Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(vijeta @ 2009 12 16, 14:16)
Sveikos merginos smile.gif  susiduriau su nedidele problemele..dariau padekliukus dovanu kaledoms..o jie padejus karsta daikta limpa...net nezinau ka daryti. kokiu laku siulytumet lakuot kad nelipnu padejus karstus daiktus?? verysad.gif

Nupuršk sintetiniu purškiamu laku (rasi senukuose arba auto prekėse) arba laku saunoms ir turėtų nebelipti 4u.gif Ar pastebėjai, kad keli postai iškart virš tavo klausimo buvo atsakymas į tavo klausimą? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes... gal zinot kaip pagreitinti sotille antro sluoksnio dziovima??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renu @ 2009 12 16, 12:14)
ieskau va tokios serveteles http://public.fotki....icture1662.html
Noriu daryti mamai irankiams "sventiniams" susideti dezute, ir ta servetele taip mane uzkabino, bet nerandu jos... sad.gif
Gal kas pagelbetu? reiketu, kad tai butu VLN.

Aš turiu. Bet tik vieną ir turėsi atvažiuot pasiimti į Lazdynus. Rašyk AŽ
Atsakyti
Sveikutės, pasipasakosiu ir aš smile.gif dekupažavau pakaba, biškiuka primaklevojau taisiau taisiau, bet pamačiau, kad nieko gero nebesigaus, nusprendėm maudytis ax.gif niu galvoju reiks pamerkt per nakti palaikyt kol viskas nusiplaus, bet po keliu min pabadžiau trinti ir savom akim nepatikėjau blink.gif grazu graziausiai tiesiog nusilupo visas sluoksnis biggrin.gif mat, pakaba tai lakuota buvo, o apačioje akriliniais dažais dažiau smile.gif tai matyt reikia tą kažkokį gruntą dėti? Vis skaitydavau, kad toks yra, bet nežinau kam naudojamas biggrin.gif ar gal reiks su svitriniu ta laka nutrinti? Patarkit 4u.gif
Ai ir dar jeigu reiks gruntuoti - tai kur jis perkamas? tik spec. dekupažo parduotuvėse ar ir senukuose rasiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2009 12 16, 20:38)
Sveikutės, pasipasakosiu ir aš smile.gif dekupažavau pakaba, biškiuka primaklevojau taisiau taisiau, bet pamačiau, kad nieko gero nebesigaus, nusprendėm maudytis  ax.gif niu galvoju reiks pamerkt per nakti palaikyt kol viskas nusiplaus, bet po keliu min pabadžiau trinti ir savom akim nepatikėjau  blink.gif grazu graziausiai tiesiog nusilupo visas sluoksnis biggrin.gif mat, pakaba tai lakuota buvo, o apačioje akriliniais dažais dažiau smile.gif tai matyt reikia tą kažkokį gruntą dėti? Vis skaitydavau, kad toks yra, bet nežinau kam naudojamas biggrin.gif ar gal reiks su svitriniu ta laka nutrinti? Patarkit  4u.gif
Ai ir dar jeigu reiks gruntuoti - tai kur jis perkamas? tik spec. dekupažo parduotuvėse ar ir senukuose rasiu?  g.gif

Manau, kad užtektų nušveisti su švitriniu popieriumi 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kokiais klijais klijuojate ant darbelių visokius svarovskius ir kitus brilikus biggrin.gif (pvz., kaip ant labai mielos Monikos komodėlės 4u.gif )
Atsakyti
dajne, klijavau su momentu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2009 12 16, 10:20)
Ar galima daryti dekupažą ant medžio drožlių plokštės?

Galima
Turiu lovytę, ji per tamsi, per niūri vaikui, tad norisi perdažyti, papuošti, bet nežinau ar pavyks. Girdėjau, kad lyg gruntuoti tokį paviršių reikia, gal galite kas plačiau?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

gruntuoti dekupazinant visada reikia, nebent paveikslelis klijuojamas ant tamsaus ir jo motyvas yra auksinis. Auksas dazniausiai matosi.

Tu nori sviesinti lovyte. Gruntavimas butinas, nes kitaip nesimatytu paveikslelio vaizdo - susilietu su fonu

O tu mazus darbelius jau darei?
Lovyte - jau is "aukstojo pilitazo" serijos wink.gif
Pirma rekomenduociau kalna Kalediniu dovanu padaryti ir "ranka atmusti" dekupaze, tada lovytes imkis drinks_cheers.gif , pamatysi - gausis liuks, kai patirties igysi 4u.gif
Atsakyti
Merginos, esu girdejusi, kad dvikomponenti itrina aliejiniais dazais, o gal zinot su kuo valyti pertekliu, ar viskas gerai nusivalo? neishsimozoja visas pavirsius?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(renu @ 2009 12 17, 12:08)
Merginos, esu girdejusi, kad dvikomponenti itrina aliejiniais dazais, o gal zinot su kuo valyti pertekliu, ar viskas gerai nusivalo? neishsimozoja visas pavirsius?
Aciu.

Dvikomponencius itrina arba akriliniais dazais arba aliejiniasi dazais arba porporina, viskas priklauso nuo pacios priemones nes kam tinka akriliniai netinka aliejiniai...reikia skaityti instrukcija arba bent jau zinoti pavadinima. Pertekliu atitinkamai nuima arba aliejumi arba servetele sausa...visvienas pavirsius siek tiek siek tiek igauna tos spalvos su kuria itrini...vel gi prikaluso kaip gerai ir greitai nuvalysi, kaip gerai isdziovinsi dvikomponenti...
apie viska jau rasyta daug issaimiau...
Mergaites, nepatingekite paskaityti bent 2-3 paskutines temas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 17, 02:03)
Galima

gruntuoti dekupazinant visada reikia, nebent paveikslelis klijuojamas ant tamsaus ir jo motyvas yra auksinis. Auksas dazniausiai matosi.

Tu nori sviesinti lovyte. Gruntavimas butinas, nes kitaip nesimatytu paveikslelio vaizdo - susilietu su fonu

O tu mazus darbelius jau darei?
Lovyte - jau is "aukstojo pilitazo" serijos wink.gif
Pirma rekomenduociau kalna Kalediniu dovanu padaryti ir "ranka atmusti" dekupaze, tada lovytes imkis  drinks_cheers.gif , pamatysi - gausis liuks, kai patirties igysi  4u.gif

Labai labai ačiū 4u.gif aciuks.gif
Na esu pradinukė visai, tik vieną dėžutę turiu savo kolekcijoj blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu.

As valau visada su vaitspiritu, ir kuo puikiausiai nusivalo, tik nereikia slapinti per daug skudurelio, reikia labai nedaug ir gerai patrinti tas vietas kur nori nuvalyti viska. Visi issimozojimai pradingsta.
Atsakyti