Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(Tina Les @ 2009 12 18, 12:03)
Ar pamatei suskaldymus?  4u.gif  Jei turi namie aliejinių dažų, paimk norimos spalvos mažą mažą lašelį ant piršto galo ir sukamaisiais judesiais, lyg norėtum įtrinti ką nors į skylutę, įtrink aliejinius dažus - jei dvikomponentė priemonė suveikė, tikrai pamatysi skilinėjimą. Taip po mažą lopinėlį įtrynusi visą paviršių ar norimas vietas gausi gražų efektą. Aliejinių dažų perteklių gali nuvalyti popieriniu rankšluoščiu ar tualetiniu popieriumi, vos vos suvilgius paprastu kepimui naudojamu aliejumi.
Jei vis dėlto nepavyks ir tavo dvikomponentė tikrai nesuskilinėjo, vadinasi, kažką ne taip darei. Tuomet tiksliai surašyk, ką po ko darei, kiek džiovinai, ką tepei ir pan. - tikrai atsiras žinančių kaip pagelbėti  4u.gif

Dekui!!!! Skilinejimas pries sviesa matosi, reikes lekt pirkt aliejuniu dazu. Tik gal dar kas gali parekomenduoti kokia aliejiniu dazu spalva yra geriausiai? Man cia tik ekliom dovanelem skrynelem, nudaziau auskine ir sidabrine spalvom.
Atsakyti
QUOTE(feeta @ 2009 12 18, 12:08)
Dekui!!!!  Skilinejimas pries sviesa matosi, reikes lekt pirkt aliejuniu dazu. Tik gal dar kas gali parekomenduoti kokia aliejiniu dazu spalva yra geriausiai? Man cia tik ekliom dovanelem skrynelem, nudaziau auskine ir sidabrine spalvom.

Puiku thumbup.gif Dailininkų parduotuvėse, kanceliarinių prekių parduotuvėse ar net maximoje yra rinkinukai aliejinių dažų. Jie kainuoja tikrai nedaug ir turi apie 8-10 skirtingų spalvų. Jei tau reikia tik šitiems darbeliams ir ateityje nebeplanuoji nieko sendinti su dvikomponente priemone, žinoma, gali nusipirkti tik vieną spalvytę, bet jei planuoji ir ateityje darbuotis, tai patarčiau įsigyti rinkinuką. Tuomet galėsi ir spalvytes pasimaišyti - taip išgauti norimą atspalvį įtrinimams. Aš dažniausiai įtrinu paviršiui šiek tiek kontrastinga (tamsesne arba šviesesne spalva), bet derinu prie paveiksliuko ar dažų spalvos - kad gražiai žiūrėtusi. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 12 18, 09:27)
taip, jei desi kempinele, bus ne dryziais.

aciu, bandysiu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikoks, norejau jusu pasiteirauti, o kuo jus isklojat dekupazuotos dezutes vidu? kazkur skaiciau, kad galima sintetiniu veltiniu? bet is kur jo gauti? niekur nesu maciusi pirkti, gal dar ka galit patarti? aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilemm @ 2009 12 18, 15:38)
Sveikoks, norejau jusu pasiteirauti, o kuo jus isklojat dekupazuotos dezutes vidu? kazkur skaiciau, kad galima sintetiniu veltiniu? bet is kur jo gauti? niekur nesu maciusi pirkti, gal dar ka galit patarti? aciu is anksto 4u.gif

Sintetinio veltinio (filco) būna rankdarbių parduotuvėse, kartais audinių ir siūlų parduotuvėse, gal raštinės reikmenų prekėse gali turėti. Dėžutę taip pat galima iškloti šilkiniu popieriumi, vienspalviu ryžiniu popieriumi, antru servetėlės sluoksniu, medžiagėlės gabalėliu, tiesiog nudažyti ar įmaišius į laką dažų nulakuoti - taip suteiksi švelnų toną mirksiukas.gif šiaip galima sugalvoti įvairių būdų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 18 gruodžio 2009 - 14:46
aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 12 18, 10:27)
taip, jei desi kempinele, bus ne dryziais.

O dar graziaus u voleliu, jei daikto forma ir dydis leidzia wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 18, 19:25)
O dar graziaus u voleliu, jei daikto forma ir dydis leidzia  wub.gif

na ir voleliu galima..man beveik tas pats kaip ir kempine su juo.tik jau turi buti lygus ir didesnis daiktas tada.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 12 18, 19:40)
na ir voleliu galima..man beveik tas pats kaip ir kempine su juo.tik jau turi buti lygus ir didesnis daiktas tada.

O kokias kempines jus naudojat? Man su kempine visvien dryziai gaunasi...
Arba dazus gal skiesti reikia? g.gif As naudojau tuos is Thomas Philips tokiose didelese tubelese, man neiseina lygiai nudazyti - spalva visur tolygiai, bet net isdziuvus dazams matosi ant pavirsiaus tokie ruozeliai nuo kempines burbuliuku unsure.gif
Atsakyti
o kaip tau dryziai lieka????su kempine reikia ne braukti, o tapsnoti, tada jokiu dryziu.tam specialiai ir naudojam jas.uz tai ir sakau, man su voleliu ir kempine galima sakyti tas pats.
o naudoju tai paprastas kempines, man asmeniskai labiausiai patinka is senuku, kur prie maudyniu prekiu, tokia spalvota visa, dryziais, man ji maziausiai i save paima visko.

ir su vienkomponenciu as nenaudoju filipsiniu dazu.man jie ten per daug skysti ir neitin gerai dengiantys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 18 gruodžio 2009 - 18:47
QUOTE(Gabii__ @ 2009 12 18, 19:47)
o kaip tau dryziai lieka????su kempine reikia ne braukti, o tapsnoti, tada jokiu dryziu.tam specialiai ir naudojam jas.uz tai ir sakau, man su voleliu ir kempine galima sakyti tas pats.
o naudoju tai paprastas kempines, man asmeniskai labiausiai patinka is senuku, kur prie maudyniu prekiu, tokia spalvota visa, dryziais, man ji maziausiai i save paima visko.

ir su vienkomponenciu as nenaudoju filipsiniu dazu.man jie ten per daug skysti ir neitin gerai dengiantys.

As braukiau.,.
o kokius su vienkomponenciu naudojate? 4u.gif
Atsakyti
tai nebebrauk, nes eekto jokio tada neduoda, gaunasi tas pats kaip ir su teptuku.
o dazus naudoju is dailininku louvre ir basic.bet ir kiti geri.tiesiog jie tirstesni, geresnes spalvos, visai kitas dengimas.
Atsakyti