Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(vvandene @ 2009 12 02, 16:47)
gal galit pasakyt, kuriose parduotuvese Kaune yra pirkt to voratinklinio ar neriniuoto ryzinio popieraius?

Turbūt daug kur. Konkrečiai: mačiau moteriškę perkant prie Akropolio Ornamentuose. Bet kainų tai nežinau. Pati dar tokio nebandžiau
Atsakyti

QUOTE(kristutea @ 2009 12 02, 15:15)
Ačiukas už patarimus  4u.gif  dar vienas klausimas iškilo. O purškiamas sintetinis lakas - būna tokio specialiai pirkti (su pukstuku?) ar kokiu kitokiu būdu jį pukstį? Kažin pirmoje pasitaikiuosioje dekupažo parduotuvėje jį rasiu ar teks paieškoti? smile.gif Kokia maždaug kaina galėtų būti (kad nepermokėčiau) smile.gif

as naudoju toki http://www.dekostudi...roducts_id/1170
mirksiukas.gif

QUOTE(vvandene @ 2009 12 02, 15:47)
gal galit pasakyt, kuriose parduotuvese Kaune yra pirkt to voratinklinio ar neriniuoto ryzinio popieraius?

Jei nrasi Kaune, tai senasnaujas.lt tturi tikrai, dar pries pat naujus metus tures jo papildyma (pasiaiskinau, nes laukiu neriniu su tulpem) ir jie siuncia i kitus miestus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 02 gruodžio 2009 - 15:23
žiūrinėjau internete lakus.
noriu padėklui,kad nekibtų karštas puodelis.
bet nė vienam aprašyme nemačiau tokio prierašo.

gal kuri nusimamanti galit pagelbėt. 4u.gif

ir dar gal kur yra tema apie darbą Porporina
Atsakyti
Nusipirkau kažkokį purškiamą sintetinį laką "Senukuose", bet jis laaaabai smirda verysad.gif Ar yra koks nors purškiamas, tinkamas dirbti namuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 12 02, 16:45)
žiūrinėjau internete lakus.
noriu padėklui,kad nekibtų karštas puodelis.
bet nė vienam aprašyme nemačiau tokio prierašo.

gal kuri nusimamanti galit pagelbėt.  4u.gif

ir dar gal kur yra tema apie darbą  Porporina

As irgi neradau ir nupirkau senukuose kibireli lako saunoms, jsi kaip supranti atsparus ir karsciui ir dregmei tad tinka padeklams, padeklukasm ir t.t. Ir kaina jo 17lt, specializuotoje uz tiek nupirkciau tik maksimum 200ml o cia visas litras mirksiukas.gif Jei esi Vilniete, galiu atpilti nes man tiek visam gyvenimui bus lotuliukas.gif bijau galiojimas tiek neleis jo laiktyti lotuliukas.gif

QUOTE(Martini @ 2009 12 02, 16:49)
Nusipirkau kažkokį purškiamą sintetinį laką "Senukuose", bet jis laaaabai smirda verysad.gif Ar yra koks nors purškiamas, tinkamas dirbti namuose? g.gif

Bijau, kad visi purskiami skirti darbui nenamie. VIenas dalikas del kvapo, kitas dalykas del to, kad jo daleles visvien pataiko ir ant kitu baldu kai dirbi ir gali tiesiog sgadinti aplinkui esamus daiktus. Nezinau koki pirkai, bet pvz. balkone dirbant gana greitai issivedina tas kvapas ir gali inest i vidu jau po 15-30min mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu psio, jaukinuos, jaukinuos ta dekupaza, bet jis kartais mane taiiip mane uzknisa... Tiksliau as pati save uzknisu, nes jau taip jauciu igudziu trukuma...

Na taip uzsimaniau keleta burbulu pasidekoruot. Elementariausiai. Pasiruosiau serveteles ir t.t. Tai dabar isduokit man paslapti, kaip didesni motyva ant isgaubto/idubusio pavirsiaus priklijuot taip, kad jis nesusirauksletu??? Cia aisku yra kazkoks maziukas kabliukas, kurio as kaip tycia nezinau. Nes vakar as tuos burbulus jau vos pro langa neismeciau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 12 02, 17:22)
Nu psio, jaukinuos, jaukinuos ta dekupaza, bet jis kartais mane taiiip mane uzknisa... Tiksliau as pati save uzknisu, nes jau taip jauciu igudziu trukuma...

Na taip uzsimaniau keleta burbulu pasidekoruot. Elementariausiai. Pasiruosiau serveteles ir t.t. Tai dabar isduokit man paslapti, kaip didesni motyva ant isgaubto/idubusio pavirsiaus priklijuot taip, kad jis nesusirauksletu??? Cia aisku yra kazkoks maziukas kabliukas, kurio as kaip tycia nezinau. Nes vakar as tuos burbulus jau vos pro langa neismeciau... doh.gif

Žiurbuti 4u.gif , matau, kad jau seniai skaitinėji apie dekupažą. Turbūt praleidai, kai visai neseniai Bitė detaliai buvo aprašiusi, kaip klijuoti didelį motyvą ant burbulo. Nepatingėk paieškoti ir jaukindamasi šią techniką šiek tiek paskaitinėti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tina Les, aciu. 4u.gif Jeigu rase, tai rasiu mirksiukas.gif Matyt praleidau... rolleyes.gif Nes vakar jau trukus kantrybei guglinau dekupaza ant burbulu, tai rods mete auksarankes, bet ten atsakymo neradau...

Aga, as skaitineju ir konspektuojuos apie dekupaza, bet dar kol kas sios temos dar nepasiekiau - ja permetu akim tik priebegom.
Atsakyti
Sveikos mergaitės... 4u.gif
man labai reiktų klaipėdiečių pagalbos...
prasinešiau per pusę Klaipėdos paduotuvėlių kuriose prekiaujama priemonėmis dekupažui - labai reikia va tokios servetėlės :
user posted image
Atlėkčiau kaip ant sparnų atsiimti 4u.gif ir skolinga nelikčiau ..... blush2.gif
Atsakyti
as va dariau vkr lentele virtuvine ir nesigavo itrukiai ir antra spalva negraziai nusidaze doh.gif eisiu prausti biggrin.gif nes dar neikad neprausiau daikto ziuresiu kas gausis. Irtukiai manau nesigavo del to kad per plonai uztepiau crackle g.gif gali buti

jau baiginėju savo padėkliukus ant stalo liko paskutiniai patrynimai, palakavimai bigsmile.gif kai baigsiu imesiu pasirodyti smile.gif
Atsakyti
ir dar klausumas, dabar jau "darbinis"... mirksiukas.gif
darau arbatinę... ir iškilo klausimas dėl vidaus lakavimo - su kuo jūs lakuojate tokių dėžučių vidų? plius, nepamenu kurios mergaitės darbelis buvo, kada dėžutės vidus buvo "dažytas" kava.... ant tokio "dažymo" dar būtina lakuoti?
Atsakyti
Senti, arbatdezes lakuoja iprasta tuo paciu laku, nes visvien desi arbata pakeliuose wink.gif Ankstesnese temose vire diskusijos siuo klausimu, ir pamenu tik, kad vis del to nera labai gerai laikyti tkiose dezutese skirtingu rusiu birias arbatas g.gif
Myrus , na anksciau ar veliau kiekvienai tenka isplaut kuri darbeli blush2.gif taip ir ateina patirtis mirksiukas.gif
Labai jau laukiam pasirodant su darbeliais drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 02 gruodžio 2009 - 20:15