Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

visai nesudetinga biggrin.gif labai lengva, tik klijuoti reikia ir viskas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 29, 22:59)
visai nesudetinga biggrin.gif labai lengva, tik klijuoti reikia ir viskas biggrin.gif biggrin.gif

tai irgi sudėtinga. lotuliukas.gif

bandžiau didesnį motyvą užklijuot, tai pššš gavos.yra raukšlių ir nemažų. ale,kad dariau sau, tai bala nematė.
galvoju, gal lakuot iki tiek, kol jų nebsijaus lotuliukas.gif

o dabar reik dovanai. tai turiu padaryt bent jau taip, kad dovanot nebūtų gėda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 29, 23:04)
tai irgi sudėtinga.  lotuliukas.gif

bandžiau didesnį motyvą užklijuot, tai pššš gavos.yra raukšlių ir nemažų. ale,kad dariau sau, tai bala nematė.
galvoju, gal lakuot iki tiek, kol jų nebsijaus  lotuliukas.gif

o dabar reik dovanai. tai turiu padaryt bent jau taip, kad dovanot nebūtų gėda  unsure.gif

tai juk visokiu budu yra wink.gif man pats lengviausias neskiestus klijus su pirstu sukamaisiais judesiais tepti, nei rauksliu, nei plysta wink.gif arba pakisk po vandeniu wink.gif yra tema, dideliu motyvu klijavimo budai, tai ten merginos daug patarimu yra prirasiusios, paskaitinek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 11 29, 23:13)
tai juk visokiu budu yra wink.gif man pats lengviausias neskiestus klijus su pirstu sukamaisiais judesiais tepti, nei rauksliu, nei plysta wink.gif arba pakisk po vandeniu wink.gif yra tema, dideliu motyvu klijavimo budai, tai ten merginos daug patarimu yra prirasiusios, paskaitinek wink.gif

bandžiau po vandeniu.bet doh.gif
Atsakyti
Kuo užlakuojat indus?
Na, nudažiau, pasendinau, apklijavau. dabar reik užlakuoti puodelius, kad nebijotų karščio ir galiam būtų panaudojus išplauti. Užlakavau tokiu Lacca vetrificante iš dviejų komponentų. Bet ne labai man jis patinka. Toks tirštas, ilgai džiūsta.
patarkit, kuo lakuojat tokius daiktelius?
Atsakyti
Kita mama, turi gerą priemonę, kam ieškoti kitos?
O laikas? Jis greitai bėga... wink.gif
Atsakyti
Na, ačiū. Vadinasi, reik man tiesiog dar mokintis su ja dirbti. Biški prie tinginio esu, tai sakau, mažu yr, kokia lengviau naudojama ax.gif
Atsakyti
O kaip su karstu budu klyjavimas, ar nelabai vykes variantas? Nes lygaus pavirsiaus klyjoti rodos pats paprasciausias budas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 30, 00:15)
bandžiau po vandeniu.bet  doh.gif

Labai geras budas, gal tau tiesiog nedekinga servetele pasitaike. Dabar viska taip kliuoju ir super thumbup.gif irgi paskutine servetele nuolat pliso tada padariau ktaip. Praskeidziau klijus ir ju uzdejau ant serveteles labai daug, kad ji lengvai net plaukiotu, o su teptuku pataisau ten kur reikia. Seip pastebejau, kad gerai prisikliuoja, tad reiskia nebaisu kad skiedziu klijus (turi Hobby line klijus) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Norejau pasiklausti. Jei as noriu atsispausdinti paveiksliuka ar tinka paprastas popierius, ar jis ne per storas ? Ar reikia kazkokio specialaus tam ?
Atsakyti
QUOTE(miglushka @ 2009 11 30, 13:10)
Sveiki smile.gif
Norejau pasiklausti. Jei as noriu atsispausdinti paveiksliuka ar tinka paprastas popierius, ar jis ne per storas ? Ar reikia kazkokio specialaus tam ?

Sioje temoje buvo daug kalbeta, kad geriausia spausdinti paveiksliukus ant sumustiniu popieriaus mirksiukas.gif
Paskaityk visa sia temute ir gal suzinosi dar ka sau naudingo 4u.gif
Atsakyti
atsiprašau, jei offtopic, bet nežinau, kur klausti (mainų temoj ieškoti negalima unsure.gif ):
gal kas Kaune turi ir gali perleisti ar matė kur pirkti servetėlių su nedideliais apsnigtais vaizdais??? kaip pvz.:

user posted image
Atsakyti