Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

Gal kas zinot kam naudojama Relieff-pasta ?
aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 12 08, 01:44)

jei ant paprasto balto puodelio nori deti dekupaza, tada naudok specialius klijus/ klijus-laka stiklui ir keramikai, jais priklijuok motyva ir dar karta nutepus klijais, kaitink orkaiteje, pagal instrukcija. arba priklijavusi gali lakuoti specialiu laku, kuris tinka salyciui su maistu.

ačiū labai už atsakymą, bandysiu daryt smile.gif gal kas gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2009 12 08, 17:10)
Gal kas zinot kam naudojama Relieff-pasta ?
aciu  ax.gif

cia panasu, kaip statybinis glaistas, kad galetum visokius reljefus ant daikto padaryti wink.gif jei nori sutaupyti pinigu ir nepirkti sios pastos, parasyk man i az, as tau papasakosiu, kaip paciai ja pasidaryti wink.gif

QUOTE(Cosmo fane @ 2009 12 08, 20:04)
ačiū labai už atsakymą, bandysiu daryt  smile.gif  gal kas gausis  4u.gif

ner uz ka mirksiukas.gif tik paskui pasirodyk su darbeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 12 08, 16:14)
nu vo, dasigyvenom  doh.gif  bent knygą pamatysim?

rolleyes.gif iš gero gyvenimo čia viskas, o knygą būtinai pamatysite wub.gif bus pati geriausia visų laikų dekoravimo knyga pasaulyje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 12 08, 23:26)
cia panasu, kaip statybinis glaistas, kad galetum visokius reljefus ant daikto padaryti wink.gif jei nori sutaupyti pinigu ir nepirkti sios pastos, parasyk man i az, as tau papasakosiu, kaip paciai ja pasidaryti wink.gif
ner uz ka mirksiukas.gif tik paskui pasirodyk su darbeliu smile.gif

dekui bigsmile.gif bet kai dovanu gauni is statybininku rolleyes.gif , kaina nesvarbi, tik nzn kas cia per daiktas, nenorejau dezutes atidarineti, o ant jos "arabiskas" uzrasas.
Nu tai panaudosiu kada reljiefams isgauti.
Dekui uz pagelbejima.
Atsakyti
OJE, tai tada daryk darbelius rodykis wink.gif
Atsakyti
as vis dar negaliu baigti lekstes g.gif zadu kaitinti orkaiteje (sendinta), bet va akriliniai dazai ir orkaite nesiderina? gal kas darete? spec laku porcelianui padngciau ta akrila, bet vistiek matyt blogai bus? bijau sugadint....
Atsakyti
sveikutes

gal zinote kur galeciau isigyti pigiau medinuku (arbatiniu ,taupykle, dezutciu)
gal kas turite atliekamu rolleyes.gif

Atsakyti
Gal kas padės..? Pabandžiau dekupažą ant puoduko, servetėlei priklijuoti naudojau Hobby line Porzellan potch - priklijavau, beveik po paros (gal per ilgai?) iškepiau kaip nurodyta (90 min prie 130 laipsniu). Rezultate gavau tokį gana šiurkštų paviršių.. Ar taip ir turi būti? Nes tikėjausi slidaus... Kažką ne taip padariau? g.gif
Atsakyti
noriu paklausti is kur galima butu gauti toki zieduka, gal kas turite parduoti ax.gif
user posted image
senas naujas skersmuo 2.5, man reiketu maximum 1.5cm skersmens 4u.gif
Atsakyti
Lachese, tai aš supratau tai kad man savo Senio Šalčio po knygyną nebevaikyti iki Naujų Metų g.gif biggrin.gif Ar taip supratau?
Atsakyti
Ar tinka dirbtinio veltinio klijavimui dekupažo klijai+lakas? 4u.gif Jei netinka, tada su juo jį priklijuoti prie dėžutės? Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti