif ))) Irgi susvaigau, kad jau pulsiu staliuka ant ratuku dekoruoti... Ir siandien jis guli uz sofos uzkistas nesutvarkytas, nes nebuvo nei ziniu, nei igudziu, nei suvokimo kaip tai daryti.

Pradek nuo dezuciu, padekliuku, "atkalk" ranka, pajausk, kad dekupazas - ne primityvus paveiksleliu klijavimas is servetku iskirptu, bet is tiesu gali buti subtiliu menu.
Pamatysi - visai kitaip veliau i ta kedute paziuresi, ir po keliu mensiu tooooki savo mazei sedevra isriesi, kad pati uzkaifuosi.
O jei darysi dabar - nusivilsi ir savimi, ir rezultatu. (tau - mano draugiskas patarimas)

Atsakyti
Pritariu Nuotaikingai pilnai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Iš pat pradžių atrodo, kas čia yra... bet kuo daugiau domiuos dekupažu ir pradedi daryti tai, net pamatai , kad nudažyti dežutės lygiai baltai nesigauna, motyvus kol parenki doh.gif Vargo vakarienė lotuliukas.gif ir t.t.
Atsakyti
Na, zmogus turi nora ir turi kedute.. tai jau pradzia... gausis kaip gausis....
Nzn, kodel tos dezutes taip jau jus pavergusios- manes jos visai neikvepia. Praktikuotis visai faina ant visokiu nugyventu mediniu daigtu- nes jie reikalauja daugiau darbo ir patirties, nei grazus dailus daigtas is pardes.
O praktikos , kas be ko reikia - norint igyvendinti matoma vizija.
Gloss- nu nusiperki akriliniu dazu, serveteliu, lako, teptuku, kempiniuku ir kimbi i bandymus.
Atsakyti
aciu merginos uz patarimus

Bet paklausysiu OJE patarimo biggrin.gif

Visoms dekui uz nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
laba vakareli,

na mane labai suzavejo dekupazas. Labai noreciau ismikti daryti.
Bet norejau pasiteirauti ar yra kokie rinkinukai pradedancioms. Na nes nelabai isivaizduoju ko reikia. Noreciau internetu uzsisakyti g.gif .
Atsakyti
Sveikos,

reikėtų pagalbos. Buvau nudažiusi baltai rėmelį, viską sutvarkiusi jau kaip noriu. Ir va nusipirkau antika1 ir antika2. Viskas gavosi gerai, bet kai norėjau tuos rėvelius, ar kaip ten vadinasi, įtrinti dažais (rusvais), sugadinau viską verysad.gif Taigi klausimas būtų toks: kaip įtrinti tik tuos rėvelius, o ne visą paviršių. Arba kaip tada gražiai tą paviršių nuvalyti? Nes man bandant nuvalyti, jis nebenusivalė verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tryniau akriliniais dažais. Iš anksto ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 12 20, 20:52)
Sveikos,

reikėtų pagalbos. Buvau nudažiusi baltai rėmelį, viską sutvarkiusi jau kaip noriu. Ir va nusipirkau antika1 ir antika2. Viskas gavosi gerai, bet kai norėjau tuos rėvelius, ar kaip ten vadinasi, įtrinti dažais (rusvais), sugadinau viską verysad.gif Taigi klausimas būtų toks: kaip įtrinti tik tuos rėvelius, o ne visą paviršių. Arba kaip tada gražiai tą paviršių nuvalyti? Nes man bandant nuvalyti, jis nebenusivalė verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Tryniau akriliniais dažais. Iš anksto ačiū už atsakymą

Bandyl pavalyti pavirsiu su skudureliu suslapintu vaitspiritu, bet nepadaugink jo ir labai greitai dibk nes kitaip galesi sugadinti savo sendinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 12 20, 20:52)
Sveikos,

reikėtų pagalbos. Buvau nudažiusi baltai rėmelį, viską sutvarkiusi jau kaip noriu. Ir va nusipirkau antika1 ir antika2. Viskas gavosi gerai, bet kai norėjau tuos rėvelius, ar kaip ten vadinasi, įtrinti dažais (rusvais), sugadinau viską verysad.gif Taigi klausimas būtų toks: kaip įtrinti tik tuos rėvelius, o ne visą paviršių. Arba kaip tada gražiai tą paviršių nuvalyti? Nes man bandant nuvalyti, jis nebenusivalė verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Tryniau akriliniais dažais. Iš anksto ačiū už atsakymą

mano mazas,baltas remelis su antiko itrukiais, graziai ziurisi itrintas akiu seseliu ax.gif
Atsakyti
Gloss sekmės Tau ir laukiam Tavo darbelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2009 12 21, 11:48)
Gloss sekmės Tau ir laukiam Tavo darbelių thumbup.gif

aciu 4u.gif butinai pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės... niu nušveičiau aš savo pakabą, jau ir užbaigiau dekupuoti, labai jau miela gavosi 4u.gif tik viena problemėlė... vietomis panaudojau vienkomponentį dažus sutraukiantį laką (kraklė), nors naudojau pirmą kartą labai gražiai gavosi blush2.gif smile.gif bet kai nulakavau (akriliniu laku), jis man taip supleišėjo, užsilankstė kampučiai tose vietose kur dažai susikilinėję buvo... atrodo tai gražiai smile.gif bet jeigu pakaba bus naudojama pagal paskirtį, tai nusilupinės viskas.. dar bandžiau taip riebiau nupurkšti su akriniu laku, bet tas pats... Ar jums taip būna?
Atsakyti