Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

Turiu klausima - gal kui vilniete galetu atspausdinti kelis paveikslelius lazeriniu spausdintuvu? ax.gif Atsilyginciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 09, 19:15)
jei spausdinta lazeriniu printeriu nupurksti tikrai nebereikia. isbandyta jau n kartu

o jei su rašaliniu printeriu taip pat nereikia? ir išvis su kokiu printeriu geriau spausdinti paveikslikus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosmo fane @ 2009 12 09, 18:30)
o jei su rašaliniu printeriu taip pat nereikia? ir išvis su kokiu printeriu geriau spausdinti paveikslikus? smile.gif

Geriausia su lazeriniu.. 4u.gif
Atsakyti
Panos , pagelbekite, reikia man to zieduko help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 09 gruodžio 2009 - 19:18
QUOTE(grite @ 2009 12 09, 11:21)
Lachese, tai aš supratau tai kad man savo Senio Šalčio po knygyną nebevaikyti iki Naujų Metų g.gif  biggrin.gif Ar taip supratau?

nebevaikykite, tikrai doh.gif sekite naujienas mano dienoraštyje po naujų metų.

O dėl paskirties, tai ten surašiau viską, ką aš žinau, tai sakyčiau, kad visiems tinkamas turinys ir pradžiamokslininkai ir gerokai pasispardę ras kažką naudingo ir naujo, garantuoju! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 12 09, 16:33)
mano knygoje rasoma, kad  po 4 val nuo padengimo spec laku-klijais reikia kaitinti puodelius 90 l temp apie 30 min. bet reikia vadovautis konkr priemones instrukcija, tai jei ten buvo taip parasyta... as irgi turiu sia priemone, bet nekepinu, nes nzn ar galima akrilinius dazus naudot.

Aciu - teks bandyti dar karta..
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 12 09, 16:32)
Sveikutės  4u.gif ,

norėjau paklausti ar atspausdintą paveikslėlį lazeriniu printeriu reikia nupurkšti laku, ar galima ir taip merkti į vandenį ir nutrinti popieriaus sluoksnį, kad būtų plonesnis? blush2.gif  ax.gif

Jei dėl dažų nubėgimo, tai purkšti nebūtina, juk lazerinis spausdintuvas, ne rašalinis. O dėl ploninimo...vėlgi ar tai būtina (nors aišku žiūrint kokiam tikslui). Tiesiog atsispausdint ant kiek įmanoma plonesnio popieriaus (kiek jau tavo printeris leidžia/priima) ir dirbk su juo kaip su dekupažiniu popieriumi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif labai noreciau jusu patarimo.mano mama labai susizavejusi dekupazu,noretumem jai kaledoms supirkti reikmenis ir knyga,tik nezinau kuri knyga yra geriausia.gal galit patarti kuria knyga labiausiai vertetu padovanoti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2009 12 10, 11:47)
sveikos 4u.gif labai noreciau jusu patarimo.mano mama labai susizavejusi dekupazu,noretumem jai kaledoms supirkti reikmenis ir knyga,tik nezinau kuri knyga yra geriausia.gal galit patarti kuria knyga labiausiai vertetu padovanoti? blush2.gif  4u.gif

Nezinau kaip kitom, o man visai patiko pradziamokslis zurnale Dekupazas, nors ten pateikti pavyzdiziai nera labai tvarkingi, bet esme gerai suprantama. Bet jei kalebti apie knyga, manau verta demesio bus sausio mensi isleista Lachese knyga.
http://www.senasnauj...duktai/7859.jpg si knyga man asmeniskai nepatiko.
Jei leidzia finansai, geriau mamai padovanociau kupona kursams, butu gerokai daugiau naudos. O kokias priemones pirkti pradziai tau patars parduotuveje. O jei sugalvosi pirkti kupona kursams, tegul po ju mama pati apsiperka, nes jau geriau isivaizduos kas jai patinka ir ko jai tam reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2009 12 10, 10:47)
sveikos 4u.gif labai noreciau jusu patarimo.mano mama labai susizavejusi dekupazu,noretumem jai kaledoms supirkti reikmenis ir knyga,tik nezinau kuri knyga yra geriausia.gal galit patarti kuria knyga labiausiai vertetu padovanoti? blush2.gif  4u.gif

AS nusipirkusi turiu sia knyga ,dekupazo magija ,na sakykime pagrinda gavau ,bet daugiau ieskojau pamokymu cia smile.gif
o del medziagu ,tai manau cia merginos geriausia patartu ka kur pirktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, ar verta pirkti šitą knygą? Artmanija
Atsakyti
merginos gal galite pasidalinti paslatimi ,kaip zvake dekupazu pagrazinti .... ax.gif

maciau internete ,kad paprasciausiai su siltu sauktu pasildai zvake su uzdetu servetelees motyvu ir ji pridziuva.... bigsmile.gif
o jei as su klijais laku uzlipinciau ant zvakes?

aisku po pagrazinimo galeciau ja deginti smile.gif
Atsakyti