Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(monika 22 @ 2009 12 09, 13:03)
Ar tinka dirbtinio veltinio klijavimui dekupažo klijai+lakas? 4u.gif Jei netinka, tada su juo jį priklijuoti prie dėžutės? Iš anksto ačiū  4u.gif

kad lipalas (PVA klijai) tam reikalui puikiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 12 08, 22:50)
rolleyes.gif  iš gero gyvenimo čia viskas, o knygą būtinai pamatysite  wub.gif  bus pati geriausia visų laikų dekoravimo knyga pasaulyje  tongue.gif

o knyga bus daugiau pradziamoksle ar jau daugiau patyrusiems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 12 09, 12:21)
Lachese, tai aš supratau tai kad man savo Senio Šalčio po knygyną nebevaikyti iki Naujų Metų g.gif  biggrin.gif Ar taip supratau?

ir aš tikėjaus prasisukt su Seniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 12 09, 02:24)
OJE, tai tada daryk darbelius rodykis wink.gif

bigsmile.gif darbeliu yra- nera laiko kada mokytis kaip sukelt nuotraukas i neta doh.gif
Atsakyti
o man niekas nepagelbes? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,

norėjau paklausti ar atspausdintą paveikslėlį lazeriniu printeriu reikia nupurkšti laku, ar galima ir taip merkti į vandenį ir nutrinti popieriaus sluoksnį, kad būtų plonesnis? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tallina @ 2009 12 09, 12:36)
Gal kas padės..? Pabandžiau dekupažą ant puoduko, servetėlei priklijuoti naudojau Hobby line Porzellan potch - priklijavau, beveik po paros (gal per ilgai?) iškepiau kaip nurodyta (90 min prie 130 laipsniu). Rezultate gavau tokį gana šiurkštų paviršių.. Ar taip ir turi būti? Nes tikėjausi slidaus... Kažką ne taip padariau?  g.gif

mano knygoje rasoma, kad po 4 val nuo padengimo spec laku-klijais reikia kaitinti puodelius 90 l temp apie 30 min. bet reikia vadovautis konkr priemones instrukcija, tai jei ten buvo taip parasyta... as irgi turiu sia priemone, bet nekepinu, nes nzn ar galima akrilinius dazus naudot.
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 12 09, 16:32)
Sveikutės  4u.gif ,

norėjau paklausti ar atspausdintą paveikslėlį lazeriniu printeriu reikia nupurkšti laku, ar galima ir taip merkti į vandenį ir nutrinti popieriaus sluoksnį, kad būtų plonesnis? blush2.gif  ax.gif

Reiktu nupurksti, kad nenubegtu dazai mirkant ir klijuojant mirksiukas.gif Ir jei nori nutrinti veliau popieriu tai uzpursk kelis sluoksnius lako, nes 1-2 bus tikrai mazoka. O nutrinti nelakuojant neiseis, nes visas procesas tam ir yra, kad lakas laikytu dazus o popeiriu nuo jo nutrinti. Jei neuzpurksti lako tai nio ko tada popieriu nuotrinsi? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 09 gruodžio 2009 - 16:33
QUOTE(biriusa @ 2009 12 09, 17:31)
Reiktu nupurksti, kad nenubegtu dazai mirkant ir klijuojant  mirksiukas.gif Ir jei nori nutrinti veliau popieriu tai uzpursk kelis sluoksnius lako, nes 1-2 bus tikrai mazoka. O nutrinti nelakuojant neiseis, nes visas procesas tam ir yra, kad lakas laikytu dazus o popeiriu nuo jo nutrinti. Jei neuzpurksti lako tai nio ko tada popieriu nuotrinsi?  tongue.gif

ot ir neteisingai sakai mirksiukas.gif Yra budas nepurskiant (bet apie tai bus smulkiai parasyta busimoje Lacheses knygoje) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 09, 17:40)
ot ir neteisingai sakai  mirksiukas.gif  Yra budas nepurskiant (bet apie tai bus smulkiai parasyta busimoje Lacheses knygoje)  thumbup.gif

Na labai labai idomu suzinot g.gif , nes sis budas tikrai uzimantis laiko ir reikalaujantis igudiu doh.gif
Atsakyti
Chera, ačiū 4u.gif
Atsakyti
jei spausdinta lazeriniu printeriu nupurksti tikrai nebereikia. isbandyta jau n kartu
Atsakyti