Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(IF... @ 2009 12 07, 01:05)
Tvarka teisinga, jei tai taip vadinamas atvirkštinis dekupažas (jei dekoruojamas burbulo vidus). Bet iš tavo parašymo, neaišku ko tu norėjai iš to sendinamojo lako, ar kad tau jis suskaldytų dažus ar paveikslėlį?
Nes šis lakas skaldo tik dažus.
Buvo pasiūlymų naudoti kitą sendinamąjį laką, na bet žmogus jau įsigijo šį  mirksiukas.gif Tai pasiūlymas mėginti mėginti ir gal pavyks.
1. Taigi užklijavus servetėlę (faktas kad tai turi būti nedideli motyvai, nes turi likti laisvo ploto tavo suskilinėjusiems dažams matytis) su piršu tolygiai užtepi šį send. laką.
2. Išdžiovini, gali su fenu, netepk gausiai, kad nenubėginėtų.
3.  Išdžiūvus pirmam sluoksniui, užtepk dar vieną send. lako  sluoksnį, tiesiog sukamaisiais judesiais kad kuo tolygiau pasiskirstytų ir vėl išdžiovink.
4. Tada tepi vienos spalvos dažus, geriausiai su kempinėle tapšnoti ir svarbu šiuo atveju ilgai netapšnoti vienoje vietoje, nes tik pradėjus lakui reaguoti su dažais jie sukimba ir jei liesi tą vietą sugadinsi skilinėjimą.
5. Išdžiovini pirmus dažus (gali fenu), tepi kitos spalvos dažus.

aciu uz atsakyma bandysim dar karteli. siaip man si lakas visai patinka, bent jau ant medzio tai tikrai graziai skilineja smile.gif o tuos burbuliukus as patvarkiau.... israiziau is vidaus ir uzdaziau auksiniais dazais blush2.gif kaip pirmiems burbulams tai sakyciau visai nieko, bent jau man blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kam bus aktualu, užbėkite į mano dienoraštį.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 12 07, 20:16)

Lachese gal juokauji unsure.gif sunku ir patiketi kad meti dekupaza ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 12 07, 20:16)

perskaiciau ir galvojau, kad nuplausk mano specialus pirzas unsure.gif bet gerai, kad dar sugalvojau kometarus perskaityti rolleyes.gif na, dar turiu vilti, kada nors pakliuti i Vilniu pasiimti savo prizo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 07, 16:42)
taip beveik toks  drinks_cheers.gif
o kaip suprasti, jis pats suskils?????????????? kokia tvarka reikia viską daryti??????? tik po žodžiais "ONE STEP CRACLE" parašyta Cracle finish

pabandyk uztepti ant kokios lentutes ar kartono to lako ir po 4 valandu paziureti, ar jis pats suskilo, ta prasme ar matosi trukiai, jei nesimato, tepk dazus ir ziurek, ar jie traukiasi. o tas finish gal gali reiksti, kad su tuo paciu laku, gali tepti ir baigiamaji sluoksni.

QUOTE(Cosmo fane @ 2009 12 07, 18:04)
Sveikos, esu čia naujokė, bet tikiuosi jūsų pagalbos  blush2.gif  tai va, norėčiau dekupažuoti paprastą keramikinį baltą puodelį, tačiau nelabai turiu patirties  ax.gif  gal galėtumėte man papasakoti viską : ar dažai tinka aliejiniai, kokį laką naudoti, ar darbo eiga tokia pati kaip dekupažuojant medį, ar lakas nenusiplauna  smile.gif būčiau labai dėkinga už jūsų atsakymus ir pagalbą  smile.gif

jei ant paprasto balto puodelio nori deti dekupaza, tada naudok specialius klijus/ klijus-laka stiklui ir keramikai, jais priklijuok motyva ir dar karta nutepus klijais, kaitink orkaiteje, pagal instrukcija. arba priklijavusi gali lakuoti specialiu laku, kuris tinka salyciui su maistu.
Atsakyti
turiu toki klausimeli, tos kurios darot dekupazintus auskarus,is kur gaunat pagrinda? kepat pacios ar yra kur pirkti jau padarytus? aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(orch.ideja @ 2009 12 08, 15:54)
turiu toki klausimeli, tos kurios darot dekupazintus auskarus,is kur gaunat pagrinda? kepat pacios ar yra kur pirkti jau padarytus? aciu uz atsakyma.

galima daryti is modelino arba pirkti jau padarytus is medzio. pagamintu yra prikti rankdarbiu parduotuvese.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 12 07, 21:16)

nu vo, dasigyvenom doh.gif bent knygą pamatysim?
Atsakyti
noriu paklaust ar kas spausdinot lazeriniu ant ryzinio popieriaus pirkto Artmanijoje, jis super plonas, ne toks, kaip jau spausdinti paveiksliukai ant ryzinio, ar nesugadinsiu printerio? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2009 12 08, 17:34)
noriu paklaust ar kas spausdinot lazeriniu ant ryzinio popieriaus pirkto Artmanijoje, jis super plonas, ne toks, kaip jau spausdinti paveiksliukai ant ryzinio, ar nesugadinsiu printerio?  4u.gif

uzklijuok ryzini popieriu kampuciais ant paprasto lapo ir spauzdink wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 08 gruodžio 2009 - 16:36
QUOTE(Chera @ 2009 12 08, 17:36)
uzklijuok ryzini popieriu kampuciais ant paprasto lapo ir spauzdink wink.gif

man ir taip parduotuvej sake, bet ar kas isbande ir ar tikrai viskas ok, nes spausdintuvas ne mano ir nenoriu problemu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2009 12 08, 17:41)
man ir taip parduotuvej sake, bet ar kas isbande ir ar tikrai viskas ok, nes spausdintuvas ne mano ir nenoriu problemu  schmoll.gif

as esu isbandziusi smile.gif ir ant serveteles taip spauzdinau ir ant ryzinio
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 12 08, 17:59)
as esu isbandziusi smile.gif ir ant serveteles taip spauzdinau ir ant ryzinio

aciu tada tau 4u.gif
Atsakyti