Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(amiyra @ 2009 11 28, 11:04)
Labuka  4u.gif  gal kas zino kur tokia dezute galima butu nusipirkti ? Labai noriu  biggrin.gif

user posted image

man su tokia dezute buvo kile niuanseliu
nudazius tuos stalciukus paskui neigrudau atgal doh.gif tai suprantu kad sonu jos dazyt negalima, ane? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 11 30, 15:19)
man su tokia dezute buvo kile niuanseliu
nudazius tuos stalciukus paskui neigrudau atgal  doh.gif tai suprantu kad sonu jos dazyt negalima, ane?  tongue.gif

Galima ,dazyk, tik pries tai gerokai pasveisk su svitriniu sonus, kad atsirastu zenklus laisvumas, nes reiks dazyt IR lakuot mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas,

gal kas iš kauniečių galėtų pasidalinti C baze? Noriu pabandyti, bet parduodama litrais, man tiek nereikia schmoll.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos,
Labai norečiau Kalėdoms pagražinti nuotraukos rėmelius Kalėdinėmis atvirutėmis, bet nežinau kaip. ax.gif
Labai daug laiko neturiu kad galėčiau visu pirmame psl nurodytas temas perskaityti, peržiūrėti... Gal galėtumėt trumpai nupasakoti visą darbo eigą, ir kokias priemones reikia turėti. Būčiau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atigila @ 2009 11 30, 17:18)
Labas vakaras merginos,
Labai norečiau Kalėdoms pagražinti nuotraukos rėmelius Kalėdinėmis atvirutėmis, bet nežinau kaip.  ax.gif
Labai daug laiko neturiu kad galėčiau visu pirmame psl nurodytas temas perskaityti, peržiūrėti... Gal galėtumėt trumpai nupasakoti visą darbo eigą, ir kokias priemones reikia turėti. Būčiau be galo dėkinga 4u.gif

O tu bent šią temą perskaityk..tikrai rasi atsakymą.. 4u.gif ..Galų gale pagooglink..yra nemažai pamokėlių ir net filmuotos medžiagos, kaip viskas vyksta...ir net lietuvių kalba.. 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 11 28, 12:04)

Atleiskit, kad kopijuou ir dedu ne savo darbo nuotrauką, tačiau norėjau paklausti: gal kuri žinote tokios dežutės viršaus išmatavimus? Man labai reikia, o aš dabar darbe ir negaliu pamatuoti smile.gif Ačiū wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2009 11 29, 22:53)
Jei dar niekam nepadovanojai, tai aš mielai paimčiau  bigsmile.gif . Matau, tu kaunietė. Kur tave rasti?

Jau rezervuota mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(biriusa @ 2009 11 30, 00:16)
Labai geras budas, gal tau tiesiog nedekinga servetele pasitaike. Dabar viska taip kliuoju ir super  thumbup.gif  irgi paskutine servetele nuolat pliso tada padariau ktaip. Praskeidziau klijus ir ju uzdejau ant serveteles labai daug, kad ji lengvai net plaukiotu, o su teptuku pataisau ten kur reikia. Seip pastebejau, kad gerai prisikliuoja, tad reiskia nebaisu kad skiedziu klijus (turi Hobby line klijus)  mirksiukas.gif

Taip, priklauso ir nuo srevetėlės, ir dar šiek tiek įgūdžių reikia, man geriausias būdas "plukdymas", bet paskutinį kartą ir po srovele pavyko (nors prieš tai plyšo servietkos kaip pasiutę doh.gif ). Greičiausiai man prisiklijuoja, jei viena ranka galą laikau pakėlus nuo paviršiaus ant kurio klijuoju, teptuku braukiant atsargiai viena kryptimi (tik nepatogu, nes patį daiktą reikia prilaikyti dar). Pirštais tai man dažnai paviršius veliasi, blunka motyvas. O kai kurios servetėlės tai liuks, nieko neatsitinka ir pirštais. Tai vat, tik norėjau pasakyti, kad visos atrandam savo būdus, daugmaž jau matosi kokio "skystumo" servetėlė ir kaip su ja dirbti. smile.gif
Atsakyti
merginos kur cia serveteliu likucius pardavineja?
Atsakyti
Parasysiu kaip as klijuoju dideles servietels..ir liuks gaunasi, nei kas plysta nei atsitinka ir lengva kaip 2*2 blush2.gif

pirma patepu klijais dezute pacia. turi buti nelabai dregna bet kad liptu pirstai. tada klijuoju sausa servietel kaip lipduka tiesiog prilipdau ir gerai gerai prispaudziu. imu sveistini kepimo popieriu ir kai jau gerai klijai isdziusta dedu popieriu ir su lygintuvu prilyginu. Lygintuavs turi buti ant 1 padalos. Super..jokiu rauksleliu nelieka, viskas albai garziai prisiklijuoja. kai atradau sita buda nebijau dirbti su dideliais servieteliu motyvais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 29, 20:51)
Katuliuk, arba purskiamu sintetiniu arba skirtu saunoms ir pirtims wink.gif

o pvz. puodeli galima tepti saunu laku,jei jis bus naudojamas pagal paskirti? ar jau reikia specialaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 29, 22:37)
gali naudoti konturinius dazus, ju buna ivairiu: akriliniu, skirtu vitrazui, keramikai wink.gif arba gali isigyti konturini indeli ir i ji isipylusi akriliniu dazu rasyti wink.gif
as darau taip: kai issiimu vyrius dezute sudedu ir ant jos isilgai uzmaunu kanceliarine gumute, sitaip tvirtai laikosi ir neslankioja dalys. tada klijuoju viena sona su dideliu motyvu ant abieju daliu ir kai nudziuva su "britva" ar plonyciu peiliuku perpjaunu. tada gumute uzdedu skersai ir kartoju ta pati wink.gif na ir taip su visom sienelem. as pjaunu viska, kai jau pabaigiu klijuoti ir kai buna gerai isdziuve. tikiuosi supratai, ka norejau pasakyti wink.gif

as viena kart taip dariau ir tik vargo sau daug prisidariau blush2.gif priklijavau grazei ta servetele ir palikau kol isdzius, kad popierius lengvai pjautusi..... tai kai sulipo dangtelis su pagrindu tai vos vos su geru virtuviniu peiliu atkrapsciau, aisku zymiu baisiai negraziu liko, teko viska daryt is naujo. kazkaip nepagalvojau kad kliju gali tarp dangtelio ir pagrindo patekt blush2.gif
Atsakyti
Mergaites,pamenu kažkada buvote įkėlę paveikslėlių su kortomis iš interneto platybių.Niekaip nerandu.Gal kuri turite?
Atsakyti