Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 37 tema

QUOTE(efauto @ 2009 11 26, 18:58)
rug_gele, paimk ir apdazyk ta ryzini popieriu su dazais salia motyvo smile.gif
monika22, mano masininis purskiamas lakas irgi akrilinis! wink.gif

Tai toks lakas tinkam servetėlės nugarėlę apipurkšti ir baltais dažais tepti? O gal galima su tuo purškiamu laku darbelį pagaigtą purkšti? Bijau sugadinti, todėl ir klausinėju biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 11 26, 19:18)
Tai toks lakas tinkam servetėlės nugarėlę apipurkšti ir baltais dažais tepti? O gal galima su tuo purškiamu laku darbelį pagaigtą purkšti? Bijau sugadinti, todėl ir klausinėju  biggrin.gif  Ačiū 4u.gif

jis viskam tinka wink.gif turiu tik toki laka ir juo uzbaigiu darbelius. ai, netinka, kai kam, o tiksliau nera atsparus karsciui.. o siaip su juo nupurskiu ir spausdintus paveiksliukus ir darbus. as temoj apie lakus esu parasiusi apie savo naudojamo lako pliusus ir minusus 4u.gif
puiku, kad klausi, ka zinom - atsakom 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
sedziu kelinta diena guglej ir ieskau kokio nors paveiksliuko su nuogais/apynuogiais siluetais + romantika... nu nerandu kol kas nieko ypatingo... sakau, gal kuri nors esat uzmaciusios ar is savo slaptu archyvu man i az galetumet ka pasiulyti?... nu buciau ziauriai dekinga clap_1.gif 4u.gif
Atsakyti
Kazkas ieskojo veidrodeliu nedideliu, mediniuose remeliuose...esu neseniai maciusi Norfos bazeje, priesais norfos kasas..tokia kosmetikos ir visokios parfumerijos parduotuvyteje, tik iejus i parduotuve po desne yra stendas su sukom, sepeciais ir veidrodukais mazais be rankeneliu ir su rankenelem.Tikrai labai nebrangus, tai kam reik, galit ten isigyti..tai va:)
Atsakyti
efauto, ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
kie klaiko džiūva aliejiniai dažai?
Atsakyti
QUOTE(adatiene @ 2009 11 26, 15:30)
Laba diena,
ir aš turiu klausymą  ax.gif
Kiek skaičiau, kad pačiam paveikslėlį spausdinti rekomenduoja ant sumuštinių popieriaus. Šiandien išsiruošiau į maximą jo nusipirkti. IR  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif visas lentynas išnaršiau, bet radau tik kepimo popierių verysad.gif , ką daryti, ką pirkti ir kur to sumuštinių popieriaus būna???????????????? g.gif

Droge esu pirkusi, bet šiaip tai visur jo būna smile.gif Jeigu Jūs iš Vilniaus, tai Panoramoj parduotuvėj Tiimari yra šilkinis popierius - labai plonas (beveik kaip servėtėlė) biggrin.gif , smagu su juo dirbti, dbar dar jam ir akcija 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 27, 01:08)

Kiek žinau, tai ilgai smile.gif Lyginant su akriliniais turbūt labai ilgai, bet tiksliai negaliu pasakyti kiek biggrin.gif

Meduota, dėl to lako, kurį naudojot, tai manau, čia truputį kitoks lakas nei įprastas vienkomponentis. Niekada nesu jo naudojusi, bet nuorodoje rašo, kad ant gatavo paviršiaus reikia tepti jį ir jis suskaldo tuos dažus, ant kurių tepta, o ant viršaus jau jokių dažų tepti nereikia mirksiukas.gif Todėl Jums ir nesigavo. Prie to lako rašo:"Ant dekoruojamo daikto paviršiaus reikia lygiai užtepti 2 mm. storio priemonės sluoksnį ir leisti išdžiūti.Džiūstant atsiranda įtrūkimai." ir iš pavyzdėlio matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 27, 01:08)

