Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(Chera @ 2009 11 27, 14:50)
o kur cia galima taip prisideti prie apsipirkimo?  bigsmile.gif

auksarankiu forume, dekupažo temoje.
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 26, 16:57)
Balte, man skilo apatinis sluoksnis.
Tai gal vistik sendinimo laką tada reik ant antro sluoksnio tepti?
va toks pas mane http://www.decoupage...kas-90-ml-.html , tik ne skaidrus  g.gif

instrukcijoj nieko nerašo, tai aš ir nusprendžiau tepti kaip vienkomponentį  mastau.gif  fool.gif  fool.gif

Įtariu, kad šis lakas yra kitoks, nei tas, visų žinomas vienkomponentis. Jis kaip supratau, veikia panašiai kaip dvikomponentis - pats skyla, bet yra vieno komponento. Tokiu atveju, ant jo dažyti dar vieną sluoksnį dažų nereikia, man regis, galima įtrinti trūkius kita spalva.
Nesu bandžius tokio lako, nors kažkada temoj teiravausi ar kuri bandė, tai negavau atsakymo, turbūt labai mažai kas jį bandė. wink.gif

QUOTE(Eglu @ 2009 11 26, 19:55)
Kazkas ieskojo veidrodeliu nedideliu, mediniuose remeliuose...esu neseniai maciusi Norfos bazeje, priesais norfos kasas..tokia kosmetikos ir visokios parfumerijos parduotuvyteje, tik iejus i parduotuve po desne yra stendas su sukom, sepeciais ir veidrodukais mazais be rankeneliu ir su rankenelem.Tikrai labai nebrangus, tai kam reik, galit ten isigyti..tai va:)

Ačiū 4u.gif , čia aš ieškojau, bet jau radau 4u.gif

QUOTE(*meduota* @ 2009 11 27, 00:08)
kie klaiko džiūva aliejiniai dažai?

Apie parą. Dar ir nuo temperatūros priklauso.

QUOTE(Laura @ 2009 11 27, 15:59)
Klausykit, o kas itrina akiu seseliais, veliau trukiu spalva nepasikeite?? parduotuvej pirkau porporina, bet abejojau ar pirkt, tai pardaveja parode darba daryta su seseliais, tipo is rudos samanine pasidare vietomis  g.gif  doh.gif  paskui galvoju ar taip gali but, ar cia gera vadyba porpotinai parduot  biggrin.gif  biggrin.gif

Gali būti, kad keičia spalvą. Ypač jei turi blizgesio, kuris oksiduojasi. Visada geriau spec. priemonės, tik jos ir brangiau. Jei bijai sugalinti kažką, tai pamėginnk geriau ant nereikalingo paviršiaus 4u.gif Man vieną kartą šešėliai išsiliejo po 2k-čiu laku, bet ten ko gero kiek per stipriai patryniau. unsure.gif
Atsakyti
merginos na padekit man kaip dirbti su tuo crakliu LEFRANC&bBOUEGEOIS ageing varnish tai suprantu 1step ir cracking varnish turetu buti step2 na padarau gaunasi itrukimai net itrinus nieko nesimato jei labai storai tepu tai labai matosi sluoksnis,gal esat kuri dirbusi su juo nes airijoje nieko kito nera buciau labai dekinga
Atsakyti
o nezinot is kur parsisiusti el knyga apie dekupaza? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 27, 20:53)

Ačiū 4u.gif , čia aš ieškojau, bet jau radau 4u.gif

o kur radai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suoka @ 2009 11 27, 15:44)
Laba diena, labai skubiai ieškau pirkti dėžutės - knygos.
Labai prašau gal kas iš kauniečių galėtų perleisti?

user posted image

Siandien buvau uzsukusi i Akropolio maxima - tai ten maciau buvo paradvinejamas toks daiktas... stendas dekupazo reikmiu prie indu yra smile.gif berods kazkas virs 20 Lt kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 27, 20:53)
Gali būti, kad keičia spalvą. Ypač jei turi blizgesio, kuris oksiduojasi. Visada geriau spec. priemonės, tik jos ir brangiau. Jei bijai sugalinti kažką, tai pamėginnk geriau ant nereikalingo paviršiaus 4u.gif  Man vieną kartą šešėliai išsiliejo po 2k-čiu laku, bet ten ko gero kiek per stipriai patryniau. unsure.gif

O per kiek laiko gali pasimatyt? Is karto tai nieko, bet jei po menesio kito islys doh.gif zodziu reikia pasidaryt lentele su visais turimais akiu seseliais, o kol kas dirbt su porporina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2009 11 27, 21:39)
o kur radai?  4u.gif

T.Philipse 4u.gif

QUOTE(Laura @ 2009 11 27, 22:15)
O per kiek laiko gali pasimatyt? Is karto tai nieko, bet jei po menesio kito islys  doh.gif  zodziu reikia pasidaryt lentele su visais turimais akiu seseliais, o kol kas dirbt su porporina lotuliukas.gif

Iš karto praktiškai belakuojant ir pasimato.

Ir pati naudojau Loreal'io tada man išsiliejo (su Perfetto sendintoju), o tokius pigius pirkau spec. dekupažui iš Drogo po 6 lt., tai su tais labai gerai viskas. Tik Jei Sottile labai smulkiai ir plonai sutrūkinėja, tada šešėliai nelabai ir įsitrina, na, žiūrint kokia spalva ir pan. Šešėlius naudoju tik, jei man spalvos tos reikia, šiaip tikrai ne ką brangiau ir purpurina, tik jos ne visų spalvyčių būna.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 11 28, 00:50)

Iš karto praktiškai belakuojant ir pasimato.

Ir pati naudojau Loreal'io tada man išsiliejo (su Perfetto sendintoju), o tokius pigius pirkau spec. dekupažui iš Drogo po 6 lt., tai su tais labai gerai viskas. Tik Jei Sottile labai smulkiai ir plonai sutrūkinėja, tada šešėliai nelabai ir įsitrina, na, žiūrint kokia spalva ir pan. Šešėlius naudoju tik, jei man spalvos tos reikia, šiaip tikrai ne ką brangiau ir purpurina, tik jos ne visų spalvyčių būna.

Aciu 4u.gif

pas mane stamperios crakle medium, tai isitrina gerai, reiks pasibandyt tada ir uzlakuot, o tai tik pabandziau spalvas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif gal kas zino kur tokia dezute galima butu nusipirkti ? Labai noriu biggrin.gif

user posted image

blush2.gif Nezinau kieno dekupazuota dezike cia paemiau tikiuosi autore nesupyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 11 28, 12:04)
Labuka  4u.gif  gal kas zino kur tokia dezute galima butu nusipirkti ? Labai noriu  biggrin.gif

blush2.gif Nezinau kieno dekupazuota dezike cia paemiau tikiuosi autore nesupyks  4u.gif

Man irgi idomu butu suzinot, irgi noreciau tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 11 28, 12:04)
Labuka  4u.gif  gal kas zino kur tokia dezute galima butu nusipirkti ? Labai noriu  biggrin.gif

blush2.gif Nezinau kieno dekupazuota dezike cia paemiau tikiuosi autore nesupyks  4u.gif

Situ dezuciu buna Vilniuje Kalvariju g. Erbi parduotuvej

Geras! O is kur tu ta mano dezele istraukei? Atrodo kad siame forume as jos tikrai nedejau lotuliukas.gif )))
Atsakyti