Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(skarbonke @ 2009 12 01, 19:17)
o pvz. puodeli galima tepti saunu laku,jei jis bus naudojamas pagal paskirti? ar jau reikia specialaus g.gif

ne, puodeliui jie netinka. reikia specialiu.

QUOTE(ikea @ 2009 12 01, 19:30)
as viena kart taip dariau ir tik vargo sau daug prisidariau  blush2.gif  priklijavau grazei ta servetele ir palikau kol isdzius, kad popierius lengvai pjautusi..... tai kai sulipo dangtelis su pagrindu tai vos vos su geru virtuviniu peiliu atkrapsciau, aisku zymiu baisiai negraziu liko, teko viska daryt is naujo. kazkaip nepagalvojau kad kliju gali tarp dangtelio ir pagrindo patekt  blush2.gif

tai patenka biggrin.gif va ta punkta ir praleidau blush2.gif tai paprasciausiai reikia maziau kliju prie tarpelio tepti, arba tepti neskiestus. aisku, ibegs tu kliju, bet tada prapjauni servetele, o dangteli ir apatine dali suki i priesingas puses ir atsiklijuoja wink.gif
Atsakyti
kur gauti aliejuniu dazu tinkamu artmanijos retro dvikomponenciui? g.gif
Atsakyti
prekiu dailininkams parduotuvese. manau, kad buna ir kai kuriose kanceliarinese parduotuvese.
Atsakyti
*Kaledine*, aš aliejinių rinkinuką radau office day. 11 spalvyčių po 9ml kainavo virš 30 lt...

Būkit geros, pasakykit, yra spec. klijai stiklui ir porcelianui kartu? O keramiką galima su jais dekupuot? Gal kažką galit rekomenduot blush2.gif
Atsakyti
sveikos, noreciau patarimo ax.gif KUR perkat pigiausia PATINA? (ausksine) Buciau dekinga uz atsakyma, nelabai turiu laiko begioti po visas parduotuves ir ieskoti. Kai kur maciau kainos - apie 22Lt, ar cia pigu? ar yra pigiau. Man reikia nedidelio kiekio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kaledine* @ 2009 12 01, 23:26)
kur gauti aliejuniu dazu tinkamu artmanijos retro dvikomponenciui? g.gif

Paieskok Maximose, ten nebrangiurinkinuku buvo, uz 24 spalvas mokejau apie 15 lt...

Ir klausima turiu - ar tinka sitie dazai dekupazui?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 29, 20:46)
dange, o koks tavo sendintojas? reikia storesnius sluoksnius tepti wink.gif

Crackle Sottile (stamperi)... bandziau ivairiai, gaunasi vos vos ryskus, tepiau skirtingomis kryptimis... abu juos storai tepti? g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti. Nuterlinau žiedus servetėlėms. Ale negražiai gavosi. Kol kas tepta tik gruntas ir dvi spalvos viena ant kitos. Nu, bet man negražu, netolygiai padengiau ir t.t. žodžiu, noriu kitaip. Kaip man jas lengviau nuvalyti? Tik švitriniu? O gal galima į vandenį pamerkti, mažu nusiplaus tie akriliniai dažai? g.gif
Atsakyti
Laba diena, nežinau ar šioj temoj rašau,bet tikiuosi galėsit kas nors duoti patarimą.Norėčiau dekupažo technika dekoruoti šviestuvą,bet nelabai randu info apie tai.Aš norečiau padengti cracle medium ir dažyt,ar reikia prieš tai gaubtą kuo nors padengt karščiui atspariu,ar galima iš kart tepti cracle ,o tik baigta darbą lakuot karščiui atspariom priemonėm.
Atsakyti
QUOTE(Avenita @ 2009 12 02, 09:25)
Būkit geros, pasakykit, yra spec. klijai stiklui ir porcelianui kartu? O keramiką galima su jais dekupuot? Gal kažką galit rekomenduot  blush2.gif

galima ir keramika su jais klijuoti. siaip visi jie geri, tik yra vieni kepami, o kiti ne.

QUOTE(Eve-line @ 2009 12 02, 09:51)
sveikos, noreciau patarimo  ax.gif  KUR perkat pigiausia PATINA? (ausksine) Buciau dekinga uz atsakyma, nelabai turiu laiko begioti po visas parduotuves ir ieskoti. Kai kur maciau kainos - apie 22Lt, ar cia pigu? ar yra pigiau. Man reikia nedidelio kiekio  blush2.gif

pigiausios patinos nezinau, bet auksiniai aliejiniai dazai tai tiek ir kainuoja.

QUOTE(Bjauruska @ 2009 12 02, 10:20)
Ir klausima turiu - ar tinka sitie dazai dekupazui?

jei jie akriliniai, tai tinka.

QUOTE(dange29 @ 2009 12 02, 10:54)
Crackle Sottile (stamperi)... bandziau ivairiai, gaunasi vos vos ryskus, tepiau skirtingomis kryptimis... abu juos storai tepti? g.gif

tepk abu storai, bet sotiles grioveliai bus vis tiek plonyciai. jis neskyla taip, kaip kito grioviais.

QUOTE(Kita mama @ 2009 12 02, 10:59)
Noriu paklausti. Nuterlinau žiedus servetėlėms. Ale negražiai gavosi. Kol kas tepta tik gruntas ir dvi spalvos viena ant kitos. Nu, bet man negražu, netolygiai padengiau ir t.t. žodžiu, noriu kitaip. Kaip man jas lengviau nuvalyti? Tik švitriniu? O gal galima į vandenį pamerkti, mažu nusiplaus tie akriliniai dažai?  g.gif

abu tavo variantai tinka. gali arba sveisti, arba mirkyti siltame vandeny.

QUOTE(virgnija @ 2009 12 02, 11:53)
Laba diena, nežinau ar šioj temoj rašau,bet tikiuosi galėsit kas nors duoti patarimą.Norėčiau dekupažo technika dekoruoti šviestuvą,bet nelabai randu info apie tai.Aš norečiau padengti cracle medium ir dažyt,ar reikia prieš tai gaubtą kuo nors padengt karščiui atspariu,ar galima iš kart tepti cracle ,o tik baigta darbą lakuot karščiui atspariom priemonėm.

as tau i az atsiusiu info.
Atsakyti
Prašau ir aš patarimo:).
Pirkau sedintoją RETRO, prie jo gavau Sendinamoji pasta įtrūkimams terpentino pagrindu. Parašyta etiketėje: Perteklių (pastos) iškart nuvalyti. Su kuo reikėtų valyti tokią pastą?
Su aliejumi tai nusivalys ir įtrūkimuose? Su vandeniu? Ar nutrinti su sausu skudurėliu ir viskas?
Ačiūsmile.gif.
Atsakyti
nusipirkau aliejinius dazus,sakykit ar tinkami dekupazui.
user posted image
Atsakyti