apie 24 val (po tiek laiko tik rekomenduoja dazyti antra karta, nors manau kad nudziuva anksciau)
Atsakyti
labukas auksarankes,labai suzavejo mane visi jusu darbeliai...
galvoju gal ir paciai reiketu pabandyti pasidaryti dekupaza g.gif
bet prasau pasakykit ko uztenka paprastam dekupazui pasidaryti?kokiu butent priemoniu reikia nusipirkti,nes kai skaitau-visko labai daug blink.gif
dabar kazkurioje internetineje pardeje yra dekupazo priemoniu ispardavimas,todel ir klausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dajne @ 2009 11 27, 00:41)
Kiek žinau, tai ilgai smile.gif  Lyginant su akriliniais turbūt labai ilgai, bet tiksliai negaliu pasakyti kiek  biggrin.gif

Meduota, dėl to lako, kurį naudojot, tai manau, čia truputį kitoks lakas nei įprastas vienkomponentis. Niekada nesu jo naudojusi, bet nuorodoje rašo, kad ant gatavo paviršiaus reikia tepti jį ir jis suskaldo tuos dažus, ant kurių tepta, o ant viršaus jau jokių dažų tepti nereikia  mirksiukas.gif Todėl Jums ir nesigavo. Prie to lako rašo:"Ant dekoruojamo daikto paviršiaus reikia lygiai užtepti 2 mm. storio priemonės sluoksnį ir leisti išdžiūti.Džiūstant atsiranda įtrūkimai." ir iš pavyzdėlio matosi smile.gif

aha, ilgai...

pirmą kartą paėmiau sendintoją į rankas, o kadangi buteliukas vienas, tai vat ir nusprendžiau, kad vienkomponentis blush2.gif
nu pabandysiu ant viršutinio sluoksnio. žiūrėsiu kas gausis. g.gif

QUOTE(Chera @ 2009 11 27, 10:41)
apie 24 val (po tiek laiko tik rekomenduoja dazyti antra karta, nors manau kad nudziuva anksciau)

po 24 val. išdžiūvinas toks pats, kaip ką tik užtepto doh.gif laukiam dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 11 27, 10:58)

Įsijungei į kurybines kančias thumbup.gif Aš esu nusipirkusi tą sendintoją- pabandžiau ant taurės bet nelabai patiko tai dabar taip ir stovi nenaudojamas, kol ko nors nesugalvosiu ax.gif
Atsakyti
Klausykit, o kur perkamos tos pakabos ? 4u.gif
kiek ieskojau, nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tinulkaxx @ 2009 11 27, 11:52)
labukas auksarankes,labai suzavejo mane visi jusu darbeliai...
galvoju gal ir paciai reiketu pabandyti pasidaryti dekupaza g.gif
bet prasau pasakykit ko uztenka paprastam dekupazui pasidaryti?kokiu butent priemoniu reikia nusipirkti,nes kai skaitau-visko labai daug blink.gif
dabar kazkurioje internetineje pardeje yra dekupazo priemoniu ispardavimas,todel ir klausiu ax.gif

Minimalus rinkinis: dekoruojamas daiktas, akriliniai dazai, serveteles ar ryzinis popierius ar deco.popierius, lakas, klijai, teptukai

QUOTE(*meduota* @ 2009 11 27, 11:58)
aha, ilgai...

[i]po 24 val. išdžiūvinas toks pats, kaip ką tik užtepto  doh.gif  laukiam dar g.gif

*Meduota* ar nepapraciau buvo akrilinius dazus naudot? lotuliukas.gif tik galvos skausmas ziuriu tau su tais aliejinais doh.gif

QUOTE(cola @ 2009 11 27, 13:21)
Klausykit, o kur perkamos tos pakabos ?  4u.gif
kiek ieskojau, nerandu  ax.gif

specializuotose visur tikrai yra ir vaikiskos ir suagusiems, arba prpsijungiant prie uzsakymo is drewlandijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 27 lapkričio 2009 - 12:32