laba diena,
gal galiu čia šiek tiek pateršti eterį, bet labai reikia info. Gal galėtumėt patarti Turiu nupirkti dovanų knygą apie dekupažą, knygyne mačiau 3 ar 4, ir visai nenumanau, kiurią rinktis. Šiuose reikaluose nieko nesuprantu gal galite pagelbėti
QUOTE(heryte @ 2009 12 15, 15:36)
laba diena,
gal galiu čia šiek tiek pateršti eterį, bet labai reikia info. Gal galėtumėt patarti Turiu nupirkti dovanų knygą apie dekupažą, knygyne mačiau 3 ar 4, ir visai nenumanau, kiurią rinktis. Šiuose reikaluose nieko nesuprantu gal galite pagelbėti
Turiu ketvirta is cia parodytu, man ji nelabai patiko. Pagal mane naujokams ten mazoka info
Ten pas tave antra knyga ar zurnalas? As turiejau tokio virselio zurnala ir tai is ten daugiau info radau nei is knygos apie kuria parasiau
QUOTE(heryte @ 2009 12 15, 14:36)
laba diena,
gal galiu čia šiek tiek pateršti eterį, bet labai reikia info. Gal galėtumėt patarti Turiu nupirkti dovanų knygą apie dekupažą, knygyne mačiau 3 ar 4, ir visai nenumanau, kiurią rinktis. Šiuose reikaluose nieko nesuprantu gal galite pagelbėti 2
gal galiu čia šiek tiek pateršti eterį, bet labai reikia info. Gal galėtumėt patarti Turiu nupirkti dovanų knygą apie dekupažą, knygyne mačiau 3 ar 4, ir visai nenumanau, kiurią rinktis. Šiuose reikaluose nieko nesuprantu gal galite pagelbėti 2
o man si patiko
ačiū, jau užsakiau Dekupažo magija
Noriu paklausti..jei klijuojuosiu paveiksliuka atspausdinta ant paprasto balto popieriaus lapo su rasaliniu spausdintuvu...ar as ji turiu nupurkst sintetiniu laku?..ar galesiu paskui lakuoti ant virsaus visa daikta su motyvu su akriliniu laku?
QUOTE(Eglu @ 2009 12 15, 17:47)
Noriu paklausti..jei klijuojuosiu paveiksliuka atspausdinta ant paprasto balto popieriaus lapo su rasaliniu spausdintuvu...ar as ji turiu nupurkst sintetiniu laku?..ar galesiu paskui lakuoti ant virsaus visa daikta su motyvu su akriliniu laku?
Sioje temoje jau rase kas kas, kad su rasaliniu atspausdinta reiktu nupurksti. Nebent neplonini motyva ir jis nera labai didelis
tai va atrodo jau apsiskaicius..bet kai konkreciai pradedu ka daryt iskyla klausimu...motyvo planuoju neploninti...ir jis mazas 6*7cm...ir dengs visa skrynutes pavirsiu
QUOTE(Eglu @ 2009 12 15, 17:58)
tai va atrodo jau apsiskaicius..bet kai konkreciai pradedu ka daryt iskyla klausimu...motyvo planuoju neploninti...ir jis mazas 6*7cm...ir dengs visa skrynutes pavirsiu
o del ko nenori purksti sintwtiniu? ar jo neturi ar del ko?
turiu ta purskala..bet galvoju, gal iskart priklijavus(tepant klijais tik blogaja paveikslelio puse)...o paskui gerai isdziovinus iskart lakuoti akriliniu..bet bijau sugadinti..nu zodziu jauciu teks bandyma atlikti...nes tas sintetinis purskalas baisiai smirda..nenoriu apsiuostyt:)
QUOTE(biriusa @ 2009 12 15, 18:54)
Sioje temoje jau rase kas kas, kad su rasaliniu atspausdinta reiktu nupurksti. Nebent neplonini motyva ir jis nera labai didelis
o jei neplonini su rašaliniu spausdintuvo atspausdinto paveiksliuko, tai ir į vandenį merkti nereikia?
QUOTE(Eglu @ 2009 12 15, 16:58)
Aš purkščiau. Nes rašaliniu atspausdinus gali išplaukt viskas kai gaus drėgmės. Va su lazeriniu - kitas reikalas.
Tik nepykit, kad pasikartosiu, bet noriu klijuoti dideli motyva, dugna padeklo, tai galvoju po srove, tik, kad man tas vanduo nenubegs o liks tam dubenyje ir dar nesuprantu, kaip vistik taip darosi, koks eiliskumas nu zodziu nepykit, bet kiek skaitausi senose temose taip greit nerandu, o kaledos arteja, dovanu kalnas nebaigtu Padekite prasau kazkas, galit net i az jei nenorit kartotis, busiu lb dekinga