Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 06, 11:10)
sveikos ,reikia patarimo. Radau namuose naują purškiamą alkidinį laką. Jis bespavis. Kažin ar tiktų dekupažo darbams lakuoti? g.gif

tiktu smile.gif tik su juo reikia darbuotis ne kambary.
Atsakyti
sveikos mirksiukas.gif
turiu maza problemele blush2.gif dekupazavau du burbulus (kabinamus ant eglutes), bet nei ant vieno neiseina, kad gautusi itrukimai.... doh.gif sakau, gal ant plastmases del to taip....?pas mane sendinamasis lakas is senuku Sadolin, toks su rudeniniais lapais ant dezutes g.gif o gal ka ne taip darau? nes ant vieno burbulo isejo itrukimai tik is vidaus, nu paciam paskutiniam sluoksni, tai kai burbula uzdarysi nieko nesimatys... doh.gif o eiles tvarka tokia dariau :
priklijuota servetele
sendinamasis lakas
sviesus dazai
tamsus dazai

lauksiu atsakimo, nes jau tuoj vel bandysiu kita burbula dekupazuot doh.gif
Atsakyti
Tokia aš ir žinovė, bet dekupažuoju su šiuo laku. Tai visų pirma dažoma tamsiau, paskui tepamas lakas, tuomet šviesesnė spalva ir tik tuomet servetėlė.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 12 06, 10:20)
tiktu smile.gif tik su juo reikia darbuotis ne kambary.

o jis butu atsparus dregmei? nes jau dekupazavau vyno buteli ir reikia nulakuoti, tad nezinau ar lakuoti su alkidiniu laku smile.gif
Atsakyti
Būčiau labai dėkinga, jei pakonsultuotų tos, kas susidūrę su DecoArt firmos ONE STEP CRACLE Cracle finish.....nu niekaip man nesigauna įtrūkimai doh.gif doh.gif doh.gif dirbu taip-nudažau daiktą tamsiai kai išdžiūna užtepu šio crakle, palaukiu pusvalandį, tada statmenau tepu šviesius dažus..ir ploniau ir storiau, bet neskyla vis tiek....Instrukcijos nelabai suprantu:
"Apply over painted surface.Dries clear in 2-4 hours.Can be antiqued with any stain or with Staining/Antiquing Medium mixed with Americana.To antique, simply brush-on and wipe back.Soap and water clean-up."
pagal instrukciją kaip suprantu reikia kitaip daryti, bet nelabai suprantu kaip ??????????
Atsakyti
sveikos, susidūriau su problemėle, darau kalėdoms močiutei šviestuvą ir va nežinau ar galimą gaubtą lakuoti paprastu vandens pageindu laku blush2.gif ? na čia taip man va iškilo klausimas? prisipažįstu visų temų neperskaičiau, atsakymą jau būčiau radus, bet gal kas nepatingėsit atsakyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif ? iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Klausimas...KOKIAIS KLIJAIS KLIJUOJATE SERVETELE ANT PLASMASINIO PAGRINDO?Kazkodel lipalas , man atrodo "silpnas"...
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2009 12 06, 13:12)
o jis butu atsparus dregmei? nes jau dekupazavau vyno buteli ir reikia nulakuoti, tad nezinau ar lakuoti su alkidiniu laku smile.gif

taip bus, nes alkidiniai dazniausiai naudojami medinems grindims lakuoti.

QUOTE(Ilgakase @ 2009 12 06, 14:17)
Būčiau labai dėkinga, jei pakonsultuotų tos, kas susidūrę su DecoArt firmos ONE STEP CRACLE Cracle finish.....nu niekaip man nesigauna įtrūkimai  doh.gif  doh.gif  doh.gif dirbu taip-nudažau daiktą tamsiai kai išdžiūna užtepu šio crakle, palaukiu pusvalandį, tada statmenau tepu šviesius dažus..ir ploniau ir storiau, bet neskyla vis tiek....Instrukcijos nelabai suprantu:
"Apply over painted surface.Dries clear in 2-4 hours.Can be antiqued with any stain or with Staining/Antiquing Medium mixed with Americana.To antique, simply brush-on and wipe back.Soap and water clean-up."
pagal instrukciją kaip suprantu reikia kitaip daryti, bet nelabai suprantu kaip ??????????

ar jis toksuser posted image
jei toks, tai manau, kad jam dazu nereikia, jis pats turetu suskilti po 2-4 valandu.

