Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(biriusa @ 2009 12 03, 17:40)
Laba, as irgi ieskojau bet neradau. Jei nori, atsiusiu nuotraukyte spausdinimui  mirksiukas.gif  bet as cia taupyklei tai gal tau bus per maza, nors atrodo nuotraukos rezoliucija didele thumbup.gif

dekui, paveiksliuku as irgi esu radus, bet darysiu dekupaza ant keramikos tai spausdintas paveiksliukas per storas.. verysad.gif
Atsakyti
Gal kas zino, ar sis lakas vandens pagrindu?
user posted image
Atsakyti
Dariau klumpe su dvikompunenciu laku, plotas nemazas, tepiau pirstu, bet vistiek vienodai neina uztepti, nezinau gal as ka netaip darau, dariau kavai padekliukus, viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2009 12 03, 16:10)
Sveikos, labai ieskau servieteles su masinomis, bet ne vaikiskos... smile.gif  skolinga nelikciau blush2.gif  4u.gif

siandien kaip tik nusipirkau su masinom ne vaikiska bet siauliuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 12 03, 18:37)
Dariau klumpe su dvikompunenciu laku, plotas nemazas, tepiau pirstu, bet vistiek vienodai neina uztepti, nezinau gal as ka netaip darau, dariau kavai padekliukus, viskas gerai.

ir kokios pagalboas tau reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2009 12 03, 18:20)
dekui, paveiksliuku as irgi esu radus, bet darysiu dekupaza ant keramikos tai spausdintas paveiksliukas per storas..  verysad.gif

Tai spausdinkit ant šilkinio popieriaus - jis beveik kaip servetėlė (na būna tokios labai geros biggrin.gif , kurios lengvai klijuojasi). Aš vieną paveiksliuką, spausdintą ant šilkinio, nusprendžiau pamirkyti prieš klijuojant, tai praktiškai ištirpo kaip servetka. Šilkinį perku Tiimari, Panoramoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 12 04, 01:41)
Tai spausdinkit ant šilkinio popieriaus - jis beveik kaip servetėlė (na būna tokios labai geros biggrin.gif , kurios lengvai klijuojasi). Aš vieną paveiksliuką, spausdintą ant šilkinio, nusprendžiau pamirkyti prieš klijuojant, tai praktiškai ištirpo kaip servetka. Šilkinį perku Tiimari, Panoramoj 4u.gif

turiu silkinio, taip pat is tiimari, bet mano printeris ji "suvalgo", nors priklijuoju prie paprasto lapo doh.gif ir siaip mano rasalinis, tad po spausdinimo nupurskus laku sukieteja kazkiek ir jau taip prie isgaubto pavirsiaus lengvai nebepriglunda. g.gif uztat ir ieskau servetkos, pasirodo buna ir tokiu kokiu man reik thumbup.gif
Dove*, o gal galetum foto kokia servetka pavyko rast? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2009 12 03, 17:58)
Gal kas zino, ar sis lakas vandens pagrindu?

Vandens pagrindu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 12 04, 10:39)
Vandens pagrindu.. 4u.gif

Labai aciu uz atsakyma smile.gif
Turiu dar viena klausima - jei noriu itrint itrukimus tik tam tikrose vietose, ar geriau dvikomponenciu tepti vis tiek visa daikta ir tik vietose itrint, ar vis delto tepti tik tose vietose, kur noriu?
Atsakyti
Mergaites, galit padeti surasti kur butu aprasyta, kaip dekupuzuoti sviestuvo medziagini gauptuva?
Pati nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2009 12 04, 08:30)
Dove*, o gal galetum foto kokia servetka pavyko rast? smile.gif

oki pafotkinsiu ir ikelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
cordi wa kokia mano servetele bet kazin ar tau tokia tiktu nes cia tokia su klasikinem senoviskom masinom ir tai tik dalys g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 04 gruodžio 2009 - 13:38