biriusa, aciu
siaip vidiniai sonai yra derinti prie isorines serveteles, bet man kazkas nepatinka ir dabar galvoju, kad nebenoriu tokiu sonu ale vel vidaus sonus perdazynet tai kiek uztruks, turiu tik savaite 2 dubenim tokiem pabaigt, ir dar tris darbelius padaryt , kurie nepradeti, nzn kaip spesiu, tad ir su situo labai kardinaliai keist nebenoriu tuoj imesiu kokia sonine servetele, nes vienas sonas uzklijuodas, tik nelabai man patinka
QUOTE(lilget @ 2009 12 16, 12:29)
biriusa, aciu
siaip vidiniai sonai yra derinti prie isorines serveteles, bet man kazkas nepatinka ir dabar galvoju, kad nebenoriu tokiu sonu ale vel vidaus sonus perdazynet tai kiek uztruks, turiu tik savaite 2 dubenim tokiem pabaigt, ir dar tris darbelius padaryt , kurie nepradeti, nzn kaip spesiu, tad ir su situo labai kardinaliai keist nebenoriu tuoj imesiu kokia sonine servetele, nes vienas sonas uzklijuodas, tik nelabai man patinka
Na sioje situacijoje turi apsispresti kas svarbaiau ar kiekis ar kokybe Darydama darba galvok, kad ziuredama i galutini rezultata jaustum vidini pasitenkinima uz padaryta darba. Tada ir kitiems ta dovana patiks
na cia mano tokia nuomone, nemegstu kai daroma su mintim IR TAIP SUEIS
Tau reiktu arba skirti daugiau laiko kad speti, bet neskubeti, arba tada padryti tiek kiek gali realiai o kitiems kas ka kitka sugalvot Pvz padekla vis vien turi nulakuoti spec laku, kad jo galetu naudotis pagal paskirti, o tai vel gi uztrunka
Bandyk lygiagreciai daryti kelis darbelius
Biriusa tai as ir darau 2-3 darbus vienu metu
parasiau tau i az gali atrasyt
ir kas cia per spec lakas, paprastas acetoninis medziui netinka?
QUOTE(lilget @ 2009 12 16, 12:41)
Biriusa tai as ir darau 2-3 darbus vienu metu
Na padeklas visvien buna ir plaunamas ir pudelius karstus ant jo nesioja...tad reikia atsparaus. As asmeniskai lakuoju su saunu laku is senuku
QUOTE(biriusa @ 2009 12 16, 12:44)
Na padeklas visvien buna ir plaunamas ir pudelius karstus ant jo nesioja...tad reikia atsparaus. As asmeniskai lakuoju su saunu laku is senuku
nu cia padeklas bus tevams, o jie jau zinau ka ten laikys, sausainius, nes dabar jie laiko induke, kur buna kyviai sufazuoti ir t.t. tai plaunamas kaip ir nelabai bus, tik isvalomas, tiks ir eilinis mano lakas
o dar vienas variantas, kad jie isvis pasides ir saugos, nes jie jau tokie yra
ieskau va tokios serveteles http://public.fotki....icture1662.html
Noriu daryti mamai irankiams "sventiniams" susideti dezute, ir ta servetele taip mane uzkabino, bet nerandu jos...
Gal kas pagelbetu? reiketu, kad tai butu VLN.
Aciu.
Papildyta:
As irgi pasidariau padekla, tik nulakavau tiesiog smirdanciu sintetiniu laku, ar reiktu ant virsaus dar kelis sluoksnius saunu laku uzhtept??
O tas saunu lakas irgi siek tiek geltonas??
Noriu daryti mamai irankiams "sventiniams" susideti dezute, ir ta servetele taip mane uzkabino, bet nerandu jos...
Aciu.
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2009 12 16, 12:44)
As irgi pasidariau padekla, tik nulakavau tiesiog smirdanciu sintetiniu laku, ar reiktu ant virsaus dar kelis sluoksnius saunu laku uzhtept??
QUOTE(renu @ 2009 12 16, 13:14)
Aciu.
Papildyta:
Aciu.
Papildyta:
Pabandyk savo ta sintetini ant kokio gabalo kartono ar medzio kelis sluoksnius uztept ir pabandyk ant jo ka karsto uzdeti...
as darau ne sau padeklus tad nusprendziua nerizikuoti ir toki saunu nupirkau. Geltonumo jis neduoda tikrai nes dariau balta padekla ir viskas buvo ok
QUOTE(Eglu @ 2009 12 15, 18:11)
turiu ta purskala..bet galvoju, gal iskart priklijavus(tepant klijais tik blogaja paveikslelio puse)...o paskui gerai isdziovinus iskart lakuoti akriliniu..bet bijau sugadinti..nu zodziu jauciu teks bandyma atlikti...nes tas sintetinis purskalas baisiai smirda..nenoriu apsiuostyt:)
as tai jau dabar nebepurskiu, nes kai nupurshkiau, tai man paveiksliukas pakeite spalva, mat jis buvo sviesus, tai toks pageltes tapo... bet jei paveiksliukas tamsus, ir siokia tokia spalvos korekcija netrukdo, geriau nupurksti.
Papildyta:
QUOTE(elifė @ 2009 12 14, 15:22)
sveikos biteles
gal kuri ziot kur galima rasti nebrangiu stikliniu bespalviu leksciu (atvirkstiniam dekupazui)?
gal kuri ziot kur galima rasti nebrangiu stikliniu bespalviu leksciu (atvirkstiniam dekupazui)?
As esu senukuose pirkti, visishkai skaidrios, buvo tokios vidutines lekstes, puodeliai ir lekstutes po jais, ir gera kaina...
Sveikos,
gal kuri vilniete gali parduoti serveteliu su tigru? Butu gerai, jei rasytumet tiesiai i AZ
gal kuri vilniete gali parduoti serveteliu su tigru? Butu gerai, jei rasytumet tiesiai i AZ
Sveikos merginos susiduriau su nedidele problemele..dariau padekliukus dovanu kaledoms..o jie padejus karsta daikta limpa...net nezinau ka daryti. kokiu laku siulytumet lakuot kad nelipnu padejus karstus daiktus??
QUOTE(renu @ 2009 12 16, 12:14)
Aciu.
Aciu.
internetinėj parduotuvėj galima nusipirkt, jei jau niekur Vilniuj nepasiseks rasti.
Ai, ir kodėl įrankių dėželė turi būti stalo įrankiais dekoruota? Tarkim patalynės užvalkalai juk nebūna dekoruoti užvalkalų komplektais
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 12 16, 14:16)
internetinėj parduotuvėj galima nusipirkt, jei jau niekur Vilniuj nepasiseks rasti.
Ai, ir kodėl įrankių dėželė turi būti stalo įrankiais dekoruota? Tarkim patalynės užvalkalai juk nebūna dekoruoti užvalkalų komplektais
tikrai sutinku, kad irankiu dezele nereikalauja ja dekoruoti irankiais, nu bet man ta servetele tokia tinkanti pasirode..tokia senovishka, kai tik sidabriniams irankiams...
o del patalynes - taikliai pastebeta