QUOTE(trupinelis @ 2009 12 06, 14:32)
sveikos, susidūriau su problemėle, darau kalėdoms močiutei šviestuvą ir va nežinau ar galimą gaubtą lakuoti paprastu vandens pageindu laku blush2.gif ? na čia taip man va iškilo klausimas? prisipažįstu visų temų neperskaičiau, atsakymą jau būčiau radus, bet gal kas nepatingėsit atsakyti blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ? iš anksto dėkoju 4u.gif

klijuok ir lakuok tekstiliniais mediumais, jie nuo karscio nepageltonuos.

QUOTE(amri @ 2009 12 06, 19:09)
Klausimas...KOKIAIS KLIJAIS KLIJUOJATE SERVETELE ANT PLASMASINIO PAGRINDO?Kazkodel lipalas , man atrodo "silpnas"...

megink universaliais. arba dek grunta ir tada su lipalu klijuok.
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 12 06, 11:43)
sveikos  mirksiukas.gif
turiu maza problemele blush2.gif  dekupazavau du burbulus (kabinamus ant eglutes), bet nei ant vieno neiseina, kad gautusi itrukimai.... doh.gif sakau, gal ant plastmases del to taip....?pas mane sendinamasis lakas is senuku Sadolin, toks su rudeniniais lapais ant dezutes  g.gif o gal ka ne taip darau? nes ant vieno burbulo isejo itrukimai tik is vidaus, nu paciam paskutiniam sluoksni, tai kai burbula uzdarysi nieko nesimatys... doh.gif  o eiles tvarka tokia dariau :
priklijuota servetele
sendinamasis lakas
sviesus dazai
tamsus dazai

lauksiu atsakimo, nes jau tuoj vel bandysiu kita burbula dekupazuot  doh.gif

su tuo sadolinu tai meginkis ant kokios lenteles, nes jis labiau ukiskas ir tinkamesnis didesniems plotams. mazyciams plotams tikriausiai reikia plonesnio sluoksnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(lialkaa @ 2009 12 06, 11:43)
sveikos  mirksiukas.gif
turiu maza problemele blush2.gif  dekupazavau du burbulus (kabinamus ant eglutes), bet nei ant vieno neiseina, kad gautusi itrukimai.... doh.gif sakau, gal ant plastmases del to taip....?pas mane sendinamasis lakas is senuku Sadolin, toks su rudeniniais lapais ant dezutes  g.gif o gal ka ne taip darau? nes ant vieno burbulo isejo itrukimai tik is vidaus, nu paciam paskutiniam sluoksni, tai kai burbula uzdarysi nieko nesimatys... doh.gif  o eiles tvarka tokia dariau :
priklijuota servetele
sendinamasis lakas
sviesus dazai
tamsus dazai

lauksiu atsakimo, nes jau tuoj vel bandysiu kita burbula dekupazuot  doh.gif

Eilės tvarka teisinga.
Nedirbu su sadolinu ant burbulų. Pirma, jis per skystas, nubėga, antra, neskaldo burbulų, nes reikalauja krypčių laikymosi...
Siūlyčiau dairytis kitos priemonės, kuo tirštesnės.
QUOTE(laisla @ 2009 12 06, 12:19)
Tokia aš ir žinovė, bet dekupažuoju su šiuo laku. Tai visų pirma dažoma tamsiau, paskui tepamas lakas, tuomet šviesesnė spalva ir tik tuomet servetėlė.

Neįvertinai, kad kalbama apie atvirkštinį dekupažą, todėl Tavo išvardintasis eiliškumas šiuo atveju visai netinka.

Atsakyti
SOS. visai susipainiojau doh.gif
dekupazuoju lekste.tepiau dvikomponentes sendinimo priemones, suskilo graziai, itryniau. tada ryzini popieriu priklijavau spec klijais-laku porcelianui. reikia dazyti baltai. AR GALIMA DAZYTI AKRILINIAIS DAZAIS??? po to vel tepciau ta spec priemone kur porcelianui ir po kiek laiko- i orkaite. gal kas pades... verysad.gif
Atsakyti
viska teisingai darai, dange29 wink.gif galima dazyti akrilu.
Atsakyti