Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

aciu, va kazko tokio man ir reikejo smile.gif bandysiu dar vilniuj paieskot, konkreciai sios servetkos pasiteiraut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2009 12 04, 13:41)
aciu, va kazko tokio man ir reikejo smile.gif bandysiu dar vilniuj paieskot, konkreciai sios servetkos pasiteiraut smile.gif

ziurek radau tokia decoupage smile.gif
http://www.decoupage...-servetele.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 04 gruodžio 2009 - 13:46
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 04, 14:43)

na bet pas juos ir siuntimo kainos, jei viena servetka uzsakinet doh.gif bet aciu labai, matyt reiks rinkt didesni uzsakymuka ir nesukt sau galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2009 12 03, 17:22)
aciu!  4u.gif  reiks pabandyti

jei sugalvosi ant paprasto popieriaus spausdinti, tai geriau tepti su tirstu laku paveiksleli kokius3-4 kartus, kiekviena gerai isdziovinant. O tada mirkyti vandenyje ir nurubuliuoti baltaji sluoksni. Sintetiniu laku neisivaizduoju kiek kartu reiktu purksti, kokiu 20 itariutai tikrai, nes ir po 3 kartu lakavimo tirstu laku ne vienoj vietoj sutruko, nors ir atsargiai dirbau.
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 04, 14:04)
jei sugalvosi ant paprasto popieriaus spausdinti, tai geriau tepti su tirstu laku paveiksleli kokius3-4 kartus, kiekviena gerai isdziovinant. O tada mirkyti vandenyje ir nurubuliuoti baltaji sluoksni. Sintetiniu laku neisivaizduoju kiek kartu reiktu purksti, kokiu 20 itariutai tikrai, nes ir po 3 kartu lakavimo tirstu laku ne vienoj vietoj sutruko, nors ir atsargiai dirbau.

O būtina paveikslėlį ploninti? Juk dekupažinio popieriaus tai neploninam, o kai kurie tai panašaus storio kaip ir paprastas popierius g.gif Ar klystu?
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2009 12 04, 15:17)
O būtina paveikslėlį ploninti? Juk dekupažinio popieriaus tai neploninam, o kai kurie tai panašaus storio kaip ir paprastas popierius g.gif Ar klystu?

dekupazinis man atrodo truputi plonesnis g.gif Esme tame, viskas priklauso nuo to - kokio rezultato nori, jei tenkina popieriaus kanta ant darbuko arba svieciantis popieriaus baltas krastelis, galima ir neploninti, arba dengti "N" sluoksniu lako.
Kitas dalykas, jei popierius graziai iki daikto krasteliu pasidengia (dengia visa pavirsiu), galima tik su atitinkama spalva nudazyti baltaji krasteli ir klijuoti, jis nekris i akis o ir kantele nesusidarys.
P.S. bent jau man nuploninus popieriu labai sunkiai sekesi pusleles isvarineti, nes klijai tepasi ant medinuko, o ne ant virsaus, kaip serveteles, ir pakankamai greit prikimba. Dideli motyva sunku paskui kilnoti, nes plonintas vistik lengvai plysta.
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 12 03, 22:53)
ir kokios pagalboas tau reikia g.gif

nesigauna lygiai is tepti, gal geriau teptuku g.gif
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2009 12 04, 14:38)
Mergaites, galit padeti surasti kur butu aprasyta, kaip dekupuzuoti sviestuvo medziagini gauptuva?
Pati nerandu  blush2.gif

Jau radau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 12 02, 23:31)
Jei kas dar neaišku, aiškinkimės, viskas įveikiama.

Bite, aciu. smile.gif
Taip, paplėšius tikrai lengviau prisiklijavo. Ir pats procesas daug malonesnis buvo. Nors raukšlyčių neišvengiau, tik jų jau buvo gerokai mažiau doh.gif Bet čia manau su praktika ateis... arba ne ax.gif
Bet va su dantų krapštuku pašalinti perteklių niekaip neišeidavo - suplyšdavo man servetėlė.
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2009 12 04, 11:36)
Labai aciu uz atsakyma smile.gif
Turiu dar viena klausima - jei noriu itrint itrukimus tik tam tikrose vietose, ar geriau dvikomponenciu tepti vis tiek visa daikta ir tik vietose itrint, ar vis delto tepti tik tose vietose, kur noriu?

Mano nuomone, sendintas visas paviršius, o įtrintas tik vietomis kur kas natūraliau atrodo, nes čia imituojamas nuo laiko suskeldėjęs paviršius, o tie lopiniai, kai sendinama dalimis, nekaip žiūrisi.

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 04, 23:05)
Bite, aciu. smile.gif
Taip, paplėšius tikrai lengviau prisiklijavo. Ir pats procesas daug malonesnis buvo. Nors raukšlyčių neišvengiau, tik jų jau buvo gerokai mažiau  doh.gif Bet čia manau su praktika ateis... arba ne  ax.gif
Bet va su dantų krapštuku pašalinti perteklių niekaip neišeidavo - suplyšdavo man servetėlė.

Dirbant su burbulais, manau, labai greitai galima pasiekti "beraukšlę" stadiją... mirksiukas.gif Juk ant stiklo, o ir ant plastiko, šiek tiek šlapiau klijuojant, servetėlė ant skysčio "pagalvėlės" gali būti lengvai pastumiama, ištiesinama pagal dekoruojančiosios užgaidas.
Šalinant smaigeliu nereikalingus plotelius, prieš tai klijuotą atplaišėlę gera lengvai padžiovinti fenu, tada šviežiai klijuojamam ploteliui lengva šalinti perteklių, po juo esančio jau padžiūvusio plotelio nepažeidžiant.
Atsakyti
Skubiai reikalinga pagalba. Iškilo toks klausimelis ar galima dvikomponenčio lako Crakle Sottile trūkius itrinti artmanijos sendinamaja pasta Umbra?
Visada naudojau porporina,kiek pabodo sugalvojau ka nors naujo išmėgint ir suabejojau. g.gif pasibandyčiau ant pavyzdelio, bet baisiai ilgai man ta sottile dziusta, tai vis norisi greičiau darbeli pasibaigti ax.gif
Atsakyti
sveikos ,reikia patarimo. Radau namuose naują purškiamą alkidinį laką. Jis bespavis. Kažin ar tiktų dekupažo darbams lakuoti? g.gif
Atsakyti