QUOTE(*meduota* @ 2009 11 26, 16:57)
Balte, man skilo apatinis sluoksnis.
Tai gal vistik sendinimo laką tada reik ant antro sluoksnio tepti?
va toks pas mane http://www.decoupage...kas-90-ml-.html , tik ne skaidrus
instrukcijoj nieko nerašo, tai aš ir nusprendžiau tepti kaip vienkomponentį
Įtariu, kad šis lakas yra kitoks, nei tas, visų žinomas vienkomponentis. Jis kaip supratau, veikia panašiai kaip dvikomponentis - pats skyla, bet yra vieno komponento. Tokiu atveju, ant jo dažyti dar vieną sluoksnį dažų nereikia, man regis, galima įtrinti trūkius kita spalva.
Nesu bandžius tokio lako, nors kažkada temoj teiravausi ar kuri bandė, tai negavau atsakymo, turbūt labai mažai kas jį bandė.
QUOTE(Eglu @ 2009 11 26, 19:55)
Kazkas ieskojo veidrodeliu nedideliu, mediniuose remeliuose...esu neseniai maciusi Norfos bazeje, priesais norfos kasas..tokia kosmetikos ir visokios parfumerijos parduotuvyteje, tik iejus i parduotuve po desne yra stendas su sukom, sepeciais ir veidrodukais mazais be rankeneliu ir su rankenelem.Tikrai labai nebrangus, tai kam reik, galit ten isigyti..tai va:)
Ačiū
, čia aš ieškojau, bet jau radau
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 27, 00:08)
kie klaiko džiūva aliejiniai dažai?
Apie parą. Dar ir nuo temperatūros priklauso.
QUOTE(Laura @ 2009 11 27, 15:59)
Gali būti, kad keičia spalvą. Ypač jei turi blizgesio, kuris oksiduojasi. Visada geriau spec. priemonės, tik jos ir brangiau. Jei bijai sugalinti kažką, tai pamėginnk geriau ant nereikalingo paviršiaus
Man vieną kartą šešėliai išsiliejo po 2k-čiu laku, bet ten ko gero kiek per stipriai patryniau.