Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(Rosalia @ 2009 12 02, 13:38)
Prašau ir aš patarimo:).
Pirkau sedintoją RETRO, prie jo gavau Sendinamoji pasta įtrūkimams terpentino pagrindu. Parašyta etiketėje: Perteklių (pastos) iškart nuvalyti. Su kuo reikėtų valyti tokią pastą?
Su aliejumi tai nusivalys ir įtrūkimuose? Su vandeniu? Ar nutrinti su sausu skudurėliu ir viskas?
Ačiūsmile.gif.

su popieriniu ranksluosciu arba toletiniu popieriumi, tik juos daznai keisti reikia, pavalai su pooieriuku ir vel svaru imi. tol, kol nebeus pertekliaus ir popieirukas nebebus nuteptas. nevalyk su vandeniu...

QUOTE(dėja @ 2009 12 02, 13:40)
nusipirkau aliejinius dazus,sakykit ar tinkami dekupazui.

tiks itrinti trukius. visi aliejiniai tinka, netinka tik kazkokia aliejine akvarele, nes su ja nusimozoja viskas.
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri nors man galėtų patarti ar pamokyti, kaip aš galėčiau atspaudintą paveiksliuką panaudoti dekupažui? Visų pirma ant ko reiktų spausdinti, jei spausdinsiu su lazeriniu spausdintuvu (skaičiau, kad pvz ryžinis popierius gali prilipti ten kažkur viduje ir tik spaudintuvą sugadinsiu), dar skaiciau, kad spausdina ant paprasto lapo ir paskui jį "plonina", o kaip tai padaryti?
Bučiau labai dėkinga jei kuri pasidalintų savo patirtimi... labai noriu kalėdines dovanėles padaryti su fotografijomis... ax.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Norėjau paklausti, kai jūs paryškinat ar pritapot paveiksliukus su kokiais dažais? akriliniais ar aliejiniais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2009 12 02, 13:46)
Sveikutės, gal kuri nors man galėtų patarti ar pamokyti, kaip aš galėčiau atspaudintą paveiksliuką panaudoti dekupažui? Visų pirma ant ko reiktų spausdinti, jei spausdinsiu su lazeriniu spausdintuvu (skaičiau, kad pvz ryžinis popierius gali prilipti ten kažkur viduje ir tik spaudintuvą sugadinsiu), dar skaiciau, kad spausdina ant paprasto lapo ir paskui jį "plonina", o kaip tai padaryti?
Bučiau labai dėkinga jei kuri pasidalintų savo patirtimi... labai noriu kalėdines dovanėles padaryti su fotografijomis...  ax.gif

visus paveiksliukus gali spausdinti ant paprasto lapo(su lazeriniu ar rasaliniu), tada paveiksliuka nupurski su sintetiniu laku kokius 3-4 plonus sluoksnius ir kai visiskai nudziuva imerki i vandeni ir lauki kol kita lapoo puse perslaps ir dailiai su pirstu arba kempinele nurutuliok popieriu. sitaip gausi plonesni paveiksliuka. gali ir neploninti.
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 12 02, 13:49)
Sveikutės,

Norėjau paklausti, kai jūs paryškinat ar pritapot paveiksliukus su kokiais dažais? akriliniais ar aliejiniais? 4u.gif

aš tai su akrilinais žaidžiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2009 12 02, 13:49)
Sveikutės,

galima ir su akrilu, galima ir su aliejiniais(tik jie ilgai dziuva), galima ir su akvareliniais piestukais, galima ir su akvarele(tik ja reiketu paskui nupurksti su purskiamu laku, kad lakuojant akriliniu neisplauktu pritapymai).
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 12 02, 13:59)
galima ir su akrilu, galima ir su aliejiniais(tik jie ilgai dziuva), galima ir su akvareliniais piestukais, galima ir su akvarele(tik ja reiketu paskui nupurksti su purskiamu laku, kad lakuojant akriliniu neisplauktu pritapymai).

aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 12 02, 13:54)
visus paveiksliukus gali spausdinti ant paprasto lapo(su lazeriniu ar rasaliniu), tada paveiksliuka nupurski su sintetiniu laku kokius 3-4 plonus sluoksnius ir kai visiskai nudziuva imerki i vandeni ir lauki kol kita lapoo puse perslaps ir dailiai su pirstu arba kempinele nurutuliok popieriu. sitaip gausi plonesni paveiksliuka. gali ir neploninti.

Ačiukas už patarimus 4u.gif dar vienas klausimas iškilo. O purškiamas sintetinis lakas - būna tokio specialiai pirkti (su pukstuku?) ar kokiu kitokiu būdu jį pukstį? Kažin pirmoje pasitaikiuosioje dekupažo parduotuvėje jį rasiu ar teks paieškoti? smile.gif Kokia maždaug kaina galėtų būti (kad nepermokėčiau) smile.gif
Atsakyti
efauto, ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
gal galit pasakyt, kuriose parduotuvese Kaune yra pirkt to voratinklinio ar neriniuoto ryzinio popieraius?
Atsakyti
QUOTE(kristutea @ 2009 12 02, 15:15)
Ačiukas už patarimus  4u.gif  dar vienas klausimas iškilo. O purškiamas sintetinis lakas - būna tokio specialiai pirkti (su pukstuku?) ar kokiu kitokiu būdu jį pukstį? Kažin pirmoje pasitaikiuosioje dekupažo parduotuvėje jį rasiu ar teks paieškoti? smile.gif Kokia maždaug kaina galėtų būti (kad nepermokėčiau) smile.gif

rasi ie "senukuose" ir masinu detalemis/prekemis prekiaujancioje parduotuveje ir dekupazo parduotuveje mirksiukas.gif mazdaug 15 Lt
Atsakyti